Сродак клоповерон ад пасцельных блашчыц

Чэрвень 2019

Відэа: N.R.M. feat. PAPARAĆ - Сродак і Мэта (Metallica - Nothing Else Matters cover) (Чэрвень 2019).

Anonim

Klopoveron - sredstvo protiv stjenica domaće proizvodnje, koji je u ovom slučaju je veliki uspjeh u Europi i SAD-u (u inozemstvu prodaje pod imenom „Bed Bugs Killer Pro”).

Prije 1991, droga je bila gotovo nepoznata masa, a sada se može kupiti samo u specijaliziranim online trgovinama koje rade izravno kod proizvođača.

Zanimljivo je

Čini se Klopoveron je razvijen u 1987 od strane sovjetskih znanstvenika, i od tada je priznati lider u svijetu. Prvo ispitivanje provedeno je na podmornici "Olga", koja je bila vrlo opterećena bedbugs. Clovoron neočekivano za pomorce i znanstvenike potpuno uništio bed bugove. Od tog trenutka, lijek je korišten u svim rukama oružanih snaga, što je uvelike olakšalo život vojnika. Znanstvenici su čuvali tajnu proizvodnje. Konačno, 1991. godine, mornari koji su stigli u Amsterdam podijelili su Klopveron s upravom obalnog hotela. Uskoro je cijeli svijet znao o prahu.

Moram reći da zbog svoje učinkovitosti Clovoron je relativno skup: prosječna cijena za 250 grama praha je 1800 rubalja.

Sastav i princip djelovanja pripravka

Proizvođač označava sljedeće stavke u pripravku:

  • Bio-reagensi;
  • životinjske stanice;
  • Otrov s bruto formulom C51H32N2O8 - ima učinak koji paralizira mišićni sustav insekata.

Približno jedan sat nakon kontakta s agensom, greška umre. U ovom slučaju, lijek je praktički bezopasan za ljude i toplokrvne životinje.

Recenzije pripreme Klopoveron

pregled №1:

„Kada greške već dosta dobio, odlučio rezervirati na internet hvaljeni Klopoveron takav kakav je, naravno, ne govori ništa, ali svoje zdravlje i mir mnogo skuplja parcela stigla.. iz Moskve oko tjedan dana, odmah obraditi i čekali rezultate. da budem iskren, ne vjerujem svojim očima. samo večernje greške sami počeli puzati iz svih pukotina i umire na podu. To je bio prizor! ni droga nije gotovo dao Uzmi Clovorone - definitivno ga nećete požaliti. ”.

Savely, Tomsk

Pregled №2:

„Ovo je najljepši alat šteta što Klopoveron kupiti u Ukrajini je gotovo nemoguće da su morali čistiti cijeli internet kupovinu, probijanje informacije, nisu svi od Rusije … uzeti nas za isporuku, komunicirati s običajima traži da kupi njezin dečko, koji je na poslovnom putu u Rusiju otišao je tražio, i kaže da tamo gdje kupiti Klopoveron u Moskvi -.. gotovo nitko nije znao, ali kad sam je dobio prestižni znači radost ne poznaje granice obraditi.. temeljito cijeli stan, uključujući i omiljena mjesta. Tihe paraziti pošteni - čak i rukavice nisu obučeni, zaboravio sam ne znam da postoji nova generacija otrova, ali greške ne postanu sutra Općenito „

Vasily, Berdjansk

Pregled №3:

..! „Zdravo. Ja sam htjela podijeliti iskustvo borbe s stjenice. Živio sam u Moskvi, u komunalnu, a što bube znao iz vlastitog iskustva. Nakon preseljenja u Sjedinjene Države mislio da on nikad ne bi ih ponovo vidjeti više. No, tu je.Ovi paraziti pojavili su se u novom čistom visokom zdanju, gdje nema krhotina, sve se uvijek doslovno lizuje da sjaji! najbolja priprema u Rusiji, znao sam, zvao Klopoveron, a mi smo ga proizveden od strane druge tvrtke, pakiranje kaže: „stjenica Killer Pro”. Moram reći da je lijek vrlo vrijedan. Za razliku od drugih insekticida, Clovoron iz bedbugs radi prvi put, oni se više ne vraćaju. Ako vam iznenada nadilazi takav napad, pokušajte pronaći samo ovaj lijek. Pokušao sam puno od njih, ali ipak bolje ne vidjeti „

Marina, Santa Rosa (CA)

Pregled №4:.

