Параплюс: эфектыўны сродак ад вошай і гнід

Ліпеня 2019

Відэа: Пара Плюс: эффективность, осложнения, обработка. Пара Плюс для профилактики (Ліпеня 2019).

Anonim

„Uparivanje plus” je odličan alat koji se koristi za borbu protiv uši postati zaražene s ušiju sada može bilo tko posjeti javnim mjestima. Jedan od dobro poznatih lijekova protiv njih je "Para-Plus". Koji su njegovi pro i kontra i kako se primjenjuje?

vašljivost postaje bolest, ne samo u nepovoljnom položaju. Danas se svaka osoba koja posjećuje javna mjesta može zaraziti uši. Stoga je potraga za učinkovitim sredstvima od ušiju od interesa mnogima. Jedan od poznatih lijekova je "Para-Plus". Koji su njegovi pro i kontra i kako se primjenjuje?

Koja je svrha

alat posebno dizajniran od svih vrsta uši. Može se koristiti za borbu protiv glave, lana i pubičnih parazita. Recenzije kažu da djeluje najdjelotvornije u liječenju stidnih i uši.

alat posebno dizajniran od svih vrsta uši

Opis pripreme

„Uparivanje Plus” je aerosol, koji se proizvodi u limenkama težine 116 g Svaki cilindar je opremljen sa sprejem za praktičnost. Spremnik sadrži bistru tekućinu, uljnu u konzistenciji. Proizvod ima blagi miris.

sprej u produkciji „AeroFarm” i razvio laboratorij droga „Omega Pharma”, poznat kao lider u području farmaceutike.

Za uhvatiti uši mogu sada bilo tko posjeti javnim mjestima

Aktivni sastojak

Priprema se sastoji od tri glavne komponente:

  • permetrin
  • malation,
  • piperonil butoksida.

Permetrin je glavna aktivna tvar koja snažno djeluje paralizirajući živote na parazite. Permetrin se može nositi ne samo s ušima - jednako tako utječe na mrave, buhe i druge parazite. Sadrži antipojedini šampon.

Malation je također otrov za insekte, a piperonil butoksid povećava učinak otrova. Malation je poznat pod drugim nazivom - karbofos. Također se odnosi na toksine živaca i uništava ne samo odrasle osobe, već i gnjide.

„Para-plus” je aerosol koji se proizvodi u limenkama težine 116 g

piperonil butoksid pojačava učinkovitost otrova, kako je sam po sebi toksične učinke. Ima akciju crijevne kontakt. Kad udari u tijelo kukaca, počinje uzrokovati oštećenje svih sustava.

Zajedno, ta tri otrova učvršćuju međusobno djelovanje. Zbog toga je lijek na svojoj osnovi toliko učinkovit - to se očituje brojnim recenzijama onih koji su to iskusili sami.

Kontraindikacije

Kao i kod svih lijekova, Para-Plus ima svoje kontraindikacije i nedostatke. Ali sudeći po pregledima, nema ih mnogo. Na prvom mjestu - to je osjetljivost na komponente spreja i bronhijalne astme.

Nemojte koristiti aerosol za trudnicu ili dojilje ili za djecu mlađu od 5 godina. Iako u pravednosti i moram reći da studije reakcije u trudnica nisu provedena, ali kao dio „Pair Plus” je permetrin i drugih otrova koji su potencijalno opasni za razvoj fetusa, bolje je odustati od njegove uporabe u tom periodu.

Nemojte koristiti aerosol trudne ili dojilje i djecu od 2 do 5 godina

Akcijske sprej

Sprej nakon što je pogođen na kukaca tijelo prodire i uzrokuje živčane impulse kroz prestanu živčanog sustava koji se prenose.Parazite brzo dovode do paralize i smrti. Otrovi prolaze kroz površinu tijela i disanje.

„Uparivanje Plus” ne samo da ubija odrasle uši, ali i njihove ličinke gnjide Zbog svojstava sastavnih otrova.

Nuspojave

Nuspojave s pravilnom uporabom iznimno su rijetke. Ali od mogućih reakcija može se nazvati:

  • spaljivanje na mjestu primjene lijeka;
  • alergijske reakcije s tendencijom na alergije;
  • trnci kože.

„Uparivanje Plus” ne samo da ubija odrasle uši, ali i njihove ličinke gnjide

Predoziranje je praktički nemoguće.

Ali vrijedi se bojati uzimanja lijeka na sluznice i na oči. Ako se to dogodi, morate ih oprati s puno vode.

Način upotrebe

Korištenje lijeka je vrlo jednostavno - ovo je, prema ocjeni recenzija, njena posebna pogodnost i plus. Aerosol se koristi samo izvana, kao i šampon protiv ušiju. Sprej je na suhu kosu i ostavljen da djeluje 10 minuta. Prilikom primjene, morate pokušati dobiti proizvod na koži, jer se uši i gnjide žele povezati s korijenima kose. Količina primjene spreja ovisi o tome koliko je dlaka duga i gusta. Da bi tvar djelovala bolje, možete ga utrljati u vlasište nakon primjene.

onda jednostavno primijeniti na kosu šampon (najčešće, ne protivopedikulezny ne predozirati unos kemikalija u tijelu), te se ispere. „Para-plus” je lako isprati, a to je ujedno njegova najveća prednost. Zatim pažljivo češaljite kosu češkim češljem kako bi se češljao tijela ušiju i gnjide. Radi lakšeg odvajanja mrtvih gnjida može isprati kosu nakon šampona s vodom i octom ili brusnica / limunovog soka.

Vrijedi se bojati uzimanja lijeka na sluznice i oči

U liječenju sprejnog raspršivača na koži u blizini spolnih organa. Potrebno je paziti da agens nije dobio sluznicu jer može uzrokovati jake iritacije i neugodne senzacije. Postoje i drugi načini borbe protiv stidnih uši, o kojima smo već razgovarali.

Sve posteljine i sve tekstilice do jastuka moraju se oprati ili ih je nemoguće prati aerosolom. Takav tretman također će pomoći da se riješite krpelja i bedbugs koji žive u jastucima.

Nakon tjedan dana za profilaksu, potrebno je ponoviti liječenje, jer pripravak ne radi na jajašaca. Ako ostane jaja, mogu se ukloniti nove ličinke.

"Para-plus" smatra se vrlo učinkovitim i niskotlačnim sredstvima

"Para-plus" se smatra vrlo učinkovitim i niskim toksičnim. To praktički ne daje komplikacije i nuspojave kada se ispravno primjenjuju. I ono što je posebno vrijedno je rijetki lijek koji se može koristiti za liječenje male djece od 2, 5 godina. Trošak lijeka čini ga pristupačnim gotovo svima.

"Pair plus" (video)