Сродак ад пасцельных блашчыц камбат

Чэрвень 2019

Відэа: REMEDIOS NATURALES PARA LA SARNA (DE ACCION RAPIDA) (Чэрвень 2019).

Anonim

A u stambenoj mirisa i sitne crvene točkice na krevetu često ukazuju na to da je kuća naselili bugova. Ako pored toga, u jutarnjim satima na rukama i nogama pronađen oznake za zagriz, potraga za učinkovitim lijekovima ubiti stjenica postaje jasno.

Prema mnogim kupcima, aerosoli marke Combat vrlo su učinkoviti protiv grešaka. Međutim, su Combat Sprays stvarno učinkoviti protiv bed bugova? Koliko su sigurni za ljude i kućne ljubimce? Odgovori na ova i neka druga pitanja navedeni su u nastavku.

Pregled

Zaustavili smo se u iznajmljenom stanu sa suprugom i odmah shvatio da tamo žive ne samo sveprisutne žohara, ali i stjenica. Kupio sam Combat Multispray iz bedbugs i ispravno ravno uklesan. Kao rezultat toga, dobili su osloboditi od bedbugs i žohara.

Alexey, Voronezh

Zašto je Combatman smatrao djelotvornim lijekom za bedbugs?

Za borbu protiv stjenica tvrtka Henkel (Koreja) predlaže da se koriste dvije vrste aerosola Kombat:

  • Borilački SuperSpray ili izmjena Combat SuperSpray Plus, koji ima za cilj uništenje puzeći kukaca, uključujući i stjenice.
  • Combat Multispray, koji ima univerzalni učinak na puzanje i leteće insekte. To se može koristiti ne samo protiv kukaca, ali i da biste dobili osloboditi od žohara, buha, komaraca, muha, osa.

Oba agensa već su potpuno spremna za upotrebu, za razliku od koncentrata, koja se i dalje trebaju razrijediti vodom.

Oba aerosola sadrže moderne insekticide. Kao dio Superspray - imiprotrina i tsifenotrina, koji posjeduju djelotvornu djelotvornost crijeva na insekte. U kontaktu s pokrivačem korijenskih bugova, ti insekticidi uzrokuju njihovu brzu paralizu i naknadnu smrt. U sastavu multispray - permetrin i tetrametrin, koji također imaju snažnu akciju intestinalnog djelovanja.

Imajte na umu da će Super Spray i Super Spray Plus raspršivači imati izraženije djelovanje na bed bugove nego Multisress. Nakon njihov raspon primjena je uži nego Multispreya, a dio su insekticidi su izračunate na puzeći kukaca.

Također je vrijedno napomenuti da je, sudeći po mišljenja potrošača, Combat Multisprey ima dosta jak neobičan miris, iako proizvođač kaže o njemu kao ugodan miris limuna.

Gore navedeni proizvodi prikazani su u različitim dozama, razlikuju se po cijeni. Dakle, cijena Combat Superspray od bugova će biti oko 220 rubalja. za limenku od 500 ml, a cijena aerosola Multi-Spray (400 ml) prosječno će biti 160 rubalja.

Još jedna nepobitna prednost u aerosol Combat Supersprey koristi da se bave stjenice je njegova antibakterijska i antifungalna aktivnost (gljivica i patogeni često prate stjenica).

Zanimljivo

Provedene su posebne studije za potvrdu dekontaminiranja aktivnosti Super Spray aerosola. Razni patogeni gljivičnih i bakterijskih infekcija postavljeni su na poznate materijale poput linoleuma, pločica, drva. Tada je na njih bio prskanje Combat Superspray.Nakon 15-20 minuta nakon raspršivanja, ispostavilo se da je preveliki broj štetnih mikroorganizama (više od 90 posto) umro na tipovima prezentiranih površina.

