Медилис-ципер прэпарат ад блашчыц як развесці інструкцыя і водгукі

Ліпеня 2019

Відэа: Борьба с клещами препараты МЕДИЛИС ЦИПЕР и Альфа циперметрин энцефалитный клещ в поход рыбалка охота (Ліпеня 2019).

Anonim

Medilis-tsiper - kvalitetan alat za borbu protiv stjenica, mrava, žohara i krpelja. Prodaje se u koncentriranom obliku, a za obradu je potrebno rješenje. Insecticaricidalna otopina mora biti pripremljena neposredno prije dezinfekcije.

Ako počnu uzgajati lijekove mnogo ranije, vjerojatno je da je učinkovitost smanjena, a stari muha, stjenica i žohari i da će živjeti u svojoj kući ili u dvorištu.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Usput, svaki kukac treba pripremiti pojedinačno. Na primjer, za bedbugs, trebate 2 ml srednje-ziper po litri vode. Umiješajte što je moguće više lijeka u spremniku vode. Za prskanje i uništavanje, koriste se oružje za raspršivanje, gdje se smjesa izlije. Ako obrađujete kuću prema uputama, možete se riješiti štetnika.

Tsiper Medilis proizvođač lijekova i

Sastav određuje učinkovitost bilo kojeg lijeka protiv stjenice i žohara.U Medilis-Ziperu, cipermetrin je glavni aktivni sastojak s kojim se otrovanja parazita. Koncentracija tvari je 25%. Najčešće se proizvod prodaje u bočicama. Sam proizvod, koji se mora razrijediti, ima žutu boju. Nakon što se pripravak za trovanja parazitima pripremi u skladu s uputama, njegova će boja uzeti mliječnu sjenu. Proizvođač je domaća tvrtka s gotovo istim imenom Medilis. Druga značajka je neugodan miris.

Ziper Medilis upute za uporabu iz bedra i žohara

Postoji pitanje: kako koristiti meridijan cyper? Idealna kombinacija je 2 ml sredstava do litre vode. Dobivena otopina se izlije u nebulizator. Već sama prskalica mora raditi na mjestima gdje su najčešće zamazeni kukci. Obvezno je u primjeni poštivanje sigurnosnih pravila - prije svega, uporabu osobne zaštitne opreme. Inače, postoji rizik od trovanja ne samo bedbugs i cockroaches, ali i ljudi. Vjeruje se da u vrijeme obrade (od stadija kada se ziper Medilis uzgaja) ne bi trebalo biti ljudi u sobi (osim radnika). Prema uputama, moraju se obrađivati ​​pod, stolovi, stolice, ručke za vrata. Prije prerade također slijedite upute - otvorite prozor i obavite mokro čišćenje.

Kako uzgajati medilis ziper?

Medi-kalcijera 50 ml - ovu količinu lijeka treba razrijediti u 1, 5 litara vode. Međutim, prema pregledima, kako bi se postigao maksimalni učinak, bolje je povećati koncentraciju navedenu u uputi. Deblja otopina će uništiti sve parazite, a ne one u kojima neće postojati ništa osim vode.

Koliko je copperis ziper?

Trošak jedne takve boce je oko 250-300 rubalja. Tradicionalna bočica sadrži 50 mililitara - stopu potrošnje za jedan tretman. Na bočicama se nalazi pakiranje u 500 ml - to će koštati 2000 rubalja.

Recenzije o Tsiper Medilis iz bedbugs i cockroaches

Insectoacaricide znači medilis cyper ima različite karakterne odgovore. Nudimo neke od njih:

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Detaljnije ovdje …

  • Sjetite se 1. Čak su mi se i češaljice za kosu činile manje učinkovite od meridijana. Prije kupnje čitam mnogo recenzija. Bio sam uvjeren da to pomaže kod oba bugova i žohara, jer mi se ne sviđa oba parazita. Razrijeđena u vodi, posipana, odložena - 2 mjeseca ne smetaju.
  • Sjetite se 2. Lijek pomaže, ako ga uzgajate malo deblji nego što kažu upute. Nemir, međutim, donosi puno (mirisni miris, potreba za privremenim napuštanjem stanova za ljude i čiste životinje), ali je kao rezultat to vrijedi.

Je li Medilis Ziper opasan za osobnu nuspojavu?

Iako je izravni kontakt s tekućinom najbolje izbjegavati, međutim, u usporedbi s drugim opcijama na tržištu Medilis-Ziper je manje toksičan. Privremeno ne smije biti u zatvorenom prostoru za ljude i životinje ništa drugo nego obična sigurnosna mjera. Lijek, razrijeđen u vodi, ne uzrokuje nikakvu posebnu štetu.