Укусы камароў у дзяцей: як папярэдзіць і вылечыць

Чэрвень 2019

Відэа: Calling All Cars: Disappearing Scar / Cinder Dick / The Man Who Lost His Face (Чэрвень 2019).

Anonim

ujeda komaraca u djece nije tako bezazlena kao što se čini kao cijelo ljeto s lijepim toplim danima. Ali neugodni i opasni ugrizi komaraca mogu uništiti najbolji odmor. Na mjestu neugodnog kontakta, male svrbežne oblike otekline, koje nestaju nekoliko dana kasnije na svoje.

Opasnost od ugriza komaraca nije samo oštećivanje osjetljive kože djeteta, već i supstance koje parazit injektira pod kožom.

Vrste alergijskih reakcija na ugriza:

 1. Respiracijski odgovor tijela za udisanje tvari koje otpuštaju insekti.
 2. Lokalna koža.
 3. Sustavna anafilaktika.

Pogođeno područje itks, ponekad beba oštećuje kožu. Postoji pravi rizik od infekcije. Uznemirujuće formacije ometaju normalni san djeteta. Istodobno, njegov živčani sustav pati.

Za brzo zacjeljivanje rana od ujeda komaraca mogu biti namočen u vodi za podmazivanje pilule validol bilo drogerija nevena tinkturu, odoljen

U mnogim djece, tu je alergijska reakcija s oteklina.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od komaraca, naši čitatelji savjetuju reptista protiv komaraca Pest-Reject. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova!Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Kako da zaštitite svoje dijete od komaraca

 • To je pogodan za korištenje fumigators, odobreni za uporabu u djece. Ali oni se mogu koristiti samo kad je u sobi otvoren prozor s mrežicom protiv komaraca, a postoji i cirkulacija zraka. Ako je sve hermetički zatvoreno, aparat se ne može koristiti.
 • Pješačenje s vašim omiljenim djetetom bilo je zanimljivo i korisno za to morate dobro pripremiti. Nije potrebno koristiti odjeću svijetlih boja i mirisne parfeme. Budući da više miris, više komaraca postaje aktivan.
 • komarce tretira sa sprejem otjerati komarce i postaviti u invalidskim kolicima, bit će za leteći vampiri nepremostivih prepreka.
 • Možete koristiti zaštitne agense - repelente. Oni mogu biti najbolja opcija za vas. Najbolje je da beba koristi kremu, sprej ili gel. Pažljivo proučite upute za njihovu upotrebu na ambalaži, što označava dob za koji je ovaj alat dizajniran i kako treba koristiti.
 • Za djecu možete koristiti lijekove koji su odobreni za upotrebu u djetinjstvu. No kako bi se zaštitile bebe do godinu dana, repelenti se ne koriste. Ne mogu se nanositi na upaljene kožne podloge i rane, niti se primjenjivati ​​na područja tijela koja su pod odjećom.
 • Ne morate dopustiti djetetu da koristi sami protiv komaraca. Treba poduzeti ekstremnu skrb kako bi se ta sredstva rasporedila na područje lica. Najsigurniji je način primjene tvari na ruku odraslih, a zatim tretirati djetetovo lice s njom. Mora se promatrati tako da ne ulazi u oči djeteta.
 • Ne prskajte aerosola u zatvorenim prostorima ili automobila. Prije nego što možete koristiti malu količinu odabranog sredstva koja se nanosi na kožu lakta, provjeriti za alergije na njega.
 • sredstva u obliku aerosola, štiteći dijete do dva sata, samo prerađeni odjeću. Pokroviteljstvo više biti osigurana preko kreme koja se nanosi na kožu.
 • u večernjim satima, ti spojevi moraju se ukloniti sapunom ili gel.
 • možete koristiti posebne dječje narukvice s okusima odbijajući leti vampiri.
 • Paraziti otjerati mirise čajevca, geranija, eukaliptus, lavanda, kadulja, bosiljak. Možete koristiti ove biljke u obliku eteričnog ulja curila je na mreže protiv komaraca i zavjese od gaze, navlažite svoje rupčiće i proširila se na prozorsku dasku i vrata.
 • Ako se požar u prirodi, vatra bi trebao baciti jele kukova i smreka u granama. Takav dim otjerati insekte.