Combat Superspray je prilično ekonomičan u uporabi. Zgodan u ovom alatu od bedbugs je da ima fleksibilnu mlaznicu. Prema tome, aerosol se može lagano prskati na mjestima iza rešetki, iza slika, u pukotinama zidova i poda (ako ih ima).

Upotreba mlaznice također omogućuje da ne ostavljajte primjetne mrlje na boji svjetlosti kućanskih aparata ili na apsorbiranim površinama poput pozadine prilikom obrade.

Iako cijena Combat znači nije najniža na tržištu, ali je dostatna učinkovitost ovog aerosola opravdava.

Pregled

Ja se ubiti stjenica Combat Superspray. Nije bilo lako, jer nisu svi bedrovi umrli prvi put. Morao sam ponovno raditi na podu ispod kreveta, ispod madraca i iza fotografija na zidovima.

Valentina Ivanovna, Saratov

Koliko je sigurno lijek za ljude i životinje?

Aerosol Combat Super Spray odnosi se na 3. razred opasnosti (tj. Na umjereno opasne tvari). U svom sastavu ima novu generaciju insekticida iz skupine piretroida. Karakteristične značajke ove skupine tvari su visoki toksični učinak na insekte kombinirane s niskom toksičnošću u odnosu na toplokrvne životinje (životinje i ljudi).

Manji stupanj štetnih učinaka na čovjeka u odnosu na druge skupine insekticida zbog činjenice da se i nakon gutanja regulirati vlastitu tjelesnu toplinu organizam su brzo uklonjeni iz njega, za razliku od tijela insekata.

Smatra se da se toksične doze piretroida za pse i mačke mogu razlikovati. A količina insekticida koji se iznenada pogodi nemar u tijelu psa (npr liže obrađenih površina ili udisanja otrovnih para) i bez štete za njega, za mačka može biti znatan.

Važno je znati

Problem otpornosti stjenice do suvremenih insekticida danas je vrlo ozbiljna. Prema američkom znanstveniku Gengloffa-Kaufmann u 2005. u SAD-u, samo oko 6% tvrtki na složiti objekata tvrdili da uzimajući osloboditi od stjenice u jednom posjetu, ali više od 60% tvrtke jamčiti uništavanje kukaca u samo nekoliko posjeta.

Kako ispravno koristiti Combat aerosols?

Prema uputama, Borite se od grešaka kako biste raspršili na nekoj udaljenosti od sebe (oko 20-30 cm). Morate pokušati nositi ne samo otkrivene staništa kukaca, ali i mjesto gdje su ubjedljivo mogao maknuti ili gdje su mogli položiti jaja.

Borilački mora biti tretirana Sofe, stolice, tepisi, kreveta, sjedećih mjesta na slikama na zidovima i pukotine u zatvorenom prostoru. Nemojte koristiti aerosol u prisutnosti djece i kućnih ljubimaca u sobi. Uporaba respirator je obvezna pri prskanju.

15-20 minuta nakon prskanja proizvoda, potrebno je prozračiti kući dobro. Također se preporuča pranje svih posteljine u toploj vodi i temeljito čišćenje usisavačem.

Pregledaj

Iz bed bugova Combat Superspray pomaže samo tako! Glavna stvar - da se ne žalite znači svi prorezi moraju posuti, a najbolje od svega, dva ili tri puta!

Elena Minsk

Potrebno je shvatiti da je gotovo uvijek teško da biste dobili osloboditi od stjenica sebe.Najprije se vrlo dobro skrivaju u skrovitim i teško dostupnim uglovima. Drugo, bed bugovi već mogu razviti otpor čak i najsuvremenijim insekticidima.

Konačno, stjenica razmnožavaju nevjerojatnom brzinom, tako da ako se liječenje ne provodi uništio sve propisane jaja kukaca, a nije provedena pravodobno ponovno postupanje, rizik od novog kolonije buba u vašem domu postaje vrlo velik. Zapamti ovo.

Kao self-uništiti sve greške u stanu

koristan video gdje se skriva greške, kao i važne nijanse bave s njima