Відавая разнастайнасць сродкаў ад блох для шчанюкоў

Студзень 2019
Anonim

Buhe isporučiti puno problema kućnog ljubimca i njegov vlasnik najčešće nalaze na tijelu štenaca buhe. Oni donose veliku nevolju ljubimcu i vlasniku. Međutim, nije sve toliko žalosno. Postoje sredstva koja pouzdano štite od buha.

Spremnici iz ektoparazita

 • Spray Stronghold mogu uništiti odrasle buhe. Sprječava pojavu jaja. Sprej se brzo suši, nema neugodan miris. To se praktički ne ispire vodom. Preparat buha može se koristiti za štenad od dobi od 6 tjedana, kao i za žene za njegu i trudnice.
 • Sprej Prednji red je jedan od najučinkovitijih sredstava. Razlikuje se jednostavnom primjenom. Vrijedno je istaknuti visoke troškove i značajnu toksičnost. Ponekad sprej uzrokuje dermatitis, alergijske reakcije, nervozu. Za bolesne pse ne preporuča se korištenje.
 • Sprej Beaphar često se koriste rukovoditelji pasa. Dovoljno je sigurno i učinkovito. Pogodno za upotrebu od 3 mjeseca.
 • Sprej "Hartz" razlikuje se po tome što nema nuspojava. Postoji vrsta droga, proizvedena posebno za kućne ljubimce od 3 mjeseca.

Sprej „Front Line” - jedan od najdjelotvornijih lijekova za buhe

kapi ubiti buhe

 • Kapi buhe „Dana” nakon prvog tretmana imaju dobar učinak. Oni traju 2 mjeseca unatoč kontaktu s vodom. Učinak lijeka ide u živčani sustav parazita, a pas ne trpi.Zabranjeno je koristiti droge za štenad mlađe od 10 tjedana, trudne ili pasove za dojenje. Kapi se nanose u prozračnoj prostoriji, bočica se drži na udaljenosti od 15 centimetara od životinje. Važno je distribuirati proizvod kroz kaput. Reprocessing se odvija u mjesec dana.
 • Mnogi stručnjaci preporučuju kapi za štence "Advocate" . Primjenjuju se na greben. Glavna prednost lijeka je nedostatak bilo kakvih kontraindikacija. Budući da preventivni lijek nije prikladan. Proizvod je prikladan za uporabu u trudnim i pasivnim psima.
 • Kapi iz buha "Hartz" - kvalitetni proizvod tvrtke američke tvrtke. Proizvodi su apsolutno sigurni za životinje. Buhe gotovo odmah nestaju. Postoje posebna sredstva za štence, čija starost prelazi 10 tjedana. Sastav lijeka je supstancija fenotrina, koja može uništiti ixodid grinje, buhe i komarci. Kapi iz buha primjenjuju se na greben. Tekućinu treba temeljito utrljati u kožu kućnog ljubimca. Nakon nekoliko sati voda prestaje utjecati na djelotvornost lijeka. Trošak je 120 do 170 rubalja. Nakon tretmana, pas je zaštićen 1 mjesec.

Kapi buha štenaca - sredstvo za kontrolu štetočina

 • kapi „celandine” ,> se temelji na djelovanju tvari kao što su permetrin i fipronil. Oni će 2 mjeseca zaštititi štenad od buha. Možeš početi uzimati lijek samo kada je kućni ljubimac star 2 mjeseca. Za sljedeća dva dana nakon tretmana, psa se ne smije dopustiti djeci i oprati. Najučinkovitije kapi su
 • Stronghold . Ako slijedite upute, ljubimac će pouzdano biti zaštićen od parazita 2 mjeseca.Kapi su apsolutno sigurni za ljude i životinje. Mogu se koristiti za kućne ljubimce starije od 6 tjedana. Jedini nedostatak je visoka cijena (oko 300 rubalja). Kapi iz buha "Barovi"
 • su jeftini i daju dobar učinak. U nekim slučajevima lijek može imati nuspojave: alergije ili povećanu salivaciju. Nemojte koristiti "Leopard" za kućne ljubimce mlađe od 12 tjedana. Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Šampon protiv blokiranja

Šampon "Doctor Zoo"

 • je dovoljno mekan da dopušta uporabu za pse od dva tjedna. Istodobno, učinkovitost je visoka. Sastav je posve prirodan. "Beaphar" nije prikladan za kućne ljubimce mlađe od 2 mjeseca

Šampon "Phytoelita"

 • napravljen je na temelju ljekovitog bilja. Odbija parazite s permetrinom. Šampon se koristi za pse za kupanje 6 minuta. Voda mora biti topla. Nakon postupka, važno je da je pas u grijanoj sobi. Pazite da ljubimac ne proguta šampon. Beaphar
 • je uvozni šampon. Apsolutno je sigurno. Nije pogodno za kućne ljubimce mlađe od 2 mjeseca. Kako pravilno postupati s štencem protiv buha (video)

Košare iz ektoparazita

Košarica

 • "Hartz" djelotvorno je na isti način kao šampon. Traje do 7 mjeseci!Trošak je nizak - do 300 rubalja. Prikladno za kućne ljubimce od 1 do 5 mjeseci starosti.
 • je velika pomoć buha. Sadrži insekticide - propoksur i flumetrin. Akcija - do 7 mjeseci. Trošak je impresivan - do 600 rubalja. Dugogodišnja verzija - ovratnik
 • "Beaphar" . U nekim slučajevima traje do godinu dana. Međutim, njegova uporaba i drugi insekticidni lijekovi ne smiju se koristiti. Trošak iznosi 150 rubalja. Mogućnost korištenja - od dobi od 6 tjedana. NAPOMENA! Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);

Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);

 • Kemikalije (sumnjivi učinak).
 • Pročitajte više ovdje …

  Recenzije vlasnika kućnih ljubimaca

  Na temelju iskustva potrošača može se reći da su

  sprejevi najučinkovitiji.

  Pomažu u sprečavanju pojave i liječenju parazita. Radnja je oko 5 tjedana. Jedna aplikacija daje zaštitu za mjesec dana. Hartzov ovratnik jednako je učinkovit kao šampon. Održava učinak do 7 mjeseci Štitnici pružaju zaštitu tijekom cijele sezone.

  Kao rezultat, vlasnici kućnih ljubimaca mogu dugo vremena zaboraviti na probleme. Paraziti umiru u roku od 5 mjeseci. Istodobno, oko 7 mjeseci, tu su i bučne buhe. Miris ovratnika je ugodan.

  Šampon daje gotovo instant učinak. Koristite ga svakih 7 dana. Ali nemojte koristiti lijek za kućne ljubimce koji su stariji od 12 tjedana.

  Sredstva protiv buha za štence (video) Da biste dobili osloboditi od parazita u pasa, možete koristiti različite metode. Lijekovi su slobodno dostupni u specijaliziranim prodavaonicama.Oni se razlikuju po cijeni, učinkovitosti i načinu primjene. Važno je uzeti u obzir dob psa.