Выбар і выраб сваімі рукамі пастак для пацукоў

Ліпеня 2019

Відэа: The Great Gildersleeve: The Manganese Mine / Testimonial Dinner for Judge / The Sneezes (Ліпеня 2019).

Anonim

Zamke za štakore i miševe uvijek relevantan, budući da glodavaca naporan otrovi često ne donose rezultate Rat - dugogodišnji, ali neugodne ljudske suputnike. Zamke za štakore i miševe uvijek relevantan, budući da glodavaca naporan otrovi često ne donose nikakve rezultate. Često ovaj susjedstvo postaje ne samo opterećen, već i opasno zbog rizika od bolesti. Kako odabrati ili napraviti zamke za štakore vlastite ruke?

Opći savjeti za lov glodavaca

za borbu protiv miševa i štakora trebao biti odmah po saznanju, a njihova populacija je još uvijek mali. Možda je to samo jedan pojedinac, uzimajući se osloboditi toga će dugo osigurati kuću. Ispravni znakovi pojave glodavaca su njihova izmet, raskopani paketi hrane, neuredne novine i mekane tkanine presvlake.

Ako koristite zamke, trebat će vam mamac za štakora. To može biti sir, kruh, kobasice ili drugi proizvodi s jakim mirisom. Treba imati na umu da mamac mora biti svjež - štakori su zapravo vrlo čisti i uvijek vole da svježa hrana lagana.

za borbu protiv miševa i štakora trebao biti odmah po saznanju, a njihova populacija je još uvijek mali

Postavite zamku za štakore u područjima maksimalne akumulacije životinja, idealno mjesto - rupu. Da biste doznali je li stambeni, lagano ga priključite krpama ili novinama: ako je pluta odložena sljedećeg dana, onda postoji stanar iznutra.

Štakori izbjegavaju otvorena i osvijetljena mjesta, krećući se duž zidova. Ako ste pronašli rupu nije bilo moguće, ali znamo pravac odakle dolazi glodavaca zamke stavlja u smjeru suprotnom od njegova kretanja prema objavljenom hrane štakora.

Napravljena zamka trebala bi biti čista ako se koristi, kako se ne bi uplašio životinju. Kada uklonite sve nepotrebne onečišćenje soda, zatim oprati i prozračite zamku uzimajući osloboditi od nepotrebnih mirisa.

Trap štakori (video)

Princip rada zamke

shema takvog uređaja je vrlo jednostavna - zamka štakor je stavljen komad mamac (sir, meso, kruh, itd …). Nakon što je mirisala hranu, glodavac ga nosi i uhvaćen je. Zamke se razlikuju od zamki u tome što su potpuno sigurni za ljude i kućne ljubimce. Stupanj utjecaja na ulovu štakor ili miš razlikuju:

 • ubijanje;
 • traumatizirajući;
 • pasivne (holding) zamke.

U prvom slučaju će morati očistiti leševe svoje, a ostatak - izabrati što učiniti s proizvodnjom, koji je donio rat-zamku.

Napravljen zamka pomoću mora biti čista kako ne bi otjerati životinju

Prihod od štakora i miševa može se kupiti u trgovinama ili da bi napravili zamku s rukama. Na policama postoji nekoliko njihovih tipova:

 1. Adhezivna baza. Jeftine i učinkovite, humane zamke. U središtu ove stranice postavljeni mamac i potrčao joj glodavci zalijepila na površinu. Nedostatak jakih zvukova od strane životinja uhvaćenih, kao i potreba da biste dobili osloboditi od njega. Samo da bi se štakor na ulici beskorisno - vratit će se.
 2. Mišolovka. U ovom trenutku, postoje mnoge varijacije, od najjednostavnijih do sofisticiran, izrađene od drva, čelika ili plastike.Postoje ljudske mogućnosti, postoje ubojstva. Istaknuta dugovječnost i sposobnost da ne dodirnemo zarobljenu životinju.
 3. Zamke su mehaničke. Izvedene u izvedbama od plastike i metala, razlikuju se u vrsti vodova i sili udarca. Obično smrtonosna. Penis zamku i stavljanje mamac, pričekajte da se rat dobije unutra, nakon kojeg se uređaj se aktivira i štrajkova, prekida kralježnice. Nakon toga ostaje samo da protrese leš bez dodirivanja.
 4. Zamka za štakore je vrt. Dizajn takve zamke sastoji se od žičane čelične žice, jednostavne i prikladne za upotrebu. Može se koristiti na domaćim gospodarstvima protiv molova i miševa, ali radi u domu. Njegova je osobitost da se instalira izravno u jazbinu ili odmah ispred nje. Poseban oblik ne ostavlja izlazak glodavaca, osim kroz zamku koja djeluje kada ga dotakne čuvana opruga. Zatim se štapić sila prisloni na greben životinje, prekidajući ga.
 5. Električne zamke. Trošak više, rad iz mreže ili iz 4 baterije, ubiti glodavaca električnim udarcem. Ostaje samo baciti truplo.

