Самыя эфектыўныя народныя і пакупныя сродкі супраць прусакоў

Можа 2019

Відэа: Правда о КРЕЩЕНИИ Руси. Русь До КРЕЩЕНИЯ. Как жили Славяне БЕЗ ЦЕРКВИ? (Можа 2019).

Anonim

Žohari su među neugodne kućnih štetočina Žohari su među neugodnim kućnih štetočina, koji ne samo da čini mnogo zgrožen svojim izgledom, ali također može znatno smanjiti kvalitetu života u kući ili stanu, Otklanjanje takvih susjeda, kao pravilo, traži puno vremena i truda.

Otrovanje žohara nije tako jednostavno kao što se na prvi pogled može činiti. Ovi domaći štetnici ne samo da se brzo množe, već se i savršeno prilagođavaju otrovu. Čak i vrlo učinkovit lijek protiv žohara možda neće raditi. U nazočnosti velikog broja štetnika u kući i najmodernijih droga neće vam pomoći u potpunosti uništiti. Stoga, prije nego što otrovate žohare, trebate proučiti biološka obilježja ove vrste.

Opće obavijesti

Kacige se odnose na pododjelu Insekata i skupinu Kockara. Trenutno postoji više od četiri tisuće vrsta tih kukaca.

Žohari su vrlo termofilne i vlage-mila insekti, oni su mobilni i uglavnom su noćne životinje, što može značajno zakomplicirati borbu protiv njih. Tijekom dana te se štetočine dobro sakrjuju i teško ih je otkriti. Oni se hrane na sve vrste tvari biljnog i životinjskog podrijetla.

Bubnjevi imaju razvijenu sposobnost da izdrže promjene zračenja

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od žohara, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Treba imati na umu da su žohari jedna od najkorisnijih i najstarijih vrsta insekata. Neke vrste mogu preživjeti mjesec dana u odsutnosti hrane. Bubune imaju razvijenu sposobnost da izdrže promjene zračenja. Oni se savršeno prilagođavaju otrovnim tvarima.

Većina trenutno proizvedenih proizvoda za uništavanje parazita kod kuće ima niz negativnih aspekata:

 • žohari nisu u potpunosti erodirani u stanu, a nakon nekog vremena ponovno se pojavljuju, iako ne u takvoj velikoj količini;
 • nakon progona jakim kemijskim sredstvima, može ostati vrlo oštar i neugodan miris;
 • Kemijske pripreme za insekte mamaca imaju visoku razinu toksičnosti i, ako se koriste kod kuće, mogu predstavljati značajnu prijetnju zdravlju stanovnika i kućnih ljubimaca.

Prije nego što otrovate žohare s jakim kemijskim preparatima, možete pokušati uništiti ove domaće štetočine uz pomoć narodnih lijekova, koji pokazuju dobru učinkovitost u prisutnosti malog broja insekata u stanu.

Kako pobijediti žohara narodnih lijekova (video)

Tradicionalni recepti

Nije tajna da su tradicionalni lijekovi protiv žohara manje učinkovita i koristi se u posljednje vrijeme više iz navike, ali su sigurni za korištenje u kući, a može smanjiti broj ove insekte. Među najpopularnije su sljedeći dostupni za nezavisne korištenja recepti:

 • tvrdo kuhana žumanjka jajeta pomiješajte s tri vrećice ljekarna borne kiseline, izvedene iz „test” kotrljati kuglice, koji su raspoređeni u opasnosti od štetnika;
 • miješaju u jednakim omjerima borne kiseline, šećera i brašno, doda se voda u količini potrebnoj za tijesto, male kuglice kotrljati i širiti u području maksimalnog nakupljanja insekata;
 • Dvjesto grama mješavine natrijevog tetraborata praha sa tri žlice granulirani šećer, i istu količinu krumpirovog škroba, dodati vanilin šećer; dobivena smjesa se razrijedi vodom i valjanim kuglicama;
 • u pire krumpir za dodati kuhano jaje i boraks, gotovog ljepila smjesu u kalup male kuglice i staviti u području kretanja žohara.

