Пацукі ва ўнітазе як змагацца і што рабіць?

Чэрвень 2019

Відэа: Свиньи. Обзорное видео Золотая Осень 2010 (Чэрвень 2019).

Anonim

Štakori u kanalizaciju postali problem velikih gradova od izuma prvog kanalizaciju. Izgradnjom prvog velikog ljudskog naselja i sudbine svih štakora odlučeno je. Od tada, oni su postali vječni pratioci čovjeka i počeo da ga prate u potrazi za hranom, koja je uvijek bila za njih u rasutom stanju, dok su bili s nama. Naravno, moderna obrada otpadnih voda tehnologija ozbiljno osiguran za ljude da koriste odvoda vode, uobičajeno danas staništa, kao stvorenja.

Ali problem nije u potpunosti još riješeno, s obzirom na činjenicu da se radi vješt stvaranje konstantno pronalaženje više i više puškarnica, dajući im priliku da postanu osobno upoznati s čovjekom razboritim i jesti svoju hranu. A ako prije uvijek lako dobiti štakor, može štakor sada dobiti ravno iz kanalizacije u našoj kući? Na primjer, kroz mjesto na koje smo navikli pridružiti se osobnoj sigurnosti, kroz WC? Što učiniti u ovoj situaciji i kako se nositi s nepozvanim glodavcima?, - predlažemo da razumijemo.

Može li štakor izaći iz WC-a?

Okretnost i jarka rata poznati su čovjeku već tisućama godina. Od davnina je poznato da glodavac može prolazili na mjestima na kojima nije svako stvorenje svoje veličine mogao popeti. A ako je rat se ne može indeksirati nekamo, onda je često u mogućnosti da grize svoj put kroz ranjivost vašeg WC-om.Što ne čudi, jer joj oštri zubi mrvljaju kroz drvo, plastiku, gumu, pa čak i električne žice. Doista, širina odvodnih cijevi WC školjke i susjednih cijevi nije prepreka ni za pojedince srednje veličine. Teoretski, može lako ući u vaš stan iz kanalizacije, ali samo pod uvjetom da nema snažnog protustrujanja.

Kako može štakor ući u vašu kuću kroz WC školjku?

Na prvi pogled, čini se da je to nemoguće, ali razumijemo i pojasnimo što učiniti i kako se nositi s štetnikom?

Čini se da su kanalizacijske cijevi puno uži od bilo kojeg glodavaca. I, često, tako i jest. Međutim, ti glodavci imaju svoje trikove, koji im pružaju opstanak već tisućama godina. Jedan od tih mehanizama je njihov fleksibilan kostur. Zbog svog jedinstvenog kostura, štakor se može stisnuti u bilo koju rupu koja će mu probiti glavu. Bez obzira koliko je bila debela, ako bi mogla izvući glavu iz rupa, budite uvjereni da će sve njezine trupove sigurno preći ostatak puta. To je moguće zato što štakori, poput miševa, imaju "sklopivi" prsni koš, koji se lako može suziti nekoliko sekundi 2-3 puta, preklapajući ih rebra jedni protiv drugih. Dakle, ovaj glodavac može lako ući u zahod, a zatim u WC vašeg stana, ako, naravno, jako želi.

Što treba učiniti u WC školjki?

Ali što biste trebali učiniti kada štakor uđe u vaš stan? Prije svega, smirite se i izolirajte je u WC-u, ako nije imala vremena pobjeći odande. A to će biti još bolje ako imate vremena da odvojite njezin plan bijega iz WC-a, naglo ispuštajući stolicu i poklopac.Ako uspijete, pokušajte ga ponovno oprati, potpuno ispraznite spremnik za odvod. Najčešće to radi dobro.

Ako ne radi, nemojte očajavati. Pokušajte blokirati stolicu nečim teškim, pričekajte da se spremnik napuni i ponovite postupke vode. Uostalom, ne će biti teško ponoviti ovaj postupak iznova i iznova dok domoetsya štakora nije i neće shvatiti da to nije ništa zanimljivije nećete naći, a da je jedini način da se preživi - da biste dobili daleko kao što je došao. Vjeruj mi, brzo će se predati. Osim toga, sumnjam da ga želite otvoriti proći u svoj stan, podizanje WC sjedalo, i pokušati nekako nagovoriti ili fizički gurati dayvershu-penjač na suprotnu padinu.

Ako ste ga propustili svi isti, pokušati gume iz agresora u bilo kojem kutu nešto poput grimase. Nemojte povlačiti ruke na njega! I budite sigurni da se brinete o svojim nogama, jer vas može ugristi. Nakon što su ga u kut, pokriti ga oštro kantu korito zdjelicu (bolje - bakar) ili drugih analoga velike brodove, a nakon toga nužno podiže se za nekoliko sekundi i odmah početi zvati odgovarajuću komunalnu službu kako bi za njih da dođu i donio sa sobom rezultat njihovih nemara.

Štakori u WC-u kako se nositi s njima?

zamisliti takvu strašnu situaciju, možda želite naučiti kako zaštititi wc i odvode od štakora, tako da oni nikada nisu ni mislili da napadnu u svoje najintimnije trenutke za vas. Rješenje je više nego jednostavno. Nema posebnih sredstava za kupnju nije potrebno. Čistite samo čišćenje WC-a kemikalijama koje sadrže alkaliju.Takva stalna higijena će izgorjeti nezaštićene noge štakora mnogo prije nego što se pojavi na vašem katu. Ovo je užasno teška, ali vaša je sigurnost prije svega. Pa, ne boli se za sprječavanje ispuštanja spremnika prije nego namjeravate koristiti WC školjku za namjeravanu namjenu. Ali nemojte ga pretvoriti u paranoja. Zapamtite da iako se takvi upadanja ponekad događaju kod nekoga, to se i dalje događa vrlo rijetko.

Ako je štakor gnječio valovitu WC školjku, što da radim?

Moguće je da štakori, na putu do WC-a, pokvariti neke od njegovih unutarnjih dijelova. Najčešće pati od vlažnog zdjela, budući da je to najslabije prepreka na putu. Bilo je i slučajeva kada je ovaj glodavac ne samo da ga je razbio sa svojim šapama, u pokušaju da se popne još veći, ali i gnuwed kroz zube sa svojim zubima. Naravno, nakon što se riješite štakora na jedan od gore navedenih načina, morat ćete zamijeniti valove. A, to je poželjno, na više izdržljiv.

Kako se zaštititi od štakora u WC-u i kanalizacijskom sustavu

Općenito, molimo obavijestite, dragi prijatelji! Samo tako možete se u potpunosti zaštititi od takvih neugodnih iznenađenja. Pročitajte upute i mjere opreza. Ali zapamtite glavnu stvar: banalna higijena je najbolji način da zaštitite svoj dom od svih malih nepozvanih gostiju iz životinjskog svijeta!