Народны рэйтынг сродкаў ад прусакоў

Ліпеня 2019

Відэа: Angolan Civil War Documentary Film (Ліпеня 2019).

Anonim

Vjerojatno nema ljudi koji ne bi bili upoznati s poput žohara kukca. Oni mogu dati ljudima ogroman broj svih vrsta problema. Takvi insekti uvijek odabiru najugodnije stanište za sebe. Mjesta njihova stanovanja - to su sobe bez dovoljno svjetla, u kojima postoji vlažna i puno prašine. Oni pripadaju svemoćnim insekata. To ih ne sprječava da se nastanjuju na mjestima gdje uvijek možete pronaći ostatke hrane, vode i kućnog otpada.

Ranije je problem povezan s prisutnošću žohara nije uvijek opirao učinkovito rješenje. Sada čak i od najvećeg broja žohara brzo se mogu riješiti. Tržište već raspolaže vremenom testiranim lijekovima, čija je kvaliteta na visokoj razini.

Pripreme

uzeti u obzir najučinkovitije sredstvo, koji su na najvišim pozicijama u pojedinim ljestvici.

Globol

Ovo je maska ​​poput paste koja je najučinkovitija. Ona je stekla veliku popularnost među potrošačima, zahvaljujući moćnim tvarima koje se nalaze u njemu. Glavni aktivni element ovog lijeka je klorpirifos. Njegova koncentracija je 0, 5%. Pasta pripadaju 4. kategoriji opasnosti. Izraze njemačkog proizvođača, to je potpuno sigurno za ljude i životinje koji žive s njima u istoj sobi. Međutim, kao upozorenje, proizvođač preporučuje izbjegavanje izravnog kontakta s lijekom.

Pasta treba primijeniti u obliku malih grašaka. Oni bi trebali biti postavljeni gdje se promatra većina insekata. Načelo djelovanja temelji se na jedenju tjestenine parazita i dalje ga prenosi na staništa svojih rođaka. Tako veliki broj insekata počinje umrijeti. Prema promatranjima, najveći učinak njegove uporabe promatra se tijekom prvih nekoliko tjedana.

Glavne prednosti Globola su:

 • Učinkovitost sredstava koja vam omogućuje da se riješite velike populacije žohara.
 • počinje djelovati brzo.
 • Radnja traje dugo.
 • Nema zaraznih učinaka kod insekata.

Tijekom korištenja ovog alata nije pronašao nedostatke. Stoga se ova pasta preporučuje kao učinkovita supstancija za borbu protiv parazita. U ocjeni sredstava protiv žohara ima 1 mjesto, s 10 od 10 bodova.

Regent

Tvar je djelotvoran alat s kojim se jednako dobro možete boriti i sa žoharima i sa Colorado beetlesom.

Lijek je klasificiran od strane stručnjaka kao klasa crijevnih kontaktnih insekticida. Njegova je glavna svrha boriti se za buba. Međutim, dugo je među potrošačima popularan i kao sredstvo uništavanja žohara.

Proizvođač oslobađa Regent u obliku kapsula, praha ili ampula. U ovom slučaju, tvar može imati različit stupanj koncentracije, što ovisi o količini stanovništva.

Kod velikog broja insekata, preporuča se razrjeđivanje nekoliko kapsula tvari u 250 ml vode, tada je potrebno miješati otopinu. Dalje se primjenjuje na površini, preko koje se žvakati najčešće kreću.Fipronil djeluje kao glavna tvar koja utječe na insekte. Ima visok stupanj koncentracije. Stručnjaci ga pripisuju drugoj klasi tvari.

Proizvođač preporučuje da korisnici provode obradu od žohara pomoću gumenih rukavica i posebnog respiratora. Nakon tretmana trebate ostaviti sobu za nekoliko sati. Unutar 2 dana morate pažljivo operirati sobu i prozračiti je.

Kao potrošači, glavne su prednosti:

 • Prisutnost učinka lanca.
 • Lijek sama počne djelovati nakon nekoliko sati.
 • Ne miriše.
 • Nakon upotrebe, nema tragova.

Regent ima sljedeće nedostatke:

 • Regent je otrovna tvar.
 • Ima kratko razdoblje valjanosti.

U ocjeni sredstava, potrebno je drugo mjesto, s 9 bodova od 10 bodova.

