Дохлокс: інсектыцыдным гель ад прусакоў

Ліпеня 2019

Відэа: Дохлокс - отличное средство от тараканов!!! (Ліпеня 2019).

Anonim

U teškoj borbi s žoharima dobru stranu današnjeg pokazati sebi insekticidi u obliku gelova. I među takvim sredstvima, jedan od najpopularnijih među ljudima može se nazvati gel od žohara Dohloks.

S ciljem da ispadne žohari na licu mjesta, ovaj gel se vrlo učinkovito rukuje. Masna baza gela omogućava mu da se ne osuši dugo, pa je stoga njegovo djelovanje duže nego za sprejeve.

Tvari za privlačenje u sastavu gela privlačniju su za žohare nego u insekticidnim pastelicama. Formulacija je u bočici s uskim vrhom koji vam omogućuje da ga staviti točno i precizno, a ne samo horizontalno nego i na vertikalnim površinama (zidovi, tone zavoja, kupaonica).

Ako analiziramo recenzije na internetu, Dohloks gel je vrlo učinkovit lijek za žohara, što u kombinaciji s korištenjem praktičnost nastavlja ga pobijediti popularnost na tržištu.

Pregled:

Koji novac danas nije ponuđen za uništenje! Pokušali smo različiti, ali nakon gela uzrokovane žohara s rječit naslov „Dohloks” svih letvica i cijevi u kuhinji prije 10 godina, paraziti su nestali (vjerojatno, u stvari, su umrli ili su pobjegli)! Iskreno, nije očekivao takav učinak, ali sada preporučujem ovaj alat svima poznatim.

Vika, Omsk

Gdje kupiti drogu od žohara Dohloks?

Relativno niska cijena pomogla je priznati nacionalno priznanje za ovaj gel. Za uništiti kolonije žohara na površini od oko 45 četvornih metara. Trebat će vam jedna štrcaljka od 20 ml Dohloks gela.

Cijena za jedan paket s Dohlox špricom je oko 40 rubalja. (što je vrlo jeftino, za razliku od istog Globola). Kupi Dohloks gel može biti i na tržištu ili najbližeg supermarketa, te u specijaliziranim prodajnim mjestima, kao što su trgovinama za kućne ljubimce i veterinarske ljekarne.

Ocjena:

u ladici pokraj metro sredstva žohara Dohloks me privukla svojom cijenom i smiješno ime. Upravo sam bio u potrazi za dobrom lijek za tih parazita, jer naš fakultet dom je jednostavno nemoguće živjeti zbog njih. U mojoj sobi općenito, po mom mišljenju, ispostavilo se da je pravi vatra. U početku, žohari nije bio vidljiv, ali nakon što smo se smjestili i zapakirani proizvodi donijeli od kuće što se dogodilo! Uspeli su iz svih pukotina! Već smo postavili male djevojčice i zamke i kupili skupo sredstvo, ali uopće nije bilo nikakvog učinka. Da ne kažem da je nakon korištenja Dohloksa žohari su otišli sljedeći dan, drugi tjedan, primijetili smo ovih nametnika noću, ali su bili sretni što je njihov broj već počeo smanjivati. Još smo nagovorili djevojke iz susjednog bloka da isprobaju ovaj gel, a ubrzo su žohari stvarno nestali!

Alina, Moskva

Sastav gela

Glavna aktivna tvar Dohloks gel fipronil koji se naširoko koristi u veterini, (za kontrolu krpelja i buha) i poljoprivredu (za suzbijanje štetnika). Ovaj insekticid ima dobru intestinalnu aktivnost i snažan kontaktni učinak na insekte.

U isto vrijeme, on nije previše visok toksični učinak na visoko organiziranih bića (npr domaće životinje i ljudi), koja je omogućila njegov široku primjenu u različitim žohara, uključujući Dohloks objekta.

Dobivanje unutar insekta, fipronil blokova gama-aminomaslačnu kiselinu, od kojih je brzina prolaza ovisi živčanih impulsa. Dakle, ovaj insekticid šteti živčanom sustavu insekata, uzrokujući im paralizu i smrt u roku od 8 sati.

Mora se reći da je čestim ove tvari u sredstvima za kontrolu insekata štetnika doveo je do pojave otpornosti na njemu neki od njihovih populacija. Zato slijedi zaključak da uporaba Dohloks gela u rijetkim slučajevima ne može proizvesti očekivani rezultat. Ako se željeni učinak ne promatra ili slabi, najbolje je zamijeniti fipronil s drugim insekticidima.

