Раптор ад прусакоў: форма выпуску і правілы прымянення

Ліпеня 2019

Відэа: Борьба с тараканами в московских квартирах. Опыт квартиросъёмщика. (Ліпеня 2019).

Anonim

"Raptor" zauzima vodeće mjesto među modernim sredstvima od žohara. Bubnjevi su jedan od najdugotrajnijih štetnika na svijetu. Živjeli su jedno do drugoga s čovjekom toliko dugo da su se već savršeno prilagodili mnogim sredstvima za borbu protiv njih. Ipak, čovječanstvo nije očajno i neprestano dolazi s novim načinima da se riješe neugodnih "susjeda". Suvremeni način, za razliku od droga proteklih desetljeća, postao je mnogo učinkovitiji i sigurniji za ljude. Među njima, zasluženo vodeće mjesto zauzima Raptor od žohara.

Vrste sredstava

"Raptor" predstavlja cijeli niz sredstava. Dolazi u obliku:

 • aerosola;
 • gel;
 • zamke.

Svaka vrsta proizvoda ima svoje prednosti i nedostatke. Vrijedi ih detaljnije razmotriti kako bi se odabrali najoptimalniji.

Aerosol "Raptor"

Aerosol se sastoji od tri aktivne tvari:

 • cipermetrin;
 • tetrametrin;
 • piperonil butoksid.

Otrovi sprej „Raptor” uzrok insekata prijenos blokade živčanih impulsa u mišićima

cipermetrin i tetrametrina su klasa piretroidi i smatraju se živčane otrove. Cypermethrin je toksičan i za odrasle i njihove ličinke, a tetrametrin je učinkovitiji kod odraslih insekata. Ovi otrovi uzrokuju da kukci blokiraju prijenos živčanog impulsa na mišiće.Kao rezultat toga, postoji ukupni valovit razvoj unutarnjih organa i brze smrti.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od žohara, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Sam piperonil butoksid nije otrovan, ali ima sposobnost da pojačaju djelovanje otrova.

Za toplokrvne organizme te tvari nisu jako toksične.

Prednosti aerosola:

 • dugoročno;
 • visoka učinkovitost;
 • brzina akcije - žohari počinju umrijeti nakon kratkog vremena.

Bitna prednost „Raptor” u obliku aerosola koji u 20 minuta možete prozračite sobu i početi voditi normalan život.

Nakon 20 minuta nakon pomoću spreja „Raptor”, možete prozračite sobu i početi voditi normalan život

aerosola Manje: može ostaviti tragove na površini, koje se ne mogu oprati.

Pravila obrade

 • Aerosol se mora potresati prije početka rada. Ruke bolje štite rukavicama. Sve životinje se čiste iz sobe. I više je potrebno sakriti sve proizvode kako ne bi dobili par aerosola.
 • Sprej proizvod ne smije biti u zraku, već na površini, pokušavajući postići njihovu hidrataciju. U osnovi, oni obrađuju postolje, područje ispod sudopera i blizu kanalizacijskih cijevi, mjesta iza ormara.
 • Nakon tretmana, soba mora ostati zatvorena 20 minuta, a zatim treba provjetravati 30 minuta.
 • Cilindar je dovoljan za površinu od 50 četvornih metara. m.Ako se postupak provodi u toplini, povećava se potrošnja proizvoda. Istodobno se njegova učinkovitost smanjuje.

Možda će vas zanimati i članak u kojem vam kažemo kako se ultrazvuk koristi za suzbijanje žohara i kako je ova metoda učinkovita.

Kako odabrati sredstvo žohara (video)

gel „Raptor”

Gel je dovoljno viskozna tvar u obliku kreme. Sastav gela uključuje tvar lambda-cihalotrina. To je crijevni kontaktni otrov s djelovanjem nervnog paralida. Uđe u tijelo žohara s izravnim kontaktom i hranom. Kad žohar jede gel, započinje proces blokade impulsa živaca. Prema tome, razvija paralizu i umire.

Da bi se žvakali jeli gel, dodaju se aditivne tvari koje imaju atraktivan okus i miris insekata.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Prednosti gel je to, za razliku od aerosola, ima kontinuirani učinak. Zmije ne umiru odmah i imaju vremena za zaraziti svoje kolege plemena. To je vrlo važno, jer omogućava da se uništi skriven od očiju stanovništva, krije u udaljenim mjestima, gdje se sprej ne može prodrijeti.

  Gel-slična tvar ne dopušta agensu da se osuši i održava radno stanje duže.

  Da bi se žohari imaju gel „raptor”, dodaje tvari za privlačenje koje imaju okus i miris

  gela profesionalce privlačna insekata:

  • ne ostavljaju tragove na površini, kao potpuno bezbojan;
  • gusta supstanca omogućuje da se gel ne širi, zašto se može primijeniti s točkicama i točkastom linijom;
  • gospodarstvo;
  • niska toksičnost;
  • obrada može biti izvedena bez uklanjanja proizvoda.

  Pravila za tretman

  Gel se primjenjuje na postolje i mjesta na kojima se najčešće susreću žohari, s isprekidanim linijama od 2 cm, jedna cijev je dovoljna za 10 kvadratnih metara četvornih metara. Gel se može ostaviti da djeluje dulje vrijeme. Radite bolje rukavicama. Ako vam gel dospije u ruke, samo ih trebate oprati sapunom.

  Raptor Traps

  Još jedan način protiv žohara je zamka u obliku plastičnih kutije u kojima se pohranjuje otrovani mamac. U zamkama su rupe gdje se žohari ubijaju, privučeni mamcima. Sastav sredstava uključuje otrovne crijevne kontaktne tvari koje imaju produljeno djelovanje. Odmah ne ubiju žohar, tako da žabica odlazi na druge ljude i zarazi ih. Nakon nekog vremena, kolonija počinje naglo pada, a proces je u porastu. Istovremeno, zamka djeluje do šest mjeseci. I cijelo ovo vrijeme nije potrebno obraditi kuću, a žohari će umrijeti.

  Raptor zamke ne ubiju žohar odjednom, tako da barbel odlazi na druge osobe i zarazi ih.

  Zamke imaju mnoge druge prednosti. Njihova glavna prednost je da su za ljude i životinje te prilagodbe apsolutno sigurne: mogućnosti svake trovanje svedene su na nulu. Također su prikladni i brzo instalirani. Ovo razlikuje zamke od gela i aerosola.

  Pravila instalacije

  Površina od 10 četvornih metara. m morate instalirati 2-3 zamke. Standardni paket od 6 zamki mirno će biti dostatan za prosječni stan. Dovoljno je organizirati proizvode na mjestima koja najčešće posjećuju žohari. Radi sigurnosti ugrađuju se na mjesta nedostupna djeci.

  Možete povećati učinkovitost sredstava ako istovremeno primjenjujete gel i zamke.

  Predlažemo vam da pročitate članak u kojem govorimo o različitosti vrsta i principu djelovanja zamki od žohara.

  Raid Trap Trap: instrukcija i izgled (video)

  Raptor znači izvrsnu ravnotežu učinkovitosti i troška. Odabir lijeka na temelju individualnih potreba možete trajno riješiti žohara.