Električne zamke. Oni su skuplji, napajanja izmjeničnom strujom ili baterije 4, ubiti glodavca sa

zamke svojim rukama štakora strujnog udara

To se događa da je potrebno rat-trap, a ne postoji mogućnost da ga kupi. Uvijek možete napraviti zamku za štakore sami. Domaće rat-trap nije bitno razlikuje od kupljen radi istu shemu - mamac, mami, hvatanje. Postoje neke osnovne dizajne zamki:

 1. Kad nešto uopće nije pri ruci, možete napraviti zamku od običnih lončanica i komad plastike.Kako napraviti ovu zamku? Rucite plastiku na takav način da je jedan od njegovih krajeva bio uperen, a drugi imao čak i strana lica. Mamac će biti stavljen na šiljastu stranu, kao na ražnju. Posuda je postavljena naopako, jedan rub leži na ravnim stranama plastične ploče, drugi se nalazi na podu. Mamac na istaknutom rubu je unutra. Čim se ozlijedi, ubrzo će raditi sklonište štakora, a lonac će pokriti štakor. Nedostatak je da će se životinja nekako izvesti i transportirati.
 2. Slične zamke za glodavce mogu se skupljati pomoću kartonske kutije i običnog štapića. Štap s jedne strane je izoštren, mamac je zasađen. Zatim je ugrađen okomito sa šiljastim krajom dolje, a s druge strane počiva jedan rub kutije. Načelo rada je isto kao kod lonca. Premjestiti uhvaćeni glodavac pomoći će za tanku tanku šperploču, staviti pod kutiju.
 3. Zamka je kavez. Njegova dugotrajna ponovno iskoristiva zamka može biti izrađena od fine mreže, žice, dva mala magneta. Pomoću čeljusti izrezani su 6 jednakih kvadrata, od kojih su pet povezani žicom u obliku kvadratnog kutija, šesta strana je vrata zamke za štakore. Na mjestu kontakta između vrata i kaveza postavljaju se magneti, a zatim kroz simulirane petlje vodi se žica pričvršćena za vrata u zgradu, a na kraju se postavlja mamac. Potonji bi trebao biti dovoljno težak da bi držao težinu vrata u otvorenom položaju. Čim se glodavac prodriješi i remeti mamac, vrata će se zatvoriti, a magneti neće pustiti. Premještanje s takvom zamkom neće uzrokovati probleme.
 4. Zamka Züricha. Kavez ide, samo ovaj put šesti, otkriveni strani nalazi se na vrhu. Umjesto vrata nalaze se dva mostova nasuprot jedni drugima, preko kojih je mamac na kukici. Rat ulazi jedan od mostova, donio je centar i kapi, a štakor padne u stanicu. Izrađeni mostovi moraju biti sastavljeni na takav način da ih opruge vrate nakon što se aktiviraju na mjestu. Ova zamka za miševe i štakore je dobra jer je moguće uhvatiti nekoliko pojedinaca odjednom.

Gradnja takve zamke sastoji se od tvrdog čelika, žice, jednostavan i praktičan za korištenje

Kako se riješiti miševa i štakora (video)

Zamke za štakore sa svojim vlastitim rukama uz pomoć kante

rat-trap iz kante i piljevine. Kanta ili bilo koji drugi duboki spremnik puni se koncentriranom fiziološkom otopinom za 2/3. Površina vode izlijeva se na ljuske žitarica ili piljevine. Zahvaljujući soli, neće potonuti, ravnomjerno se raspoređivati ​​preko površine tekućine. U središtu staviti komade hrane, a na brod i sam stavlja štapići ili ljestve glodavaca može doći do ruba posude. Hrana i pljeva ne potone, ali štakor ili miš, udaranje korov, neće uspjeti i da će biti u vodi.

štakor-zamka iz kante i boce: sredina plastičnoj boci priložiti mamac, a vrlo spremnik probijen dužini, kao ražanj ili staviti iglu. Nadalje, klin je fiksiran iznad kante vodom tako da se može slobodno rotirati duž svoje osi. Štakor će pokušati doći do mamca. Jednom kada je na bocu, ona će upaliti klin, a životinja će pasti u vodu. Unatoč skakanju, štakor ne može pobjeći iz vode.

To se može koristiti u kući vrtovima protiv madeža i voluharica, ali i radi u kući

Postoji još jedan način da se brzo i sigurno dobili osloboditi od glodavaca, starih i provjerenih: potreba brašno i alabastera, oni se miješaju u jednakim omjerima.Rezultirajući sastav se nalazi blizu jazbine, a pokraj njega ostaje tanjur s vodom. Nakon što je pojela takvu mješavinu, glodavac će piti vodu, nakon čega će alabaster cementirati želudac.

Možete se susresti sa štakorima i miševima bilo gdje i bilo kada. Ali od najjednostavnijih improviziranih alata uvijek je moguće sakupiti domaće zamke za štakore i riješiti se neželjenih susjeda.