Сродак ад блох для котак ў хатніх умовах - народныя сродкі

Ліпеня 2019

Відэа: Dragnet: Homicide / The Werewolf / Homicide (Ліпеня 2019).

Anonim

parazita u kućne ljubimce - nije ugodno stanje, daje mu nelagodu. Životinja je stalno svrbež, s jakim svrbežem može ozlijediti kožu i zaraziti. Prisutnost krvopije u mačića može dovesti do njihove smrti. I vlasnik koji drži kućnog ljubimca nije baš ugodan primijetiti ove insekte. Odvojite od onih koje želite s minimalnim rizikom za životinju i bez kemikalija. Na tečaju su narodni recepti koji se dugo dokazuju i proizvodi apoteke za korištenje u domu.

Lijek za buhe za mačke kod kuće

Asortiman priprema za kućnu upotrebu je vrlo širok.

Oni su klasificirani pomoću obrasca: ogrlice, aerosoli, kapi, šampone, tablete.

Trajanje insekticida: 3 mjeseca, 3 do 5 mjeseci, 7 mjeseci. Ovisi o kemijskom sastavu i načinu primjene.

Do Raspon cijena: Jeftini i prosječnu cijenu, obično nacionalni proizvodnje, skupi - uvezena poznato, popularnih marki. Proizvodi u segmentu srednje kvalitete često adekvatno podnose konkurenciju s skupim proizvodima. Usporedite sastav, a zatim pogledajte robnu marku i cijenu.

Za mačke od buha znači da učinkovito provedu potrebne upute za ispravan - bilo da se radi popularne marke: Barovi, Deliks, buha i krpelja, Hartz, odvjetnik Baer i drugi.

Obavezno promatrati doza - povećavajući ga ili primjenom na pogrešnu zonu, može uzrokovati trovanje mačaka. Mali dio će biti neučinkovit.

Pridržavajte se karantene i vrijeme kupanja kada koristite insekticid.

Nemojte koristiti kemoterapiju ako je mačka bolesna, trudna ili mačići za njegu.

Najbolji narodni lijek za buha za mačke

Želja za korištenje u borbi protiv razumjeti i opravdanim paraziti narodnim receptima. Sigurno je za životinju nego kemiju, uvijek pristupačne i učinkovite.

Mačji krvopije trebaju biti izvađeni zajedno s liječenjem sobe. Insekti su možda položili jaja i invazijom novih štetnika vama kroz vrijeme je osigurana. Stoga nužno vode za pranje poda octom, estragona proces postolja rješenje s raspršivač, proširiti životinjskih legla i stavljajući ga pod borove piljevine ili kapanje eukaliptus ulje odbijajući učinak.

Najbolji narodni recept je korištenje prašine za uklanjanje parazita. Potrebno je sapuniti mačku i pokušati ga držati u pjeni 15 minuta. Zatim oprati. Za životinju ovo je bezazlen način.

Učinkovito je korištenje otopine pelina i tansy. Oni obrađuju svoje krzno na krzno. Pripremite se da će paraziti skočiti iz nje. Stoga, liječenje sobe je važno.

Također je poznata metoda za tretiranje životinjske vune otopinom češnjaka s pivskim kvascem. Na 7 rastolchennyh denticles 700 ml vode, inzistirati najmanje 14 sati. Probijte je u grebenu. Za 2 dana mačka kupiti.

učinkovit lijek za buha kod mačaka koji odabrati - pilule, aerosoli i kapljica

Raspon lijekova protiv parazita za mačke je vrlo široka, tako da odaberete najbolje, morate upoznati s primjenom kako bi se dobili osloboditi od buha.

Sve ovisi o svrsi, stanju životinje, njezinoj dobi i vašim sredstvima.

Tablete - "Comfortis", "Luffenuron". Uzmi oralno, glavnu supstancu - spinosad, nakon nekog vremena nakon ingestije dobiva u krvi. Paraziti gube sposobnost reprodukcije i propadanja. Složenost prijave je da je životinjama vrlo teško progutati nešto strano, osobito mačke.

Sprejovi i aerosoli su najučinkovitiji i nesigurni način za mačku i osobu. Tvar se raspršuje po cijelom tijelu i životinja se tada mora čuvati od pranja. Za to se koriste posebni ovratnici. Udišu se i životinja i osoba. Poželjno je koristiti zaštitno odijelo. Ali s jakom infekcijom, s svim opasnostima, ovo je vrlo učinkovit način.

