Стронгхолд: моцны сродак ад блох і абцугоў

Чэрвень 2019

Відэа: 1000 Common Chinese Words with Pronunciation · N° 4 (Чэрвень 2019).

Anonim

„Stronghold” iz buha i drugih nametnika ima oblik bezbojan, bez mirisa kapi, prije ili kasnije, bilo vlasnik mačka ili pas se suočava s činjenicom da su njegovi ljubimac napada neugodni stvaranja - buha i krpelja. A potom traži čarobno sredstvo. Nakon što pokušava puno šampona i kapi, mnogi upoznaju alat "Stronghold".

Opis pripravka

Stronghold je proizveden od strane tvrtke Pfizer. Ovo čudo proizvod buha i drugih parazita ima izgled bezbojnih kapi bez mirisa. Proizvod je pakiran u prikladne boce s posudom za doziranje, što vam omogućuje točno mjerenje kapi u pravilnom doziranju i kapanju na krzno mačaka točno na pravom mjestu.

Kapi su suha vrlo brzo, što je i njihov apsolutni plus. To se postiže zbog činjenice da sastav kapljica ne uključuje ulja. Mnoge recenzije onih kojima je pomogao Strohnhold uvjeravali su nas da još uvijek možete komunicirati 30 minuta nakon tretmana sa životinjom.

znači „Stronghold” je pakiran u prikladan za doziranje boce, koja se može točno izmjeriti pad točna doza

sredstva namjene

alat posebno dizajniran za rad s vrlo širokom rasponu parazita koji inficiraju domaće mačke i psi. I radi ne samo protiv buha, već radi na složen način. Stronghold će se riješiti:

 • buha;
 • ušna grinja;
 • krpelji šuga;
 • okrugli helminti;
 • kuka;
 • dirofilaria.

Opasnost Dirofilaria da mogu pogoditi srce. Uho novčića izazvati intenzivan svrab i puno mačaka oboljelih. Dovedite ih je vrlo teško, jer je vjerojatnost ponovne infekcije je vrlo visoka. Dakle, „Stronghold” i postao tako popularan medij.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

„Stronghold” može se koristiti za liječenje životinja s već šest tjedana starosti. To se odnosi i na mačke i pse. Također se može koristiti za liječenje trudnih životinja.

Uho novčića izazvati intenzivan svrab i mnogo patnje mačka

Aktivni sastojak

Priprema uključuje selamektin - novu generaciju insekticid. Njegova osobina je da je smrtonosan otrov za insekte i tako skoro potpuno bezopasan za toplokrvne životinje - mačke, psi i ljudi. Selamektin uništava ne samo odrasli, ali su jaja i ličinke da snaga nije sve otrove.

Selamectin je živac. Ona zaustavlja prijenos živčanih impulsa. Nakon toga razvija paralizu u mišićna vlakna i dolazi brzo uginuće parazita, kao i gotovo svi vitalni organi su sastavljene od mišića.

A evo prijenos živčanih impulsa sisavaca odvija na drugačiji način, a selamektin molekule im se ne može blokirati. Stoga je jasno zašto je „Stronghold” je učinkovit protiv buha, ali je sigurno za ljude.

Operacija je

U cilju zaštite mačke od buha „Stronghold” se primjenjuje na kosu životinje. Aktivna tvar se brzo apsorbira i ulazi u krvotok ljubimca. Maksimalni sadržaj toga u krvi postiže se u danu mačaka i nakon 3 dana kod pasa.

Kako liječiti psa kapi „uporište” (VIDEO)

krvlju selamektinom dobiva gotovo svi organi životinje, bez oštećenja. No, paraziti su na tijelu životinje ili njihovi unutarnji organi počinju osjećati posljedice otrova i umrijeti.

Lijek polako izlučuje u mačkama i psima. Otprilike mjesec dana aktivna tvar kruži s protokom krvi, uništavajući parazite. Za mačke je jedna primjena Strongholda dovoljna da se riješi ušnih grudi. Za pse, morat ćete se ponovo prijaviti za mjesec dana.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Selamectin ima sposobnost da se akumuliraju u lojnih žlijezda i stand out od njih postupno u malim dozama. Dakle, „Stronghold” i postaje vrlo učinkovit lijek za buha: svaki dan novu dozu otrova oslobađa u kožu životinje i ubija opet pada na njega ili buha larve. U isto vrijeme, „Stronghold” zaustavlja parazita životni ciklus, a nove generacije jednostavno ne dolaze na svijet.

