Атрута ад прусакоў эфектыўная - рэцэпты атруты ад прусакоў

Ліпеня 2019

Відэа: Міханавічы: вада-атрута (Ліпеня 2019).

Anonim

kao učinkovit otrov žohara koriste različite načine, koji se prodaju u trgovinama - gelovi, zamke, kuća i aerosoli. Kod kuće se najčešće koriste aerosoli, a najučinkovitiji su Raptor, Reid i Combat.

Često kod kuće koriste se vlastiti recepti. Najpopularniji recept je s bornom kiselinom i jajašima. Ponekad je borna kiselina dodati krumpir umjesto jaja.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

otrovati žohara kako kuhati - recepti

Osnova većini recepata djeluje borne kiseline. Djelotvoran recept s puno pozitivnih preporuka preporučuje se pripravljanje mješavine ovog praha u omjeru jedan-na-jedan. Osim toga, u ovu smjesu doda se šećer od vanilije. Rezultirajuća kompozicija je postavljena na kape, koja se postavlja po cijelom stanu.

Također ponekad kod kuće, kuglice su izrađene od tijesta uz dodatak borne kiseline. Ove lopte se također nalaze u onim uglovima gdje je vjerojatno pojava insekata.

Otrov za žohara s borne kiseline i jaja

Za pripremu otrov za žohare iz borne kiseline i jaja, morate se pridržavati sljedećih preporuka: jedan paket od droge pomoću dva žumanjka.Masa se miješa s vodom sve dok se ne pojavi masa tijesta. Osim toga, za optimalan rezultat dodaju se kuhanim krumpirom. Iz dobivenog sastava izrađuju se kuglice ili pastile. Prije nego što ih odete oko stana, pričekajte nekoliko sati dok se ne osuše.

Otrov za žohare kod kuće

Kod kuće, osim jaja i gornjeg praha, koriste se recepti s različitim biljem. Na primjer, grožđe ili lisnati list sadrže tvari koje odbijaju parazite, pa obrađuju problematiku u stanu. Također možete koristiti gips i alabaster. Da biste to učinili, te se tvari pomiješaju s brašnom i izli na poklopce. Nakon što kukac jede takvu mješavinu, utrošit će se u trbuhu, a nametnik će propasti.

Otrov iz žohara i kukci Borba - upute za uporabu

Dobre recenzije imaju alat nazvan Combat. Ako koristite aeosol, prskajte je na mjestima gdje žive paraziti. Sprej nema dugu akciju, stoga pokušajte uništiti što više štetnika u svim pukotinama u kući. Uz izravan kontakt s kukcima, smrt potonjeg je zajamčena.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Još jedan princip djelovanja u Kombatovim zamkama. Postavite ih u kutove gdje su ih najčešće susreli paraziti. Štetnik, ulazi u zamku, izlazi iz njega već s dozom hidrametilnon.Zbog svoje niske toksičnosti, to će nositi taj otrov u gnijezdu, a svaki pojedinac u kontaktu s zaraženim žoharom također će uskoro umrijeti.

Što učiniti ako mačka jede otrov od žohara

Ako mačka ili pas pojede otrov od žohara, prijeti ozbiljnim trovanjem. U tom slučaju, kućnog ljubimca bi trebao biti odveden u veterinar, gdje je napravio da se isprati s klistir. Kod kuće, preporuča se izazvati povraćanje u životinji. Na primjer, savjetuje se da u usta ulije pola žlice od 3% vodikovog peroksida, a zatim daju pola tablete ugljena. Također možete koristiti zajedničku sol u iznosu od 2 žličice. na čašu vode (izlijte kroz usta pomoću štrcaljke). Čak iu recenzijama preporučujemo da se u takvim slučajevima primijeni Enteros gel (izravno u usta mačke ili psa) - ovo sredstvo je učinkovito upijanje.

Otrov od žohara učinkovit i najbolje -

Prema pregledima najučinkovitiji otrov od žohara je mješavina borne kiseline i jaja. Miješanje jednog paketa s proteinom jajeta, možete dobiti savršeno rješenje za dom. Prema pregledima, ovaj alat vam omogućuje da se oslobodite parazita u nekoliko tjedana. U recenzijama tvrde da drugi narodni načini za domove nisu tako dobri i učinkoviti u borbi protiv parazita. U nedostatku dva spomenuta sastojka, bolje je koristiti aerosole. Najbolje recenzije imaju Reid i Combat.

Gdje je prodan otrov iz žohara?

Učitavanje …

Danas se ti proizvodi prodaju u trgovinama čiji je glavni profil prodaja kućanskih predmeta. Danas u većini supermarketa postoje takvi odjeli. Također možete kupiti te proizvode isporukom u online trgovinama sa sličnim profilom.A borna kiselina za najučinkovitiji recept, koji se koristi kod kuće, prodaje se u ljekarni.