Парашок фенаксин ад блашчыц

Ліпеня 2019

Відэа: Как избавиться от клопов при помощи средства GET® (ГЕТ)? (Ліпеня 2019).

Anonim

Fenaksin - Puder (prašina) insektoakaritsidnogo akcije namijenjene za uporabu u stanovima i kućama. Lijek ima blagu toksičnost u odnosu na ljude i kućne ljubimce.

Sastav i oblik

Priprema uključuje:

naših čitatelja izbor! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

 • Aktivna tvar je fenvalerat;
 • Pomoćni insekticid - borna kiselina;
 • Ulje za podmazivanje (osigurava prianjanje čestica praha na noge bedbugs);
 • Punila - bijela soda, talk, kaolin.

Fenvalerat - aktivna tvar, odnosi se na piretroidnu skupinu insekticida. Karakterizira je niska toksičnost i visoka stabilnost (traje dugo bez gubitka učinkovitosti).

Akcijske sredstva se temelji na povredi stjenice živčanog sustava, kada se proguta ili kontakt. Phenaxin uzrokuje paralizu i naknadnu smrt insekata.

Važno! Tu je i phenaxin plus lijek, ali to nema nikakve veze s uništenjem domaćih štetočina. Lijek se koristi za uništenje medvjeda. Razmislite o kupnji!

Pheaksin je dostupan u obliku koji je spreman za uporabu, pakiran u polietilenske zapečaćene vrećice od 100 i 200 grama.Phenaxin se često koristi kao insekticid u poljoprivredi, a za svoje potrebe proizvod se prodaje u vrećama od 20 kg.

Prednosti i nedostaci

Glavne prednosti lijeka:

 • Niski troškovi;
 • Relativna sigurnost za ljude i životinje;
 • Gotovo bez mirisa;
 • Jednostavnost korištenja i trajanje djelovanja.

Nedostaci objekta:

NAŠI ČITANJE PREPORUČUJE! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

 • Slaba učinkovitost;
 • Proizvod je bezopasan za bugove jaja;
 • Lijek nije namijenjen za obradu odjeće i kauča;
 • S vremenom, bed bugovi postaju otporni na ekspoziciju.

Glavni nedostatak alata je razvoj otpornosti na glavnu aktivnu tvar. Borna kiselina, koja je također dio proizvoda, slaba je insekticid. U slučaju da bedbugs i dalje razvijati otpor, povlačenje ih drugim sredstvima postaje još teže, jer mnogi od njih također imaju piretroidnu skupinu u sastavu tvari, kao što je phenaxine.

Uputstvo za uporabu

Jedan paket farmaceutskog pripravka dovoljan je za obradu prostorije s površinom od 20 m 2 (brzinom od 5 g / m 2 ). Upute podrazumijevaju uporabu phenaxina protiv bedugova samo u obliku praha. Ako se prašak razrijedi vodom, sredstvo postaje manje učinkovito.

Za praktičnu uporabu vrećica s PHenaxinom ima posebno područje označeno točkama. Ovo područje može se probušiti bez suzbijanja paketa i time procesirati sobu.Ipak, ova metoda nije optimalna, a kada ga koristite, ne vidite koliko novca ostaje u vrećici. Ravnomjerno obrađivanje cijelog stana postaje sve teže.

Radi racionalnije upotrebe, sadržaj pakiranja trebao bi se uliti u drugi spremnik. Za ovaj pristup, treba paziti da imaju gumene rukavice. Također, kada koristite prašinu, preporučljivo je koristiti gaze ili druge naprave za zaštitu od respiratornog sredstva, jer će tijekom prerade najmanji čestice ustati u zrak.

Važno! Iako je ovaj lijek relativno bezopasan za sisavce, kućni ljubimci bi trebali biti uklonjeni iz prostorije tijekom liječenja. U ekstremnim slučajevima, ako ne možete izolirati kućne ljubimce, ne biste trebali dopustiti da životinje lizati površinu obrađenu prašinom.

Prašak zadržava svoju aktivnost oko 4 tjedna, tako da na mjestima nedostupna djeci, to može biti lijevo za dugo vremena. Ako postoje zabrinutosti za sigurnost djece i kućnih ljubimaca, a zatim 10-12 sati nakon površinske obrade, potrebno ih je obrišiti spužvom natopljenom vodenom otopinom natrija i sapuna. Samu sobu treba ventilirati.

Savjeti! Phenaxin prah treba koristiti zajedno s drugim insekticidom koji ubija jaja.

Učinkovitost lijeka protiv bora slabo je podržana rezultatima. Kada se upotrebljava, preporuča se kombiniranje phenaxin praha s drugim sredstvima, poželjno s aktivnim tvarima kao što su cipermetrin ili fention. Dakle, moguće je postići sinergistički učinak i povećati šanse za potpunu uništavanje populacije bugova.