Get

Predstavlja analog poznate tvari koja je popularnost među potrošačima stekla pod imenom Gett. Međutim, Gett je već prekinut i stoga biste trebali koristiti Get umjesto toga. To je insekticid koji ima veliki spektar djelovanja. Pomoću nje možete se učinkovito boriti ne samo s žoharima, već i s bedobama, mravima i drugim insekata. Stručnjaci također primijetiti barijeru učinka ovog lijeka, koji pomaže u sprečavanju insekata od ulaska u kuću.

Glavni element je klorpirifos. To je apsolutno sigurno za ljude i kućne ljubimce. Prije upotrebe, razrijedite lijek u vodi koncentracijom od 1 do 10, obično koristite bocu po litri vode.Onda se mora prskati na površinu, koja obično puzi žohara. Tijekom sljedećeg mjeseca opaženo je uništenje svih članova ove obitelji.

Get može biti izvrstan alat za izradu mamaca. U tom će procesu uništenje ove kategorije štetnika biti brže.

Korisnici primjećuju prednosti alata:

 • Akcija počinje nakon što insekti puze po površini na kojoj se raspršuje.
 • Nema potrebe očekivati ​​prehranu tvari od insekata.
 • Nema toksičnosti.
 • Učinkovitost će biti na traženoj razini u roku od šest mjeseci.

Potrošači primjećuju visoku cijenu ovog proizvoda kao glavni nedostatak. U rejtingu sredstava potrebno je 3 pozicije s 8 od 10 bodova.

Lijek

Tvar se stavlja na tržište kao gel. Stručnjaci ga pripisuju grupi takozvanih insekticidnih lijekova. Fipronil se koristi kao glavna tvar u koncentraciji od 0,05%. Tvar ima nisku toksičnost u odnosu na životinje i ljude. Dohloks pripada četvrtoj opasnosti. Princip njegova djelovanja je poraz živčanog sustava žohara. Kao posljedica tog utjecaja dolazi do paralize insekata s kasnijom smrću. Sve se to događa 8 sati.

Dohloks se proizvodi u obliku gela koji se nalazi u štrcaljki s tankim vrhom. Trebao bi biti isprekidan na mjestima gdje žive žohari. Prvi znakovi učinka lijeka na kukac počinju pojavljivati ​​nakon 6 sati. Najveći stupanj izloženosti tvari javlja se 3. dana.

Glavne prednosti ovog alata su:

 • Brzo izlaganje insektima.
 • Prihvatljivi trošak za sve kategorije potrošača.
 • Niska toksičnost tvari.

U ovom slučaju proizvođač i dalje preporučuje izbjegavanje izravnog kontakta tvari s osobom ili životinjom. Prema opažanjima stručnjaka, glavni nedostatak lijeka je ovisnost o žoharima. Njegova uporaba treba biti izmijenjena s drugim tvarima.

U ocjeni sredstava protiv žohara zauzima 4. mjesto, s 8 od 10 bodova.

Combat

Specijalisti preporučuju Combat kao apsolutno siguran i učinkovit alat u borbi protiv žohara. Vrlo je jednostavno koristiti. Lijek je disk, koji se naziva i zamka. Tu je mamac unutar takvog diska. Mamac sadrži tvar koja se naziva hidrametilnon.

Načelo sredstava je da, jedući mamac, žohar počinje zadiviti druge predstavnike. Proizvođač jamči potpunu odlaganju skupine insekata u roku od 2 tjedna od trenutka djelovanja tvari. Lijek može trajati 3 mjeseca.

Glavne prednosti lijeka su:

 1. Nema toksičnosti tvari.
 2. Nedostatak alergije na lijek.
 3. Lijek je vrlo prikladan za uporabu, ne ostavlja tragove i nema miris.
 4. U insektima nema učinka ovisnosti kao rezultat primjene.

Na poretku se nalazi na 5. mjestu, ima 8 od 10 bodova.

Za odabir najprikladnijih sredstava iz rejtinga, potrebno je obratiti pažnju na veličinu populacije žohara. Jednako važno je i vrijeme u kojem žive u stanu. Ako insekti žive nedavno, mogu se koristiti lijekovi s niskim troškovima.Ako su žohari mnogi i dugo su u stanu, trebali biste koristiti skupe lijekove. U oba slučaja, prije početka liječenja, odabrani stanski prostori trebaju isključiti pristup insekata u vodu.