Разнавіднасці пастак для блашчыц

Чэрвень 2019

Відэа: Существа, похожие на пришельцев (ч.1) (Чэрвень 2019).

Anonim

Zamke za greške na temelju ljepljive ljepila - učinkovit način za borbu protiv štetočina. Međutim, takav lijek može biti učinkovit samo ako se greške u sobi zabilježeni su u posljednje vrijeme i nije imao vremena da leže jaja. Prihvaćanje se događa kada koristite "mehaničku" metodu.

Adheziv se nanosi na ljepljivu traku, nakon čega se postavlja oko perimetra prostorije. Insekti u trenutku njihova kretanja samo se drže zamke, i ostaje ih samo baciti. Napomena: Ako su greške u sobi za dugo vremena i uzgajaju se u velikom broju, onda ta metoda neće biti učinkovita.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Glina Alt (alt), kao sredstvo za suzbijanje kukaca

Ova vodootporna pripreme protiv štetočina, bez mirisa i ne-toksično. Njegova ljepljiva svojstva pokazuju unutar pola sata nakon primjene na kartonsku, traku ili bilo koje drugo područje s glatkom površinom. Protiv insekata, sredstvo se mora nanositi širinom od najmanje 0,2 centimetra.

Nakon što insekti uđu u tvar, umiru i platforma treba odbaciti.Ne nanositi ljepilo na praznu površinu - poda, stol ili podnožje jer je nakon nanošenja i sušenja vrlo teško ukloniti. Ako se proizvod tijekom pranja uđe u kožu ili odjeću, može se ukloniti benzinom ili bilo kojim organskim otapalom.

Prednosti Altova ljepila su:

  • relativna jeftinost lijeka;
  • ne zahtijeva puno vremena;
  • učinkovitost zamke od bedbugs s pravilnom organizacijom.

Clay Kapkan iz bedbugs

Ovaj lijek je pogodan za "mehaničko" hvatanje, kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Prije upotrebe ljepila, trebali biste odrediti približnu putanju migracije štetočina. Važno je uzeti u obzir da se pri sobnoj temperaturi pozadinska greška hrani četiri do pet puta, a ta se značajka može koristiti protiv njih.

Za prijavu zamku lijek treba provesti sljedeće korake:

  1. 1Lipkoy traka ili ljepljiva traka za lijepljenje na sve krajeve oko otvori, letvica, prozora, vrata i drugih objekata u kojima gnijezdo parazita.
  2. 2Dalee na toj površini, primjenjuju ljepilo ravnomjerno (tako da je ovaj postupak je jednostavniji za hvatanje se tvar treba biti na sobnoj temperaturi).
  3. 3 Nakon što je zamka protiv štetnika pokrenula, trebala bi biti postavljena u dobro povezan paket, a zatim odložiti.
  4. 4Rezpravni postupak s ljepilom je potrebno svake večeri sve dok se ne uništavaju svi štetnici.

Kako bi se povećala učinkovitost protiv buba bed nogama mogu biti smješteni u maloj posudi drenched s ljepilom, a osoba u ovom trenutku može ići na spavanje na podu. Gladan štetočinac koji ne nađe neku osobu će loviti za plijen i nužno će pasti u pripremljenu zamku od bedbugs.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Specijalizirane zamke od bugova

Postoje i posebne zamke, čiji se princip temelji na simuliranju disanja spavaće osobe. Zamka je spremnik s ugljičnim dioksidom i kišobranom. Takve zamke ne uništavaju insekte - oni se jednostavno nakupljaju pod kišobranom. Osim toga, ponekad se mora zamijeniti spremnik s ugljičnim dioksidom.

Značajni nedostaci takvih zamki su visoke cijene i niska učinkovitost. Činjenica je da su proizvedeni samo na zapadu, a troškovi odgovaraju. Niska učinkovitost leži u činjenici da privlačenje bugova na imitaciju disanja je samo hipoteza. Djelomično odgovara istini, ali ionako se ionako neće riješiti cijele populacije, jer će dio insekata privući zamka, a dio je zapravo osoba koja spava. Njihova uporaba je opravdana samo korištenjem drugih sredstava.

Zamke s vlastitim rukama

Učitavanje …

Glavni razlog neučinkovitosti domaćih zamki iz bedbugs je da je zbog osobitosti njihove hrane, vrlo je teško privući ih. Najučinkovitija metoda za samokretne zamke su razni dizajni koji se mogu staviti pod noge kreveta. To se neće riješiti bedbugs koji žive u madracu i posteljina, ali to će vam pomoći da se zaštitite od ugriza u onom dijelu populacije koji živi na drugim mjestima.

Najjednostavniji dizajn koji može zaštititi krevet je plastična ili papirna čaša, koja se stavlja pod noge sofe i namazana je dugo sušenim ljepilom na koju će se insekti zaglaviti.Na isti način možete učiniti s vrpcom.

Još jedna mogućnost self-made zamke je oprema "kuće" za bugove, unutar kojih se bilo koji insekticid od kontaktnih akcija će se naći. Ali oni će biti učinkoviti samo ako ih ženama više vole koristiti kao skrovito mjesto, što je malo vjerojatno. Osim toga, gotovo je nemoguće potpuno uništiti cijelu populaciju koja živi u kući na taj način.

Najučinkovitije zamke mogu se koristiti samo za zaštitu od kukaca od susjeda. U tu svrhu prikladna je ista ljepljiva traka, koja mora biti fiksirana oko perimetra ventilacije i ispod ulaznih vrata. Nedostatak ove metode može biti stalna potreba za zamjenom trake ili obnavljanje ljepila na njemu.