” Ali u našem visokogradnje potkrovlje popravljen i od tada sve uzgojenih bugova. Ne znam kako je povezano, ali su apsolutno svi stanari primijetili. Oh, kao što ih jednostavno nismo otrovali. A Dichlorvos, i Masha, i kuhana voda … uzviknuta. Uništi se, kao novo. Bio sam tako hranjen da sam već razmišljao o promjeni stana i kretanju odavde. Hvala Bogu, jedan od susjeda uspio nam je savjetovati Clovoron prah. U početku su bili skeptični, jer su prije toga imali vremena pokušati mnogo novca. Ali ovaj put nije bilo tako. Prolivene preko pukotina, uglova, polagale su malo praha na krevet - u jutro su vidjele brojne lešine bedbugs. Nismo bili tako sretni, ali samo smo plakali zbog radosti. Hitro je počeo trčati oko svojih susjeda i preporučiti svima. Nemojte vjerovati - našim naporima uskoro smo razjasnili cijelu kuću. Mi sami izravno znakova osjećao. „

Alex i Anna Savinova

Upute za upotrebu droge

Velika prednost lijeka Klopoveron je njegova niska toksičnost za ljude i toplokrvne životinje. Naravno, ne možemo izbjeći izravan kontakt s otrovom, ali nasumce Dobivanje male količine ništa neće se dogoditi.

Također je važno pravilno obrađivati ​​sobu. To će vam pomoći postići najbolji učinak.

Clovorone se prodaje u obliku praha, ali profesionalni dezinfekti ponekad koriste istu supstancu u mikrogranulama. Prašak se može otopiti u vodi, a ova maska ​​širi grudice bedbugs. Također je moguće provesti suhi tretman - jednostavno pospite gdje se najčešće nalaze bugovi.

Prije prerade trebate sakriti razne predmete, hranu, odjeću. To je učinjeno kako bi se spriječilo naseljavanje insekticidne prašine na njih. Iz istog razloga, preporuča se upotrijebiti masku, rukavice i zaštitnu odjeću s dugim rukavima. Posebno je važno pridržavati se takvih zahtjeva pri radu s praškastim oblikom.

Pregled

„Nedavno je pokušao Klopoveron. Alat je dobro, ali mora se navikli da ga koriste. Krenuli smo u prahu, razbacane po stanu. Nakon što sam mislio maske za nošenje, tako Klopoveronom udahnuti, a sve je odjeća bila u tome fine prašine Iako možda sam bio neoprezan, ne znam općenito, moj savjet je -.. haljina, tako da nije bilo mi je žao nakon ovog slučaja je otrovan, ali nikad se ne zna kako se to radi. - svi isti otrov i svi bugovi su mrtvi. ”.

Oleg, Mytišči

Obrada se provodi u mjestima gdje stjenica, a sve kutke apartmana: stražnjem zidu namještaja, s letvica, okvira za slike, sofe i nosači, pod prozorske klupice i oko mjesta.

Stan možete koristiti nakon obrade kao i obično, ali ne možete se nositi s tretiranim mjestima ili ih korak s golim nogama. Potrebno je prati podove trećeg dana, za to vrijeme cijela postojeća populacija bedbugs će umrijeti.Moguće je da će za nekoliko tjedana biti potrebno ponoviti liječenje. To će morati biti učinjeno u slučaju da je stan preživio jaja bugova.

Cloveron je vrlo moćan i učinkovit lijek koji se koristi diljem svijeta. Može se koristiti čak i ako je stan teško zagađen, kada drugi objekti više ne rade.

Jedinstvena kombinacija sastojaka omogućuje samo nekoliko sati ubiti insekte i spriječiti porast stanovništva stjenice. Nažalost, u našoj zemlji to je vrlo teško dobiti, i još uvijek nema novca u masovnoj prodaji. Kupi u Kijevu Clover neće ni izaći, osim što je naređeno u specijaliziranim ruskim Internet trgovinama.

Korisne Video o odabiru pravo sredstvo stjenice

A to je, u stvari, pogledaj si stjenica i njihove ličinke