Рудыя прусакі ў кватэры як пазбавіцца спосабы

Чэрвень 2019

Відэа: 21.03.2016 Комментарий Анатолия Рудыя (Чэрвень 2019).

Anonim

Znanstvenici već godinama raspravljaju o vremenu pojavljivanja žohara na našem planetu. Neki čak unapređuju verzije izvanzemaljskog podrijetla ove vrste insekata, budući da imaju nevjerojatnu sposobnost preživljavanja i reprodukcije. Mogu se prilagoditi svim uvjetima i čak razviti imunitet od otrova, iu vrlo kratkom vremenu.

I kako se možemo boriti? Je li moguće kod kuće da se u potpunosti riješi Prusaka u stanu?

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Danas vas pozivamo da razgovaraju o ovim pitanjima te u postupku za razmatranje učinkovite metode i različite načine da pomogne povratiti svoj teritorij od tih insekata i spriječiti ih od ponovnog napada.

Kako se riješiti kućnih žohara kod kuće

Najveća raspodjela crvenih parazita može se zabilježiti u višestambenim zgradama. To je zbog njihove migracije, osobito u slučaju obrade stana. Zato se preporučuje da se riješite štetnika širom kuće, a ne samo unutar istog stana.

Znanost ne prestaje i danas proizvođači nude svojim potrošačima sve vrste lijekova koji brzo pomažu riješiti crvene pruske kod kuće.Neki od njih potpuno su bezopasni za ljude i kućne ljubimce. Načini primjene u stanu ili privatnoj kući mogu biti različiti - od vješanja / odlaska do prskanja (ovisi o odabranim sredstvima). Jedina stvar koja ujedinjuje sve ove metode je primjena na mjestima najveće akumulacije ili kretanja (čak i potencijalno mogućih) crvenih štetočina. To su:

• ventilacijski kanali;

• vodovodne cijevi i sudoperi;

• kanali za zrak;

• ulazna vrata;

• oprema;

• pećnice;

• rešetke, namještaj;

• Zvuk tapeta;

• spušteni stropovi, itd.

Crveni žohari u stanu kako se riješiti - načine i sredstva

NAŠI ČITANJE PREPORUČUJE! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Prusaks nemaju posebne tvrdnje o hrani: mogu biti puni, kao i ostatci hrane, i tapeta i tapeta. Upravo zbog toga nije tako lako riješiti ih. Međutim, znanstvenici su istakli da je vlaga nužan uvjet za njihov punopravni život. Stoga se za rješavanje problema kod kuće uspješno koriste razne metode, uključujući pripravke s visokim sadržajem borne kiseline - uzrokuje dehidraciju u tijelu crvenih napadača i dovodi do njihove smrti. Takav lijek može se sami pripremiti kod kuće - samo razrijediti sirovi žumanjak ili kuhani krumpir s bornom kiselinom.

Najbolji način žohara u stanu

Borba protiv crvenog žohara kod kuće bit će učinkovitija ako povremeno mijenjate sredstva i metode uništavanja kako biste spriječili eventualnu prilagodbu i prilagodbu insekata.

Danas, najučinkovitije i lako za korištenje smatra aerosoli:. diklorvos, Reid Dohloks, čišćenje kuće, Global, itd U isto vrijeme, možete koristiti zamke, bojice ili olovke, labav otopine itd Riješite se žohara nije moguće u isto vrijeme (iznimka. - pojedinačni izgled parazita), tako da stručnjaci preporučuju da nakon tjedan dana ponovno liječite sve prostorije.

Kakve su žohari uplašeni u stanu?

Folk lijekovi od žohara (crvene, crne i druge vrste) javljaju se u onim godinama kada se nisu razvili moderni insekticidi. Osnova narodnih metoda koje su stvarno pomogle riješiti problem bila je promatranje ovih parazita. Ispalo je da postoje mirisi koji ne vole žohare.

To uključuje: tansy, mint, ledum, lovor, pelin i anis.

Danas nema potrebe postaviti biljke u stan, dovoljno je jednostavno koristiti svoje okuse (koncentrate, ulja, itd.). Kod kuće možete primijeniti lijek s odabranim mirisom na papir i blokirati pristup stanu za crvene osobe. Ova metoda će pomoći da se spriječi prodor žohara, ali ako su već u stanu, preporuča se dobili osloboditi od njih učinkovitih insekticida.

Crvena žohara u stanu Kako se riješiti - Mišljenje o sredstvima

Prema korisnicima najučinkovitiji i prikladan način kod kuće je korištenje aerosola: Globalna Reid Dohloks itd Zabilježeno je i negativna - da se brzo prilagoditi na bilo koji agent., Savjeti stručnjaka - da biste se u potpunosti riješili problema preporučuje se kombinirati metode borbe i povremeno mijenjati sredstva.