Нюда: сучасны і бяспечны спрэй ад вошай

Чэрвень 2019

Відэа: Принцип действия средства против вшей НЮДА (Чэрвень 2019).

Anonim

"Nydala" - priprema uši, moderno antiparazitno sredstvo "Nydala" - priprema uši, moderan antiparazitski agens. U sastavu nema kemijskih sastojaka. S obzirom na to, alat je toliko popularan među potrošačima.

Opis pripravka

Pripravak iz parazita sadrži dimetikon u sastavu. Ova tvar brzo i učinkovito uništava sve vrste uši:

 • stidne;
 • glava;
 • posteljina;
 • kao i gnjide.

Sastav sadrži pomoćne elemente: parfeme, trigliceride, vosak.

Za ljude, dimetikon je apsolutno siguran. Prema kemijskom tvari značilo podsjeća silikona, koji se često koristi za njegu kose matičnjak-uređaj i šampon.

Lijek za uši obuhvaća ljusku parazita. Kao rezultat toga, insekti prestanu disati. Lijek se smatra najsigurnijim za ljude. Ne nanosi štetu kosi, ali i frizure nisu potrebne.

Da bi Nyuda bio učinkovit, koristi nekoliko vrsta dimethicona. Razlikuju se u stupnju viskoznosti. To omogućuje penetraciju lijeka u respiratorni trakt parazita.

Proizvod je pogodan za ubijanje uši i njihova gnjide i ličinke u djece od 3 godine i odrasle

Imenovanje lijeka

Proizvod je pogodan za ubijanje uši i njihova gnjide i ličinke u djece od 3 godine i odrasli. Lako se nanosi zbog svoje uljne konzistencije. Lijek se lako distribuira na kosu pomoću češlja koji dolazi u kompletu.Zatim je tvar ostavljena na kosi 45 minuta, češljana s češljem i isprala kao i obično.

Otkrivanje i liječenje bolesti

Pedikuloza je infekcija s malim parazitima krvi, koji su lokalizirani na koži. Liječenje može biti teško ako su odabrani lijekovi nedjelotvorni. Kerozin, dekocije i infuzije bilja slabo pomažu.

Glavni uši imaju tri faze razvoja: odrasla osoba, nimfa i jaja. Liječenje će biti uspješno samo ako ga napadnu insekti u svim fazama. U ovom slučaju, odabrani lijekovi trebaju biti što sigurniji.

Paraziti mogu početi čak i među najčišćim ljudima

Kako otkriti parazite

Parazite mogu početi čak i među najčišćim ljudima. Uši na glavi odabiru žrtvu ne na ovom principu. Široko rasprostranjena infekcija kod djece od 5 do 12 godina. O infekciji će vam reći znakovite znakove:

 • proširenje limfnih čvorova vrata;
 • Svrab u vlasištu;
 • upala i ogrebotine na stražnjoj strani glave iu području iza ušiju;
 • rane na mjestima ugriza parazita.

Prisutnost tih znakova signalizira da imate uši i gnjide. Pomoću temeljitog pregleda vlasišta nalaze se paraziti smeđe ili sivo-bijele boje. Njihova veličina doseže 1-6 milimetara. Također može biti bjelkastih jaja, koji su izravno povezani s korijenima kose.

Što je pedikuloza (video)

Kako pravilno koristiti lijek

 • Prije nanošenja proizvoda, operite glavu šamponom. Osušite kosu bez ručnika.
 • Nanesite Nyud sprej na suhu kosu. Probijte je u korijenu.
 • Nakon 45 minuta, češaljite kosu s češljem koji dolazi s kitom.
 • Posljednji korak je pranje glave pod tekućom vodom šamponom.

Ako postoji mnogo parazita, potrebno je ponovno liječenje. Provedeno je nakon 2 tjedna.

Tijekom tog vremena, ličinke se formiraju od gnjida. Daljnja borba se provodi s njima.

Prednosti i nedostaci

Lijek iz ušiju ima svoje prednosti i nedostatke.

Pluses: ne postoji neugodan miris, ne uzrokuje alergije. Dolazi s češljem. Učinkovito ubija parazite.

Postoji bjelkasti jajašca topi koje se izravno povezuju s korijenima kose

Nedostaci: Lijek nije najučinkovitiji. Četkica nije do oznake. Neki proizvodi mirisaju ugodnije. Loše oprati.

Mjere predostrožnosti

 • Ovaj lijek protiv uši zapažen je za sigurnost, ali još uvijek vrijedi testirati alergije. Jednostavno nanesite malu količinu tvari u zavoj ili zglob. Pričekajte 30 minuta, a zatim isperite. Ako se crvenilo i svrbež ne pojavljuju tijekom dana, lijek vam odgovara.
 • Lijek uši ne smije se koristiti tijekom dojenja, tijekom trudnoće, za uklanjanje parazita kod djece mlađe od 3 godine.
 • Nyuda je prikladna samo za vanjsku uporabu. Izbjegavajte kontakt s sluznicom nazofaringealne sluznice ili oko.
 • Ako se lijek slučajno uđe u oči, vrijedi ih isprati s puno vode.
 • Ako ste prolili supstancu, jednostavno operite površinu s bilo kojim od deterdženata kako ne biste skliznuti.

Prema potrošačima, proizvod je vrlo djelotvoran.

 • Neki elementi proizvoda lako se zapale, stoga nemojte prskati u blizini grijanih predmeta, na primjer, sušilom za kosu ili blizu vatre."Nyuda" se čuva od izvora vatre.
 • Tijekom kuhanja zabranjeno je pušiti, piti i jesti. Lijek ne smije biti smješten blizu kozmetičkih, prehrambenih i medicinskih proizvoda, temperatura ne smije dostići ne više od 25 stupnjeva. Rok trajanja - 4 godine.

Možda će vas zanimati i članak u kojem govorimo o načinima prepoznavanja i učinkovitog liječenja pedikuloze.

Recenzije kupaca

Prema potrošačima, alat je vrlo učinkovit. Mlaznica za raspršivač, bocu i češalj uključeni su u komplet. Držite rukovanje strogo prema uputama. Miris tolerantan. Već idućeg jutra nakon tretmana uši neće biti tragova. Pola boca je dovoljno za dugu kosu. Lijek je izvrstan za djecu.

"Nyuda" se prodaje u prikladnoj boci, koja se nalazi u ruci. Raspršivač ne teče. Češalj je također vrlo udoban. Ako je kosa gusta, čekinje se neće slomiti. Lijek ne pokvari kosu. Mnogi potrošači zbunjeni su po cijeni, ali učinak je vrijedan toga.

U djece, u pravilu, Nyuda ne uzrokuje alergije. Međutim, lijek ne smije se koristiti za djecu mlađu od 3 godine.

"Nude" anti-lisnice lijek (video)

Ovaj sprej je moderan lijek za parazite. Temelji se na supstratu demetikon koji brzo zarazi i uništava insekte. Također u sastavu sadrže pomoćne tvari, odgovorne za slab miris i jednostavnost korištenja. Priprema se savršeno oblaže lancem, stidnim i uši. Za životinje i ljude lijek je apsolutno siguran. Ako se uši pojavljuju u velikim količinama, potrebno je ponovno liječenje. Održava se nakon 2 tjedna.