Сродак спрэй барон ад прусакоў

Чэрвень 2019

Відэа: Натуральное средство от комаров своими руками (Чэрвень 2019).

Anonim

Ako je stan ili kuća je puno žohara, trebali biste odmah početi boriti protiv tih insekata. A za to je bolje koristiti uistinu učinkovit i dokazani alat, kao što je "Baron". Ali prije upotrebe pažljivo pročitajte upute i saznajte osnovna pravila za obradu.

Što je to alat?

Proizvod "Baron" proizvodi se u prikladnom obliku raspršivanja i koristi se za liječenje prostorija od žohara. Volumen jedne bočice je 100 mililitara.

Sastav

Sastav lijeka je moderan i ima širok raspon insekticida fipronila. Njegova koncentracija je samo 0, 3%. S jedne strane to nije dovoljno, a ovaj mali sadržaj objašnjava nisku toksičnost lijeka. Ali, s druge strane, taj je iznos šest puta veći od minimalne doze potrebne za učinkovito ubijanje žohara.

Učinci lijeka

Lijek učinkovito i brzo uništava žohare. fipronil Njegova aktivna komponenta je klasificiran kao kontaktne insekticidi, tj za infekciju kukaca je dostatan minimalni kontakt s obrađene površine. Tvar se proguta ili preko ljuske hitin oklopa, ili preko probavnih organa (ako pojedinac ide jesti zatrovanu hranu) ili kroz dišni sustav.

Tvari djeluju izravno na živčani sustav i imaju neuroparalitička svojstva.Fipronil, uzimajući u tijelo, on krši provođenje impulsa duž živčanih završetaka, što dovodi do paralize gotovo svih glavnih organa i sustava žohara. A kad je dišni sustav paraliziran, kao posljedica gušenja, smrt se odmah javlja. Važno je napomenuti da inficirani pojedinac nosi aktivnu komponentu u cijeloj populaciji, u kontaktu s drugim insektima. Kao rezultat toga, oni zaraziti i počinje popuniti istrebljenje kuću ili stan kolonije „Baron.” - ovo je učinkovito sredstvo za masovno uništenje.

Lijek radi vrlo brzo. Tako će se prvi mrtvi insekti otkriti nakon nekoliko sati nakon liječenja. A za nekoliko će dana praktički cijela populacija umrijeti. Tjedan dana od žohara neće ostati trag.

Kako podnijeti zahtjev?

Alat "Baron" je jednostavan za korištenje. Posve je spremna za upotrebu, pa samo trebate otvoriti bočicu i započeti obradu. Raspršite proizvod, držeći ga na udaljenosti od 20 do 25 centimetara od površine i tretirate sva područja prostorije u kojoj se žohari obično nalaze.

Obavezno obrada treba biti podložan sljedećim područjima:

 • U kupaonici trebate prskati sredstvom na obodu revizije otvor, prostor ispod sudopera i kadom, cijevi za vodu, kao i ventilacijske rešetke.
 • U kuhinji, rukovanje izložena područja ispod i iza štednjaka i hladnjaka, ispod sudopera, u blizini smeće ispod stola, ispod mikrovalna i kuhinjski jedinici, odnosno ona područja u kojima su obično hrane i vode.
 • U kupaonici, raspršite raspršivač na provrtu ventila, perimetru otvora za prozračivanje, kao i usta i cijev za vodu.
 • U liječenju hodnika sigurno će obratiti pozornost na letvica, na obodu ulaznih vrata i trim, kao i raspoloživih mjesta.

Normalno, potpuno uništenje žohara nedostaje jedan tretman, ali da se osigura učinak nakon jednog - dva tjedna, možete ga potrošiti opet ne samo uništiti preživjelih kukaca, ali i spriječiti nastanak novih, dolaze od susjeda ili od ulaza.

Mjere opreza

trebali promatrati određene mjere opreza kako bi se povećala sigurnost primjene spreja:

 1. Nakon tretmana, preporučljivo je da prozračite sobu za pola sata ukloniti pluta u česticama zraka lijeka, kao i eliminirati miris.
 2. Izbjegavajte kontakt s očima, usnoj šupljini ili nosu. Ako se sve to dogodilo, potrebno je temeljito oprati zahvaćeno područje tekućom vodom.
 3. Nije dopuštena upotreba raspršivača od strane osoba mlađih osoba, kao i male djece.

Gdje kupiti i koliko je to?