  Od lijekova djeluje na buhe unutar, životinja može sigurno kupati u par sati nakon tretmana.

  U cilju zaštite životinja od buha „uporište” se primjenjuje na kosu životinje

  Cirkulacija selamektin krvotok omogućuje da ubije crva u pasa i mačaka istovremeno s buha i krpelja.Ovo je izuzetno prikladno: nema potrebe voditi životinju s različitim lijekovima, povećavajući negativne učinke na jetru i bubrege. Ako uzmete u obzir da je pripreme od crva teško dati mačkama, onda se način da se riješite crva jednostavnim razmazivanjem grebena životinje može smatrati idealnim. I povratne informacije onih kojima je Stronghold pomogao u spašavanju životinja od crva i krpelja potvrdili su to.

  Stronghold's pluses uključuju:

  • uništava buhe, krpelji, crvi i drugi paraziti prvog dana primjene;
  • štiti od ponovne infekcije, djelujući mjesec dana nakon primjene;
  • je jednostavan za korištenje;
  • djelotvorno je protiv jaja i ličinki;
  • je siguran za ljude.

  Još jedna prednost lijeka - "Stronghold" smanjuje populaciju buha u sobi sa svojim redovnim primjenom. Stoga se ubrzo obustavlja ponovljena infekcija, a populacija buha u stanu nestaje. To će zahtijevati dvostruku primjenu lijeka u roku od dva mjeseca. Na kraju tog razdoblja, broj buha je smanjen za 98%.

  Pola sata nakon obrade Stronghold kućni ljubimci s njima možete igrati i glačati

  Predlažemo da naučite o tabletama koje su dostupne od buha za mačke i kako ih koristiti.

  Nedostaci lijeka

  Svjedočanstva onih koji su koristili lijek i kojima je pomogao u liječenju mačaka i pasa, pokazuju da Stronghold nema gotovo nikakvih poteškoća. Jedini relativni nedostatak je da kapi nisu tako jeftini koliko bismo željeli. Ali njihova učinkovitost u borbi protiv crva, grinja, buha u kompleksu otkupljuje ovaj nedostatak.

  Procjena sigurnosti lijeka

  • Čak i deseterostruki višak doze ne dovodi do problema u životinji.Postoje dokazi da nakon uzimanja kapi kroz tijelo kroz usta, nije došlo do trovanja.
  • Pola sata nakon liječenja mačaka i pasa s crva, buha, krpelja i drugih parazita s njima možete igrati i glačati.
  • Budući da selamektin nema utjecaja na toplokrvne životinje, Stronghold se može nanijeti bez upotrebe rukavica i druge zaštitne opreme. Međutim, iz sigurnosnih razloga, pakiranje lijekova je napravljeno tako da ga dijete ne može otvoriti samostalno.

  Kad koristite „uporište” iz uha krpelja, prvo morate očistiti uši vašeg ljubimca i uzrokovati lijek blizu ušiju

  Obrada pravila

  S produktom se treba primjenjivati ​​u skladu s uputama iz preporučene doze. Uobičajeno se primjenjuje 6 mg tvari. Kapi se lijepo primjenjuju na područje grebena mačaka i pasa - gdje životinja ne može doći do jezika i skliznuti drogu. Ako se Stronghold koristi da biste dobili osloboditi od ušnih grinja, uši najprije izbrisane od proizvoda grinja, a zatim se droga primjenjuje uz uši.

  Nakon obrade životinja se može otpustiti. Za kupanje nije potrebno.

  Nuspojave

  Lijek gotovo nema nuspojava. U izuzetno rijetkim slučajevima postoje znakovi pojedinačne netolerancije na lijekove.

  Životinjske buha lijekovi (video)

  Stronghold je izvrsna priprema za borbu protiv parazita na životinjama. To će vam pomoći da se riješite buha, uho grinja, neke vrste helminths bez napora, što je dokazano od strane gostiju vlasnika četveronožnih kućnih ljubimaca. Visok trošak proizvoda nadoknađuje činjenica da se može koristiti samo jednom kako bi se potpuno zaboravili na parazite dugo vremena.