Kupnja Dohloks gel od žohara, potrebno je obratiti pozornost na proizvođača (trenutno službeni dobavljač je tvrtka „azurite-Suite”). Na tržištu danas možemo vidjeti krivotvorene proizvode različitih proizvođača s drugim aktivnim tvarima.

Pregled

Prijatelj tvrdi da gel „Dohloks” je najbolje sredstvo za žohara, odvjetnik na vlastitom iskustvu. Bez razmišljanja dvaput, otišao sam potražiti ovaj čudotvorni lijek, jer su me žohari jednostavno dobili. Već sam bezuspješno koristio za njihovo uništavanje raspršivač, nekoliko gelova i zamki. Pronašao sam ga u blizini veterinarske ljekarne. Nakon otvaranja, jak miris ne osjeća, počeo sam primjenjivati ​​gel na obodu kuhinje, uključujući ormara i smeće.Po boji, lijek je postao svijetlo žuta. Drago mi je što sam sljedećeg jutra našao nekoliko mrtvih žohara na podu. Za tjedan dana još sam ih nekoliko puta pronašao na podu. Negdje sam pročitao da su ti insekti više privlačni vodama od hrane pa sam zamijenio kapljicu u kuhinji pomoću "Dohloks". Na kraju, za par tjedana, nisam vidio žohare dan ili noć. Znači, oduševljeni odgovor prijatelja o Dokhloksu, kojem sam u početku bio skeptičan, pokazao se istinit.

Nastia, Khabarovsk

Kako koristiti Dohloks gel?

Prema uputama, lijek Dolhoks treba primijeniti s crtkanom linijom s razmakom od 2 cm duž mjesta sumnje na zagušenja žohara. Ako je broj kukaca nije prevelika, kako bi spasili, možete povećati udaljenost između točaka primjenjuju do 4 cm.

Također je moguće staviti Dohloks na kartonskim ili papirnate trake, koje se potom vrlo lako ukloniti. Aktivno utjecaj gel dolazi na drugi ili treći dan, ali ako je učinak ne dolazi, nije potrebno ponovno staviti sredstva, nakon razdoblja djelovanja insekticida egzistira 2 mjeseca.

otežana da je aktivni sastojak u javnoj domeni (za razliku od, na primjer, od otrovnih zamki), preporučuje se primijeniti sredstva izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca. S druge strane, prema stručnjacima, svaki gel od žohara, uključujući Dohloks, ima jači učinak na insekte nego zamke.

Pregled:

Jednom sam primijetio da su žohari počeli pojavljivati ​​u stanu. Mislim da su puzale od susjeda, jer kuhinja i kupaonica uvijek čuvam. Stavio sam nekoliko ljepljivih zamki, ali njima nije bilo mnogo koristi.Na kardinalnim mjerama u obliku gela od žohara ili aerosola nije riješeno, jer je u stanu živio mačka. A onda prijatelj, koji također ima mačku, rekao je da je poput gela, "Dohloks" joj je pomogao. Kupio je ili kupio sljedećeg dana taj agent. Gel je u štrcaljki, umjesto igle tanak plastični vrh. Pritiskom na klip takve šprice, prikladno je nanijeti gel čak i iza rešetaka. Umrljam "Dohloksom" kartonske pruge i stavim ih iza smeće i ispod kupaonice. I stavio sam kapljicu gela na otvore za ventilaciju. Dovoljno je reći da je prije korištenja "Dohloksa" preselio zdjelu mačke u hodnik. Nakon nekoliko dana prestao sam primijetiti nepozvane goste u kuhinji, čak i noću. Da budu vjerni, stajao još jedan tjedan, žohari nisu se pojavili.

Olga, St. Petersburg

Kad koristite Dohloks gel, kao i sa bilo kojim drugim sredstvima žohara sa insekticidom u sastavu potrebno je promatrati neke mjere opreza:

  • za spremanje već kupio gel biti daleko od droge i hrane;
  • nanesite proizvod rukavicama, inače, nakon primjene gela temeljito oprati ruke.

Potrebno je imati na umu da je uz korištenje suvremenih industrijskih znači značajan utjecaj na smanjenje broja insekata također će eliminirati curenje vode u stanu, redovito čišćenje površina u kuhinji od nagomilavanja masti (u vladi, napa, ploča), spremanje hrane u hladnjak, i žitarice i brašna u čvrsto zatvorenim posudama.

Ako imate iskustvo korištenja Dohloks gel za kontrolu žohara - svakako će napisati osvrt na dnu ove stranice.

Koja je prednost gelova od žohara nad aerosolima, bojicama i zamkama?