Капітальны рамонт аўтамабільнай дарогі

Ліпеня 2019

Відэа: Will New Technology Replace Jobs and Result in Greater Economic Freedom? (Ліпеня 2019).

Anonim

Održavanje ceste je proces koji zahtijeva puno radnih mjesta i uključuje niz potrebnih postupaka za obnovu asfaltne površine koja prije ili poslije zahtijeva popravak. Uz prilično hitno popravljanje ceste, povremeni popravci su povremeno potrebni. O tome kako se asfalt postavlja tijekom remonta autoceste, pročitajte dalje.

Što je remodel

Unatoč naizgled jednostavnosti remonta, sam proces nije tako monolitan kao što se može činiti. Može uključivati ​​različite postupke, ovisno o specifičnostima radova popravka, kao io stupnju oštećenja kolnika.

Tradicionalno, popravak uključuje:

  1. Restauriranje kolnika, uklanjanje neravnina, obnova vodotoka ceste, jačanje ceste. Ovo je glavni posao u kompleksu mjera za remont. Uključuje cjelovito ili djelomično uklanjanje primarnog sloja.
  2. Proširenje rute do traženih dimenzija. U svezi sa frekvencijskim fenomenom postupnog povećanja pokazatelja zagušenja prometa, česte proširenje je širenje ceste. Takav rad može se provesti zajedno s popravkom originalne površine ili može poslužiti samo kao osnova za ekspanziju.
  3. Visina nasipa nužno je posljedica prirodnih uvjeta. Ovo je prilično naporan proces, zbog čega se površina pločnika treba povećati za nekoliko cm. Ponekad čak i male promjene su od temeljne važnosti za uspješan rad ceste.
  4. Stvrdnjavanje pločnika za najbolje pokazatelje za stabilnost kretanja vozila s povećanom težinom. Danas, kamioni postaju česti gosti na cestama. Stoga, premaz za asfalt treba pravodobno ojačati. Inače, može se deformirati zbog težine kamiona.
  5. Rad na restauraciji i ugradnji prometnih znakova, oznaka, razgraničenja i drugih elemenata poboljšanja cesta. Ovaj postupak obično ide kao popratna s velikim remontom usluge. Nudimo uređenje okoliša, uređenje okoliša i ukrašavanje svih vrsta asfalta.

Ako je potrebno, možete se dogovoriti za bilo koji posao u popravku glavnog grada autoceste. Tvrtka SpetsDorStroy u mogućnosti je brzo, kvalitativno i po povoljnim cijenama izvršiti kapitalne popravke uz sudjelovanje stručnjaka iz srodnih područja za nadogradnju i poboljšanje ceste.

Strogo govoreći, remont se zove obnova zemljišta od više od 200 četvornih metara. Tvrtka SpetsDorStroy može služiti bilo kojoj duljini stranice, koja je podložna obnovi. Osim restauracije ceste, možete iskoristiti mogućnosti mijenjanja površine ceste i okolnih područja različitim parametrima.

Za vraćanje površine ceste koristi se najmodernija tehnologija proizvedena u skladu s najnovijim zahtjevima za građevinsku opremu.

Ako je cesta u potrebi za obnovu, ali za remont je još uvijek daleko, tvrtka nudi SpetsDorStroy 2 više varijante obnove:

  • Rupa popravak. Ovaj prikladan i jeftin način obnove izvodi se jeftino, brzo i učinkovito. Ponekad brzo zakrivanje značajno odgađa početak potrebe za kapitalnim popravcima. Još jedan plus brzog preslikavanja je mogućnost provođenja događaja hladnim skladištem, što je moguće zimi, a također i na kišni dan.
  • Planirani popravci. Tvrtka SpetsDorStroy pruža mogućnost jamstvene usluge, u okviru koje je planirano popravak asfaltne površine 2-3 godine nakon izgradnje ceste ili stranice. Tijekom rada uklanjaju se svi nedostaci pločnika.

Popravak cesta nije strašan, ako ste povjerili svoje napore tvrtki SpetsDorStroy!