Сродак ад прусакоў get: асаблівасці прымянення

Чэрвень 2019

Відэа: Moscas,mosquitos cucarachas repelente natural (Чэрвень 2019).

Anonim

Borba protiv štetočina treba ciljano i učinkovito, tako da bi trebao odabrati samo učinkovita sredstva, kao što je „dobiti” žohara. Ovaj lijek će se nositi s "nepozvanim gostima", ako se pravilno koriste.

Značajke lijeka

„He” - to insekticida koristi za kontrolu raznih štetnika, uključujući i žohara. Dolazi u obliku koncentrirane suspenzije s prilično debelom konzistencijom i ima mliječnu ili svijetložutu boju. Lijek se pakira u boce, volumen od jedne iznosi 100 mililitara.

Važno je obratiti pažnju na pakiranje, jer su u posljednje vrijeme postali česti slučajevi imitacije krivotvorina. Oznaka mora biti svijetlo žuta i crvene rubove. Naziv lijeka napisan je na prilično velikim crnim slovima, a na engleskom. Boja mora biti visoka, pa tekst ne može biti zamagljen ili zamagljen. Sama ambalaža je bijela i neprozirna.

Sastojci

Struktura „Het” uključuje širokog spektra insekticid klorpirifos (se temelji na masi drugih lijekova). Njegova koncentracija je beznačajna i iznosi samo 5%. Objekt ima jednu značajku koja pridonosi njegovoj učinkovitosti: aktivni sastojak u njemu je zatvoren u posebnoj dizajniran u skladu s najnovijim modernim tehnologijama polimernih mikro kapsula.Oni se distribuiraju na osnovi vodenog lipida i ostaju aktivni dulje vrijeme zbog takvog osebujnog zaštitnog premaza.

Kako djeluje droga?

Agent "Get" ima kontakt neuroparalitički učinak na insekte. U organizmu štetnika može doći do jednog od tri načina: kroz kititinove membrane, probavni trakt ili kroz dišni sustav. To jest, čak i ako je žohar samo dotaknuo dio droga, zasigurno će raditi. Biti unutar, polimerne mikrokapsule se odmah otvaraju, a klorpirifos prvi izaziva spazam mišića, a zatim uzrokuje paralizu svih sustava, što dovodi do neposredne smrti.

Agent ima masovno djelovanje, njegov učinak može se proširiti na sve žohare koji žive u stanu. Čestice lijeka će ostati na površini tijela zaražene osobe i inficirati će druge insekte, tako da će se agent raspršiti doslovno kroz cijelu populaciju, osiguravajući uklanjanje cijele kolonije.

Kako koristiti?

Način primjene smatra se uputama priloženom pripremi "Get" i uključuje nekoliko osnovnih koraka:

 1. Prvo, preporučljivo je očistiti kako biste uklonili dio žohara, kao i ostatke hrane.
 2. Zatim potresite bočicu s lijekom, otvorite je. Za pripremu otopine potrebna je voda, a njegova količina treba ovisiti o potrebnoj koncentraciji proizvoda. Ako je stan teško zagađen, tada dio emulzije trebao bi trajati deset dijelova vode (tj. Litra). Ako broj žohara nije veoma velik, upotrijebite petnaest dijelova vode, odnosno 1, 5 litara.
 3. Pomiješajte koncentrat vodom i pomaknite dobivenu otopinu u posudu s prskalicom.Tresti ga i nastaviti s tretmanom, odnosno raspršivanjem sastava nad sobom.
 4. Nakon nekoliko minuta, prozračite sobu kako bi se uklonili bazi vode (to isparava, a mikrokapsule ostaju na svim površinama, te će nastaviti s radom).
 5. Nakon otprilike tri ili četiri tjedna trebate očistiti kako biste dobili osloboditi od mrtvih insekata.

Posebnu pažnju treba posvetiti mjestima klasteru žohara, koji uključuju ljuske i njezine rubove, područja ispod sudopera i duž letvica, prostor ispod hladnjaka i blizu bin kutova.

