Плюсы і мінусы сродкаў ад блох у кватэры

Ліпеня 2019

Відэа: Calling All Cars: A Child Shall Lead Them / Weather Clear Track Fast / Day Stakeout (Ліпеня 2019).

Anonim

Ako je stan zaražene buhe, došlo je vrijeme da ih uništiti ako opustošen buhe, došlo je vrijeme da ih uništi u stanu. Postoje mnogi lijekovi za buhe: kemijska, povrtna, narodna. I u velikoj mjeri, nije važno što se točno koristi za otrovanje buha u kući, važno je da će biti najučinkovitije.

Otrovi protiv buha

Danas se razvijaju mnoga sredstva, nego je moguće obraditi kuću od krvavih parazita. Glavne aktivne tvari su mnoge, a sve imaju svoje osobine. Svi trenutni pripravci protiv buha u svom sastavu imaju neku vrstu destruktivne za buha.

Klasa piretrina

Po prvi put su piretrini izolirani iz buhača - perzijskog kamilice. Ovo je učinkovit alat koji ne samo da se boji buha. Ova skupina uključuje 6 tvari. Piretrini su agens živaca koji blokira prijenos impulsa duž živaca i uzrokuje paralizu svih sustava, što dovodi do smrti. Piretrini su dio anti-buha lijek u životinja i za dezinfekciju u kući.

perzijski kamilica - glavni sastojak za pripremu buhača

piretroidi

Sredstva prikupljena umjetnim putem, te su analozi piretrinom. Na piretroide uključuju takve spojeve protiv buha kao phenothrin pirmetrin i etofenproks . Prednosti piretroida su da imaju dugotrajan učinak.

Organofosforne tvari

Ovi lijekovi za buhe poznati su dugo vremena. Oni su dio "Dichlophosa", "Carbofosa" i drugih sredstava, završavajući u "fosfatu". Organofosfati također imaju živčani agens i blokiraju djelovanje receptora. Ova buha brzo propada u kući.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

organofosforni tvari dio od „diklorvosa”

organofosforni tvari koji se koriste u medijima protiv buha u kući. Obično se ne koriste protiv buha na životinjama.

Imidacloprid

Lijek koji je namijenjen zbrinjavanju buha, jer djeluje na njihov živčani sustav. Smatra se da ovaj lijek ima nisku toksičnost prema toplokrvnim životinjama.

Fipronil, metaflumizon, selamctin

Novo sredstvo namijenjeno ubijanju buha kod životinja. Opasno je samo za insekte i služi za ubijanje buha u domaćim životinjama.

Fipronil - novi alat dizajniran za ubijanje buha u životinja

Načela borbe

Blitve su insekti koji krvlju sisaju. Oni ne jedu otrov, pa je potrebno da se uništi dom buha pomoću alata koji dolaze u dodir akcije i dobiti ili izravno na kukce ili zračnim putem.

To može biti:

 • Sprejevi
 • Aerosoli
 • Bojice
 • prah ili prah

sprejevi i aerosoli širi kroz zrak, što uzrokuje probavljaju buhe i brzo ubiti ih kao munja.Sredstva u obliku prašaka prodiru kroz kožu i ne djeluju tako brzo. Ali, ako obrađuju kuću, štite ih pouzdano, jer traju dulje.

sprejevi i aerosoli brzo proguta buhe

To je prah - odličan alat protiv buha ličinke. Ličinke se hrane ne samo na krvi, već i na organskim ostacima. Stoga, prašci, pomiješani s organskim, lako uđu u svoje tijelo ako se tretiraju s naznačenim sredstvom tajne meta u stanu.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Aerosoli i sprejevi

  Aerosoli i sprejevi širi kroz zrak i ući u tijelo buhe u stanu tijekom disanja, kao i kontakt.

  Prednosti aerosolnih proizvoda su da djeluju brzo i učinkovito. Sprej djeluje brzo i prodire u sve pukotine.