Ako dijete brušenog ranu, a tu je upala, zahvaćena područja često premazani propolisa ulja

S obzirom da djeca čeka niz drugih opasnosti na ulici, preporučujemo da pročitate članak o ubode osa zemlje.

Pješačenje s vašim omiljenim djetetom bilo je zanimljivo i korisno za to morate dobro pripremiti. Nije potrebno koristiti odjeću svijetlih boja i mirisne parfeme. Zbog jačeg mirisa, aktivniji su komarci

Kukci bites, kako zaštititi dijete (video)

Liječenje uboda komaraca

 1. Ako primijetite ujeda komaraca u djece, potrebno je osigurati da se ne dodiruju se na pod utjecajem područje kože. Tada je posljedice neugodan susret će nestati u sljedećih nekoliko sati.
 2. Ako imate šuga, svrbeža jako ugrizao mjesto, onda je beba najvjerojatnije, to je alergičan na komarce sline proteina.
 3. Ako su plikovi i crvene svrbi točka, treba koristiti za smanjenje svrab. Važno je osigurati da se dijete ne počešljana ili oštećenja na mjesto upale, kao što postoji opasnost od pada u infekcije rane.
 4. Nakon ugriza komaraca mokri trag od njega može biti rješenje za soda piće:. 1 žličica. za pola čaše vode.
 5. Ako se šuga nije nestao, moguće je kao zasebna tretman primijeniti antihistaminsko antipruritic postupka:.. Psili balzam, Fenistil gel, itd
 6. Ako nakon uboda postoji oteklina, možete staviti hladan na zahvaćena područja tjelesne protuupalno mast.
 7. Osim lokalne alergijske reakcije, postoje uobičajene manifestacije. U tom slučaju, ponekad postoji opasno oticanje dišnog trakta, respiratorni neuspjeh. Najopasnija reakcija je anafilaktički šok. Ako nakon dana na mjestu ugriza imao jaku upalu, kao i znakove opijenosti se poštuju, potrebno je obratiti se allergist, kao što ste možda trebati poseban tretman.
 8. Ti bi trebao znati da ako je dijete prethodno imali alergijsku reakciju povezanu s uboda insekata, sljedeći će biti teže i opasnije.
 9. Ako se takva reakcija zatim hitnu skrb mora početi a ne kad je osoba već otečene i dijete počeo gušiti, a odmah nakon komarac ugriza. Što lijekovi se koriste u ovim slučajevima, roditelji bi trebali učiti od lječnika koji nakon prve teške alergijske reakcije.
 10. U svijetu u takvim slučajevima, dvije vrste lijekova koji se koriste za hitne liječenje: anti-upalne hormone (prednizon, deksametazon).Adrenalin se koristi kada ne samo da je razvijen edem, već i da postoji kratkoća daha. Svi ovi lijekovi kupljeni su na recept.

Za djecu mogu se koristiti lijek, odobren je za uporabu u djece u dobi od

NAPOMENA!

Za brzo riješiti komaraca postoje samo tri održive opcije:

 • Poziv dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Preporučujemo da pročitate članak „elektroničke uređaje i druga sredstva protiv komaraca.”

  Možete koristiti zaštitne agense - repelente. Oni mogu biti najbolja opcija za vas. To je najbolje za bebu odijelo vrhnje, sprej ili gel

  Liječenje uboda komaraca narodni lijekovi

  • Za brzo izliječiti rane od ujeda komaraca mogu biti podmazan namočen u vodu pilule validol bilo drogerija nevena tinktura, odoljen
  • Ako dijete brušenog ranu, a tu je i upala, zahvaćeno područje često je podmazano s propolisovim uljem.
  • Plantažni list pomaže smanjiti simptome.

  Paraziti otjerati mirise čajevca, geranija, eukaliptus, lavanda, kadulja, bosiljak

  ujeda komaraca u djece nije tako bezazlena kao što se čini.

  Ali uvijek postoji mogućnost da se brane, primjenom preventivnih mjera protiv ujeda komaraca u djece.