Popularni proizvodi: „Front Line”, Hartz, Bolfo-aerosol i drugi

kapi - najbolji i najučinkovitiji lijek za buha kod mačaka i mačića su sigurni za korištenje i pružaju trajnu dobar rezultat insekticidna tvar kaplje na … grebena i kralježnice lagano utrljava u kožu, onda će se proširiti po cijelom tijelu ostavi 48 sati, životinja je u karanteni i onda se okupa Rolf Club, odvjetnik, Hurtz

kapi buha za mačke leoparda -… pripremu domaće proizvodnje, Stekao popularnost zbog pristupačne cijene i dobre kvalitete wa Glavni aktivni sastojak. - fipronil, dobivanje na kožu životinje ne akumulira u krvi, ali u lojnih žlijezda paraziti ugristi kroz kožu, proizvedena tvar koja uzrokuje njihovu paralizu i smrt

Kako primijeniti mačka lijek za buhe..?

Prije upotrebe bilo kojeg proizvoda da biste dobili osloboditi od buha, svakako pročitajte upute u prilogu.Svako sredstvo ima svoje osobitosti primjene, ali svima njima je cilj osigurati sigurnost životinje.

  • Sve doze moraju biti ispunjene.
  • Kapi naneseni na greben ili kralježnicu.
  • Kada koristite šampon, morate zaštititi životinju od ušiju u uši, uši i usta.

Dobro je oprati lijek tako da kada pranje mačke ne ulazi u trbuh.

Kada koristite sprej staviti na poseban mačka ovratnik, koji ga štiti od udisanjem iu dodiru s očima, insekticida tvari.

Postoje posebne pripreme za mačiće, oni mogu otrovati za odrasle.

Nemoguće je lučiti parazite u trudnim i dojiljanim životinjama.

Kako mogu vidjeti buhe na psima narodnih lijekova kod kuće

protiv buha u pasa narodnih lijekova koji se koriste učinkovito i ekonomično (kao i mnogi moderni lijekovi su vrlo malo) stvarno dobili osloboditi od buha uz njihovu pomoć ne mogu uvijek biti prvi put. iako postoji plus, iz ove metode borbe protiv životinje jasno neće patiti.

Wormwood i tansy su omiljena narodna biljka u borbi protiv parazita i kod pasa. Juha pivo u parnoj kupelji 15 (40 g bilja za 400 ml vode) je temeljito navlažiti životinja vune.

Infuzija češnjaka starijih na tamnom mjestu također pomaže.

Pripazite na to da se ovi zalihe služe za spavanje, kutiju za pse. Uvijek postoji uzgojna zemlja za buhe i jaja. Budku (bez psa) na ulici može se dobro natočiti s ocem. Pod utjecajem kiseline, kukci i ličinke s jajima brzo će umrijeti, a na otvorenom će miris brzo nagrizati.

Dobar siguran način da se češlja vunu češalj umočen u gustoj sapunici otopini sapuna. Pod utjecajem sapunaste pjene, kukci propadaju.Ovo je dugotrajan proces, pogotovo ako pas ima debelu vunu. Budući da sadrži minimalno posebno prikladan i siguran način za štence ili početne zaraze -

šampon: -

Pas znači buha koje se bore protiv buha u pasa

  • Pripreme za odlaganje parazita u pasa metodom prmieneniya podijeljena količina insekticidne tvari. "Phytoelita", "Doctor Zoo", Beaphar.
  • Bolji ovratnici više su prikladni kao obrana nego metoda borbe - morate biti oprezni. Oni izazivaju iritaciju i dermatitis kod pasa. Hartz, Kiltix.

Udobne, popularne i učinkovite kapi na grebenu. Jednostavan je za upotrebu, ali imaju povećanu toksičnost. Nakon primjene, promatrajte stanje kućnog ljubimca. Važno je pratiti doziranje. Hartz, "Barovi", Utvrda, Čistoća.

sprejevi i aerosoli visoko učinkovite lijekove, od kojih rezultat je vidljivo u nekoliko minuta nakon nanošenja, a traje i do nekoliko tjedana. Međutim, vrlo su toksični. Nedopustivo za štence dojilje, trudna kuja.

sprejevi za buha u pasa učinkovite - Hartz, "Barovi Forte", "Front Line" i drugi.

Paraziti kod pasa i mačaka su česti. Točno odabrano sredstvo pomoći će brzo uklanjanje neugodnih insekata, a preventivne metode će zaštititi od ponovne infekcije.