Folklorni lijekovi protiv žohara manje su učinkoviti i nedavno su korišteni najvjerojatnije navikom

NAPOMENA!

Za brzo dobili osloboditi od buha postoje samo tri održive opcije:

 • Poziv dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Ne bi se trebalo zanemariti na vrlo učinkovit način, kao što je oštar pad indikatora temperature.Naravno, kod kuće ova metoda nije uvijek primjenjiva, ali čak i manji mraz ima štetan učinak na odrasle pojedince i larve štetnika. Pravilno izvršeno zamrzavanje omogućuje uništavanje cijele kolonije insekata.

  Kupljeni otrov

  Najveća učinkovitost primjećuje se prilikom obrade stana posebnim kemikalijama. Neki od njih imaju izražen toksični učinak, a mnogi su relativno bezopasni za toplokrvno. Lijekovi najčešće koristi, uz pravilnu uporabu koja vam omogućuje da u potpunosti ubiti kućanskih insekata u dnevnom boravku

  • posebne zamke apsolutno siguran za stanovnike i kućne ljubimce, ali ne brzo,
  • učinkoviti pripravak aerosola "Sinuzan", koji ima visoku razinu toksičnosti i oštar, prilično neugodan miris, koji zahtijeva poštivanje svih mjera opreza prilikom obrade;
  • gel „FAS”, od kojih je sastav se temelji na dvije različite vrste insekticida - diazinona i -cvpemethrin koji rade odličan posao sa žoharima;
  • kosa "Mashenka", koju stalno poboljšava proizvođač i omogućuje uspješno borbu protiv takvih domaćih štetnika kao žohara;

  Maksimalna učinkovitost se javlja prilikom obrade stan s posebnim kemikalijama

  • je vrlo popularan aerosola od puzanja „Raptor” štetočine, pokazuje dobru efikasnost, ali je otrovan za ljude i kućne ljubimce;
  • Gel Globol je vrlo učinkovita priprema njemačkih proizvođača, karakterizirana gotovo neposrednim katastrofalnim učinkom na objekt;
  • aerosol Master-250 ili Gett, koji je vrlo popularan i dobro se bori sa uništenjem puzavih štetnika;
  • Sturm Gel-paste je jednostavan za korištenje, pristupačan i vrlo učinkovit lijek.

  Kako bi se postigla maksimalna učinkovitost uz uporabu kemikalija, treba poštovati pravila za tretiranje stambenih jedinica.

  sprejevi su vrlo popularna i učiniti dobro žohara

  Pravila Processing

  Ako je sigurnost novca ljudi nije u nedoumici, i takve tvari mogu biti apsolutno mirni koristi ne samo u sobama, ali u kuhinji, onda je uporaba kemikalija industrijska proizvodnja koja krši pravila korištenja može biti opasna i podrazumijeva strogo pridržavanje uputa koje je isporučio proizvođač.

  Treba imati na umu da je uporaba jakih toksičnih lijekova uvijek povezana s rizikom od alergijskih manifestacija. Vrlo je važno pridržavati se svih mjera opreza pri korištenju kemikalija u kuhinji. Potrebno je ne samo skrivanje svih prehrambenih proizvoda i jela, već i korištenje osobne zaštitne opreme, uključujući respirator i rukavice. Nakon tretmana sobu treba pravilno provjetravati.

  Trenutno postoji više od četiri tisuće vrsta žohara

  Također možete saznati o metodama liječenja i učinkovite načine zaštite od ugriza žohara.

  Pomoć profesionalci

  Ako je broj žohara u dnevnoj sobi bio je velik, i ne postoji način da se nositi s invazijom štetnika na vlastitu, najbolja opcija bi bila pozivnica za stručnjake štetočina događaja.

  Kako se riješiti žohara (video)

  Profesionalni istrebljivač, ne samo ispravno pokupiti lijek za učinkovitije uništavanje kućnih štetočina, ali i pružiti garanciju na cijeli volumen obavljenog posla.