Ponovite liječenje u mjesec dana kako biste izvedili cijelu koloniju, uključujući i one mlađe, izvučene iz jajašaca pojedinaca.

Važne mjere opreza

U prijavi je važno promatrati nekoliko mjera opreza:

 • Provesti pripremu rješenja i prskanje poželjno je nositi rukavice i respirator. To će izbjeći dobivanje sastava na koži i u respiratornom traktu.
 • Tijekom obrade preporučljivo je zamoliti sve stanare da napuste prostor i uklone domaće životinje.

Gdje kupiti lijek?

Možete nabaviti alat Get u specijaliziranim odjelima ili trgovinama, a također naručiti u jednoj od mrežnih trgovina.

Cijena

Cijena jedne boca lijeka iznosi oko 800 rubalja.

Prednosti i nedostaci

Počinje s neporecivim prednostima koje alat Get ima:

 • dokazana učinkovitost. Učinak se postiže korištenjem snažnog klorpirifosa insekticida. Osim toga, on je zatvoren u posebnim polimerne mikro kapsula, a jedan mililitar od njih sadrži oko 70 do 000. U tom slučaju, smrt insekta će biti dovoljno nekoliko desetaka.
 • Vrlo brz učinak. Čak i ako je sastav bio na hitinoznim školjkama školjke žohara, u svakom slučaju će ući u svoje tijelo i početi djelovati sljedeći dan. Smrt će doći drugi ili treći dan. A za oko tjedan ili dva možete uništiti prilično veliku koloniju, jer će se štetnici kontaktirati i tako širiti otrov.
 • Produženo djelovanje. Polimerne mikrokapsule dugo ostaju aktivne i nastavljaju s radom nekoliko mjeseci nakon tretmana (do šest mjeseci). A to znači da neće ubijati samo odrasle osobe, već i one koje će ubuduće izvući iz jajašaca.
 • Sigurnost. Lijek je potpuno netoksičan i pripada trećoj kategoriji opasnosti, tako da se može usporediti s običnom solnom solju. Ako slijedite sve upute i mjere opreza pri korištenju, proizvod neće štetiti zdravlju stanara stanu koji se liječi.
 • Odsutnost neugodnog, postojanog, oštrog mirisa. Lijek praktički ne miris, ali ipak je moguće primijetiti bilješke o alkoholu ili oguliti agruma.
 • Širok raspon učinaka. Proizvod djeluje protiv ne samo žohara, već i drugih insekata koji žive u kućama i stanovima, kao iu skladištima i industrijskim prostorima.
 • Ekonomska potrošnja. Jedna boca bit će dovoljna za obradu kuće ili prostranog stana.
 • Rješenje može podnijeti bilo koju površinu, uključujući tekstil. Na njima neće biti nikakvih tragova ili razvoda.

Nema toliko nedostataka, može se pripisati sljedećem:

 • Vjerojatnost kupnje neučinkovite ili čak opasne krivotvorine je prilično visoka.Budite oprezni pri kupnji!
 • Relativno visoke cijene.
 • Get nije samo za prodaju, već se prodaje samo specijaliziranim trgovinama, a ne svima.

Recenzije

Mnogi pozitivno reagiraju na pripremu "Get", što još jednom dokazuje svoju učinkovitost. Evo nekoliko mišljenja:

 • „Dobar alat, ali žohari su ubili nije prvi put, morali provesti dva tretmana, ali prvi mrtve insekte počela naći nekoliko sati miris, iako nije jaka, oštra, ali još uvijek postoji, nestaje.. oko tri dana, sada ne postoje žohari, a otimači su također nestali, koji su jednostavno napali moj balkon, pa je učinak dobar, ali je cijena visoka. "
 • "Get" stvarno radi, i vrlo dobro! Jednom je vrijeme donio sve žohare. Iako skupi lijek, ali to je vrijedno. "
 • " Djelotvorno ako se koristi s drugim lijekovima. Kao nezavisni alat s zadacima koji nisu uspjeli. "

Koristite alat Get, slijedeći upute i izvući žohare.