Метады барацьбы з мышамі ў прыватным доме і кватэры

Чэрвень 2019

Відэа: Апытанне. Як Вы ставіцеся да курэння і які метад барацьбы з ім лічыце самым эфектыўным? (Чэрвень 2019).

Anonim

Miš može biti lijepo i ne šteti životinje samo u bajkama i crtanim filmovima. U stvari, ove glodavci pokvariti normalan život osobe u apartmanima, obiteljskim kućama, vikendice, podrume i druge opreme. Lijekovi na tržištu danas nudi široku paletu najučinkovitijih sredstava moderne metode obrade. Međutim, borba s miševima u privatnoj kući i stan u kući je moguće narodnih lijekova. Na primjer, vjerojatno je najpopularnija metoda u obliku mačke čula.

Lijek miševi u privatnoj kući

Svi moguće metode za uništavanje glodavaca (prvenstveno štakori i miševi) su podijeljeni u tri skupine: fizikalne metode (klopka, zamka, i tako dalje), kemijske metode (moderne praške i aerosoli otrov), narodni lijekovi (mogu biti učinkoviti kod kuće).

Kemijska metoda pogodna za rješavanje problema u privatnoj kući i stanu.

Prvi od načina na koji se bave glodavaca - Krysid. To je prašak koji utječe na cirkulaciju miša. Glodavci umrijeti u roku od pola sata nakon što je stupila u kontakt s lijekom, tako da možete dobiti brzo osloboditi od njih.

Miševi otrov u privatnoj kući koja nema miris

Postoje metode koje koriste kemikalije koje bi se izbjegla neugodna pokvarene miris u stanu i privatne kuće.Na primjer, Goliath djeluje na takav način na miševima da počnu nedostatak kisika. Pojedinci se pokušavaju boriti za život i nestati na ulici, ali opasni otrov već djeluje i tako umiru.

Također se kontrolori štetočina pokušavaju boriti metodama koje koriste Mororat. Brodifakum, koji je glavna aktivna tvar, uzrokuje mumificiranje. Stoga će miris kadavera u stanu biti odsutan.

Kako prikazati

privatne kuće ultrazvuk miševi bore s glodavcima može biti u stanu i na druge načine, a ne samo kemijskim metodama ili narodnih lijekova. Na primjer, jedan od najnaprednijih metoda je ultrazvučni generator valova. Borba protiv miševa u privatnoj kući ultrazvukom je instalirati poseban repeler.

Takvi uređaji šalju električne impulse, a time i uvjeti za život glodavaca i drugih štetočina postalo nemoguće. Ova metoda je vrlo jednostavna: za pojavu valova trebate ga samo priključiti u utičnicu. Rad može u svim uvjetima, i stoga se često koristi u industrijskim prostorijama. Čak i zimi na niskim temperaturama ovaj uređaj će dati rezultat. Druga moderna alternativa je elektronička zamka.

Kako se riješiti miševa u privatnoj kući zauvijek folklorovim sredstvima

Godine dokazana metoda koja se koristi za borbu protiv glodavaca u stanu je mačke i mačke. Rado će donijeti glodavce kao trofej za svoje voljene domaćine.

Ali možete se boriti s drugim ljudima. Na primjer, jedna od metoda povezana je s pepelom. Nije prikladan za stan u gradu, ali se može koristiti, primjerice, za podrum.Otpustite nasjeckani pepel na podu. Alkalna će se boriti kako slijedi: čim glodavac prođe kroz pepeo, odmah je pojela šape i iritacija će stići do trbuha.

Drugi narodni lijek je brašno i žbuka. Da se borite ovako, miješajte 1 do 1 pšenično brašno i gradite gips. Ulijte ovu smjesu u posudu i stavite vodu blizu nje. Nakon takvog obroka, glodavac će dobiti probavne smetnje.

Kako zaštititi privatnu kuću od miševa - zaštiti privatnu kuću od miševa

Folklorni lijekovi, kemijske i fizičke metode - s kompleksnom zaštitom, vrlo je učinkovito borbeno protiv glodavaca. Zanimljiva opcija za nestambene prostore može biti kerozin ili formalin. Na primjer, u stanu možete pripremiti sljedeću mješavinu: sitno nasjeckani vinski kora plus kore krušaka i nekoliko kapi suncokretovog ulja. Jednom kad se ovo "jelo" uđe u trbuh životinje, početi će se nabubriti. Ako ne želite koristiti radikalne metode, možete jednostavno upotrijebiti ožiljke - elektronički i ultrazvučni.