Шпрыц ад прусакоў: правілы выкарыстання і ацэнка эфектыўнасці

Можа 2019

Відэа: „САНИТАПЛАСТ” АД – Велики Преслав, България (Можа 2019).

Anonim

„Dohloks” - lijek za ubijanje žohara lijekova protiv parazita može biti isporučen u špricu. Tvar je gel koji će se koristiti u oba nestambena i stambena područja. Naziv lijeka je "Dohloks".

Opis

U špricu žohara glavni aktivni sastojak je fipronil . Često se koristi u borbi protiv insekata, pa se učinkovitost dokazuje vremenom. Učinak tvari je da fipronil usporava provođenje živčanih impulsa u parazitskom organizmu. Kao rezultat toga, funkcioniranje svih organa, uključujući i probavne organe, je poremećeno. Žohari na taj način možete dobiti osloboditi od 8 sati, a za to vrijeme su insekti na svojim nogama će nositi sredstva za gnijezdo i otrov susjeda. Stoga, lijek pomaže uništiti sve pojedince u sobi.

Od žohara pomoću „Dohloks„možete dobiti osloboditi od 8:00

Upute za upotrebu

poduzima sljedeće načine samo datum isteka koja još nije objavljena . Na tome ovisi svježina sastojaka, a time i učinkovitost lijeka. Pažljivo pročitajte upute i postupajte prema njemu.

 • Priprema od žohara je istisnuta točkicama. Ako postoji mnogo parazita, bolje je da se tvar nalazi svakih 2 centimetra. Uz mali stupanj infekcije - svakih 5 centimetara.
 • distribucija gel je moguće u staništa parazita iza hladnjaka, ispod letvica, u pukotinama spola.
 • Priprema žohara, ako obitelj ima malu djecu ili životinje, potrebno je staviti u teškim mjestima za smještaj stanara.

Ako je puno parazita, bolje je da je materijal nalazi se svakih 2 cm

Agent viskoznih, tako da je pogodan da se stavi i na vertikalnim i horizontalnim površinama. Savjet u štrcaljki je dugačak, tako da se gel može rasporediti u rupe, ključne otvore, u zglobove u namještaju. Preporuča se primjenu pripravka od žohara na trake papira i staviti ih na tražena mjesta.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od žohara, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Učinak je vidljiv nakon 6 sati. Paraziti postaju tromi, kreću se vrlo sporo. Masovna smrt insekata možete promatrati nakon 3 dana.

Budući da alat učinkovito radi nekoliko tjedana, aktivno ubija ličinke. Gel je također dobar u smislu prevencije. Nanesite ga u ovom slučaju treba biti na zglobovima cijevi, na rešetkama za ventilaciju. To će štititi apartman od kukaca od susjeda.

Vrh štrcaljke je duga, pa se gel može se distribuirati u rupe, rupama za ključ, na spoju u namještaj

Mjere opreza

Primjena lijekova za žohara, trebali pridržavati određenih pravila oprezom kao u sastav gela sadrže insekticide:

 • Nanesite rukavicama.Ako je tvar stigla na ruke, temeljito ih operite vodom.
 • Držite gel dalje od hrane i kućne medicine.

Šprica djeluje učinkovito i sposobna je nositi se s velikim brojem insekata. Za najbolji akcijski popraviti sve curi u stanu redovito provoditi čišćenje ploče, ormari i nape, pohraniti brašno i žitarice u zrak nepropusne posude i ostali proizvodi ih staviti u hladnjak.

Za najbolju radnju "Dohloks" potrebno je redovito čistiti kuhinju

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Više ovdje …

  Također vam nudimo informacije o najdjelotvornijim metodama za uništavanje crvenih žohara.

  Povratne informacije od kupaca

  Gel insekticidi su vrlo učinkoviti. Masna baza omogućuje mediju da se ne osuši dugo, što znači da je djelovanje dulje od onog u spreju.

  Sredstva protiv žohara (video)

  Sastav sadrži tvari koje privlače ljude. Oni su privlačni parazitima. Tvar je sadržana u prikladnom spremniku u obliku šprice. Primjena gela je točna i točna.

  Gotovo svi potrošači primjećuju učinkovitost lijeka. U kombinaciji učinkovitosti s lakoćom korištenja, lijek osvaja na mnoge načine. Vrlo je popularan na tržištu. Mnogi potrošači primjećuju da drugi načini ne daju takav učinak. Važno je nanijeti gel na cijevi i postolja, pa se paraziti uopće neće pojaviti.

  Popularnost lijeka posljedica je gospodarstva.Trošak šprice je manje od sto rubalja. Miris tvari privlači insekte, što znači da se šanse da se se riješe povećavaju. Gel je apsolutno siguran za ljude i životinje. To je gorka komponenta koja neće dopustiti djeci ili kućnim ljubimcima da jedu štetne lijekove - samo su ispljunuti. Gel je vrlo jednostavan za kupnju, prodaje se na gospodarskim tržištima iu specijaliziranim prodavaonicama.

  Potrošači primjećuju učinkovitost lijeka "Dohloks"

  Kupnja gela, morate obratiti pozornost na proizvođača. Službeni proizvođač je tvrtka "Azurit-Lux". Krivotvoreni proizvodi različitih tvrtki sada su na tržištu, na njemu se temelje ostale aktivne tvari. Fipronil, koji je dio "Dohloks", moćna je supstanca koja se razlikuje po dobrom intestinalnom djelovanju. Treba napomenuti da je česta uporaba ove tvari u tijeku borbe protiv insekata dovela do pojave otpora pojedinih populacija. To znači da u nekim slučajevima gel ne daje željeni rezultat. Ako se željeni rezultat ne pojavi, preporučuje se zamjena fipronila i drugih insekticida.

  Kako funkcionira "Dohloks" (video)

  "Dohloks" aktivno se koristi za insekte mamaca jer je prikladan za upotrebu. Glavna aktivna tvar lijeka je fipronil. Važno je kupiti gel, čiji datum isteka nije istekao, inače neće biti pravilan učinak. Prikladna je primjena tvari na vodoravne i okomite površine. Učinak dolazi za 6 sati. Gel aktivno obrađuje ne samo s odraslim osobama, već i s ličinkama. Često se koristi za preventivne svrhe.