Trošak jedne bočice je 1150 rubalja. Nađi znači „Baron” u trgovinama hardverom i specijaliziranih odjela nije lako, kao što je vjerojatno, da je dostupan u malim količinama, a ne u svim gradovima. Ali možete naručiti putem interneta. Posjetite službenu web stranicu, ostavite svoje podatke i pričekajte poziv upravitelja koji potvrđuje te podatke. Dostava se provodi poštom Rusije i obično traje oko dva tjedna. Plaćanje se vrši po primitku, a troškovi dostave su samo 250 rubalja.

Prednosti i nedostaci

Pro lijek „Barun”:

 • To znači da djeluju isključivo na žohara, to je apsolutno siguran za kućne ljubimce i djecu, jer je koncentracija aktivne tvari je zanemariva.I tako se lijek može upotrijebiti ne samo za domaću samodinizaciju, već iu veterinarsku medicinu za uništavanje parazita.
 • Proizvođač je potpuno uvjeren u učinkovitost lijeka i jamči uništavanje žohara, pa je spreman vratiti novac klijentu u slučaju da se nakon liječenja količina insekata ne mijenja.
 • Tijekom liječenja, svi stanari mogu biti zatvoreni, ostavljajući je opcionalno, što je vrlo povoljno.
 • Oblik otpuštanja osigurava potpunu obradu, pa čak i prskanje. Čestice spreja pokrivaju cijelu površinu i ne ostavljaju nikakve šanse za insekte - štetnike.
 • Ekonomska potrošnja. Jedna bočica je dizajnirana za oko dvjesto klikova. Ovaj je volumen dovoljan za cijeli stan. U pravilu, dvije trećine boce ulazi u uništavanje žohara u dvije prostorije. No, preostala količina ne smije biti odbijena, već je preostala za eventualnu ponovnu obradu.
 • Priprema nema neugodan ili oštar miris. Nakon tretmana možete osjetiti lagani miris mentola, koji neće biti iritantan i izazvati neugodne osjete.
 • Ako kupite nekoliko paketa, možete dobiti popust.
 • Izuzetno jednostavna primjena. Prvo, ne morate poduzimati nikakve dodatne radnje jer je spreja potpuno spremna za upotrebu. Drugo, oblik otpuštanja je vrlo pogodan, tako da obrada neće trajati više od 10 do 15 minuta. Treće, nakon ljevičare eventualno nositi opće čišćenje, pranje podova dovoljno da biste dobili osloboditi od mrtvih žohara.
 • Proizvodu možete kupiti jednostavno i brzo, bez napuštanja doma.

Nedostaci:

 • Vrlo visoki troškovi.Ali ako smatrate da je alat učinkovit i ako je cijena ekonomična, tada se obrada može smatrati vrlo skupom.
 • Nažalost, pronaći drogu "Baron" u trgovinama nije lagan, to je vrlo rijetka prilikom prodaje.

Recenzije

Recenzije pripreme „Barun”

 • „Uz invazije žohara naišao prije oko tri godine, kada su naši susjedi počeo popravak i od tada se vodi stalnu borbu ovi insekti što nisu pokušali, ali.. sve je bilo uzalud. sve parapetne ljepljive, stalno miris aerosola i žohari iako, trčanje oko otrova tiho. Ali kada sam se savjetuje znači „Baron”. obrađeno sam u kupaonicu, kuhinju i hodnik, a ujutro pronašao žohara leševe. No, Nisam bio iznenađen jer sam ih prije vidio, ali nisam se potpuno riješio štetnika. No, tjedan dana kasnije, kad sam noćas otišao u kuhinju, shvatio sam da je apsolutno čist. Otada se insekti nisu pojavili. "
 • „Dobro domaće sprej. Ne miješati sve što je potrebno, možete odmah započeti liječenje. Miris je, ali izgleda da je mentol, to nije neugodno. Isporučuje znači sljedeći dan (živim u Moskvi). Budući da je obrada dogodio deset dana, a za to vrijeme nije se pojavio žohar. "
 • „Pokušala desetine sredstava, nije pomoglo riješiti žohara. Ali znači” Barun „bio je ugodno iznenađenje. Uporaba jednostavan i praktičan, ništa miriše gotovo kao insekti zapravo vrlo brzo umrijeti.”

Ako kukci ne daju da žive u miru, dobiti sredstva za „Baron” i ubiti sve žohara!