  Među ostalim prednostima fondova, uključujući:

  • Jednostavno rukovanje - samo sprej lijek za buhe u stanu.
  • Sprej se može koristiti na svim površinama.
  • Učinkovitost - buhe umiru nakon prve aplikacije.

  Kako da biste dobili osloboditi od buha u stanu (video)

  imaju aerosoli i mane:

  • Spray vrlo skupo.
  • Nakon tretmana trebali biste dugo čekati - oko 6-8 sati, tijekom kojih ne možete koristiti stan.
  • Osim toga, mala ručka kuća - Za nekoliko sati će morati biti temeljito očistiti sve površine stana, kako bi se izbjeglo trovanje.
  • Sprej koji se temelji na piretroidima učinkovito djeluje protiv buha u stanu, ali ne ubije svoje ličinke i jaja.
  • Zbog toga bi sprej i aerosoli trebali biti korišteni dvaput - kuća se mora obraditi nakon 10-14 dana kako bi uništila nove buhe iz jaja.

  Najpoznatiji sprej od buha - "Dichlophos", "Combat" . Najopasnije sredstvo može se smatrati " " "karbofosom" na osnovi organskih fosfornih otrova, što može ubiti i jajašca. Prašci Praškasti proizvodi nastavljaju djelovati. Imaju kontaktnu akciju - buhe u svrhu otrovanja, moraju doći u dodir s njima. Varijanta praha je bojice.

  Prašci u kući vrlo su učinkoviti - lako se mogu raspršiti ispod tepiha, ormara, pukotina. Prašci mogu ostati na osamljenim mjestima već duže vrijeme, što je potrebno za uklanjanje buha u kući. Plus prašci - u produljenom djelovanju. Stoga su prašci ostavljeni na aplikacijskim mjestima 4 dana.

  Krunice se koriste u teško dostupnim mjestima

  Krunice se koriste u stanu na mjestima gdje je teško doći i gdje će se prelijevati prašci. Žbukuju stražnje površine namještaja, postolja. Za ljude i životinje, oni su sigurni, ali za buhe su izuzetno toksični.

  Plus kreda su da nastavljaju raditi čak i nakon što se glavni tretman obavlja u stanu i vrši se vlažno čišćenje.

  Također možete saznati kako otkriti i uništiti buhe u krevetu. Tekući mikrokapsulirani mediji

  Prema načelu djelovanja i načinu raspodjele, oni nalikuju prašcima.

  Njihove prednosti su da oni lako prodiru u pukotine i djeluju dulje vrijeme.

  Ako se kuća liječi tekućim sredstvima, otrov će ostati nekoliko dana bez štete stanovnicima kuće. Folklorni lijekovi Blitve se ne boji mnogo utjecaja biljaka koje imaju insekticidna svojstva.

  Pelin, tansy, češnjak ne uništavaju buhe, ali se drugi boje i ne vole njihov miris.

  Stoga, ako ste tretirali površine u apartmanu s decoctions of pelin ili tansy, onda se buha neće naseliti u ovoj kući. Folk lijekovi pomoći da biste dobili osloboditi od buha. Možete tretirati površine u kući s mješavinom soli i sode. Sol i soda uništavaju buhe i nemoj štetiti ljudima u najmanju ruku.

  Oni mogu obraditi meke igračke, tepisi, tapecirani namještaj. Među kućnim sredstvima postoje peperminta, limun i mandarinski kora. Mogu se raširiti oko kuće kako bi uplašili buhe. Također možete dobiti osloboditi od buha u stanu uz pomoć celandina. Pro za kućne lijekove - apsolutna sigurnost za zdravlje ljudi. Cons - niska učinkovitost.

  Kako ukloniti buhe folk lijekova (video)

  Najučinkovitiji u borbi buha - aerosol i sprej. Prašci i bojice imaju produljeni učinak. Folk lijek treba koristiti za prevenciju i prestrašenje. Ako koristite sredstva u kompleksu, možete se osloboditi buha zauvijek.