Самыя папулярныя гелі ад блашчыц

Ліпеня 2019

Відэа: У сталіцы назвалі самыя папулярныя станцыі метро ў 2017 годзе (Ліпеня 2019).

Anonim

Gelovi od bedbugs kombiniraju jednostavnost korištenja i visoku učinkovitost. Struktura gelova omogućuje im da se ne apsorbiraju u površinu i održavaju svoj učinak dulje vrijeme. Većina fondova traje od jednog do tri mjeseca. Usprkos tome, tijekom vremena, učinak gela oslabljen je. Ovi insekticidi su dostupni u cjevčicama ili štrcaljkama, tako da ih se lako istiskuje na površinu. Gelovi imaju kontakt akcija, tako da primjenjuju, oni bi trebali biti svi paraziti gnijezde:

  • ispod namještaja
  • za kreveta i kauča
  • ispod letvica
  • svi utori

Unatoč činjenici da je insekticid protiv kukaca u oblik gela ne sadrži veliki broj kemikalija koje bi mogle predstavljati opasnost za ljude, ali pri preradi prostorije treba slijediti elementarne mjere opreza. Preporučeno:

NAŠI ČITANJE PREPORUČUJE! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

  • Nosite gumene rukavice;
  • Bolje je držati djecu i životinje daleko od tretiranih prostorija neko vrijeme;
  • Kod upotrebe određenih gelova potrebno je provjetravati sobu nekoliko sati.

Do danas tržište predstavlja niz lijekova protiv bakterija u obliku gela.

Gel Absolute

Značaj ovog lijeka protiv bedbugs je da je Absolute siguran za ljude i životinje. Lijek ima ugodan miris i boju od prozirne do svijetlosmeđe boje. Aktivna tvar je klorpirifos (0, 5%). Jedna cijev koja sadrži 20 ml gela, dovoljno za obradu trideset kvadrata. metara. Budući da je insekticid u cjevčici, to vam omogućuje da očistite proizvod. Primjena treba biti crtkana linija s razmakom od 2 cm između traka.

Gel Globol (Globol)

Sastav uključuje takvu aktivnu supstancu kao klorpirifos. Kada bed bug dođe u dodir s gelom, smrt se ne javlja odmah, već nakon nekog vremena, tijekom kojeg parazit uspijeva širiti otrov između drugih pojedinaca. Ovaj lijek se koristi protiv kukaca kako slijedi: potrebno je rezati oko 20 papirnih traka od 15 cm duljine, nanijeti Globol na njih i staviti papire u svim staništima bedbugs.

Važno! Trebali biste biti svjesni lažno poznati Globol gel. Hologram treba držati na izvornom pakiranju lijekova. Ovaj Globol proizvodi se u Njemačkoj i ima europsku kvalitetu. U usporedbi s krivotvorinama, original je učinkovit i siguran za ljude.

Gel Forssayt

Fentiona (0, 25%) i alfa-cipermetrina (0, 03%) su dio ovog lijeka. Osim ovih dviju aktivnih tvari, uključeni su sastojci hrane, stabilizator i konzervans. Forssait je netoksičan i siguran za ljude i kućne ljubimce. Nedostatak je ovo: gel paralizira odraslog parazita, ali jaja koja se bivši bugovi ranije neće uništiti.

Eslanadez gel

Loading …

volumen Gel u štrcaljki 30, učinak tvari u sastav gela, fipronil (0, 03%) i imidakloprid (0, 5%). Ovaj lijek je od prozirne do žućkaste boje. Se primjenjuje na površinu tretiranu s crtkanom linijom u razmacima od 2 do 4 cm. Također, gel se može staviti na podlogu do 40 g na staništa stjenice, temelji podlogu 4 na 10 kV. metara.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Savjeti! Kada su došli do rezultata u istrebljenju stjenice pružiti temeljito čišćenje prostorije posebno dobro očistiti tretirano područje, koje nisu ostali gel.