Ужыванне народных і пакупных сродкаў у барацьбе з моллю

Ліпеня 2019

Відэа: Былы наркаман працуе над зніжэннем шкоды ад ужывання наркотыкаў. (Ліпеня 2019).

Anonim

Dobili osloboditi od moljac nije lako Tradicionalno, riječ „krtica” je zajednički naziv za više vrsta malih leptira, među kojima je značajan broj štetnika prisutna. U apartmanu možete naći nekoliko sorti moljaca. Da biste dobili osloboditi od tih kukaca može biti teško. Da bi odredili narodnih lijekova, anti-moljaca pomoću kojih će biti najučinkovitiji, te bi trebao odlučiti kakvu predstavnika moljac smjestili u stanu.

Pregled

Moli ima duljinu od Bika, koja veličina rijetko prelazi nekoliko milimetara. Najčešće, borba protiv moljaca počinje kada razmjera katastrofe su kupili strašan karakter, a insekti se počele pojavljivati ​​u stanu na oku za stanare u velikim količinama. Pod tim okolnostima, narodnih lijekova može biti neučinkovito, ali prije nego što pokušate riješiti molova jake kemikalije treba se testirati nekoliko puta testiran, sigurno za ljude i kućne ljubimce koji žive u stanu sredstava.

Moli ima duljinu od teleta, koja rijetko prelazi veličinu od nekoliko milimetara

Unatoč činjenici da mnogo vrsta moljca razvrstana kao štetočine, neke vrste zla insekata imovine u stanu.Među najpoznatijim vrstama domaćih moljaca mogu se klasificirati kao krzneni kaput, moljac, moljac za namještaj i moljac hrane ili zrna.

Opis moljaca popularan način

Akcija za fumigaciju otrova zbog isparavanja aktivnih tvari. Nakon postavljanja takvih pripravaka na policama ormara u obliku ploča ili tableta, šest mjeseci ne možete razmišljati o problemima kod moljaca. Nemojte zanemarivati ​​takva sredstva kao i spreja "Antimol", kao i zloglasni "Naftalin". Ovi lijekovi daleko su od cjelovitog asortimana lijekova koji su učinkoviti u suzbijanju štetnih insekata.

Visoka razina učinkovitosti prikazana je suvremenim aerosolnim kemikalijama. Najpoznatiji danas su "diklorvos" , "Suprozol" i "Raptor" . Takvim je sredstvima vrlo povoljno izvršiti obradu tepiha i presvlake presvlake.

Aerosoli ne samo da omogućuju učinkovito borbyuu s odraslim leptirima, ali i štetan učinak na gusjenicama i moljac jaja. Trajanje kemikalija je produljeno i može trajati oko četiri mjeseca.

Među najpoznatijim vrstama moljac uključuju kućni Fur madež

moćan kemijsko oružje u borbi protiv štetnih insekata su ploče, proizvedene od strane domaćih i stranih proizvođača takve opreme. Takve ploče mogu imati miris lavande ili kamilice kemičara. Za obavljanje obrade dječjih stvari dovoljno je upotrijebiti ne kemijske, ekološke pripravke, čija se djelovanja temelje na biljnim komponentama. Trajanje zaštitnog djelovanja takvih sredstava je do jedne godine.

Vi svibanj također biti zainteresirani u članku u kojem se govori o vrstama i glavnih načina za borbu protiv različitih vrsta moljaca.

Kako mogu dobiti osloboditi od molova narodnih lijekova (video)

narodnih lijekova

Pukotine u podne obloge i teško dostupnih mjesta za obrubljivanjem su poželjni klastera moljca. Glavni način za borbu protiv moljca na takvim mjestima je redovito održavanje čistoće i korištenje određenih narodnih lijekova protiv moljaca:

 • primarni zadatak je da pažljivo prati sve police pomoću sapunici rješenje na temelju uobičajenog sapuna, koji pomaže dobili osloboditi od jaja kukaca;
 • dobar rezultat je procesiranje mjesta navodne akumulacije štetočina s otopinom običnog stolnog octa;
 • Izvrsna otopina s dezinficijskim efektom je otopina koja sadrži vodu, votku i ulje čajevca;
 • dovoljna učinkovitost ima češnjak tinkturu, koji neće pomoći da biste dobili osloboditi od pesky insekata u potpunosti, ali za dugo vremena ih panika.

ima dovoljno učinkovito češnjak tinkturu, koji neće pomoći da biste dobili osloboditi od moljaca u cijelosti, ali je dugo vremena tjeranje insekata

To treba imati na umu da bilo narodne lijek nije lijek i može samo privremeno otjerati ličinke kukaca iz tretiranog mjesta. Mole se vrlo brzo prilagođava biljnim otrovima koji nakon vrlo kratkog vremena prestaju djelovati na štetnika.

Dozatori opremljeni elementima folije i folije mogu trajati gotovo tri mjeseca.

Gumena verzija košuljica podložna je zamjeni barem jednom mjesečno i pol. Ljepljive košuljice moraju biti pokrivene ljepljivim spojem koji najduže ne gubi svojstva. Svi insekti koji lete do zamke drže se na košuljici i umiru. Kako se ljepljivi elementi postaju začepljeni moljom, trebali bi ih zamijeniti novima. Mole se vrlo brzo prilagođava biljnim otrovima koji nakon kratkog vremena prestanu djelovati na štetnika

Savjeti i preporuke za prevenciju

Potrebno je u pravilu provjeriti apartman za štetnike najmanje svakih šest mjeseci.

Osim toga, postoje jednostavni i apsolutno bezopasni načini, čime se dugo vremena zaboravlja na postojanje štetnika kao što je moljac. Prilikom općeg čišćenja trebali biste pažljivo ispitati kutove i pukotine iza reznica u sobi i redovito provoditi ventilaciju i pranje ormara i ormara za kuhinju.

 • Lijenci i moljac larve imaju štetan utjecaj jakom sunčevom svjetlošću, poštivanjem ventilacijskog načina stanovanja i visoke temperature, što omogućuje uništavanje štetnika pomoću pare ili vrućeg željeza.
 • Dobar je izbor da utječe na stvari pomoću načina rada s niskim temperaturama. U tu svrhu trebate povremeno iznijeti stvari na ulici tijekom hladnih dana.
 • Ako trebate staviti stvari i poslati ih u pohranu, najbolja je mogućnost zamotati u torbu sa stvarima posebnih tableta protiv moljaca. Otprilike isti učinak zastrašivanja osušio je narančaste ljuske, kao i listove oraha ili listove duhana koji se mogu polagati na police na stvari;
 • To je odavno primijetio da u stanovima i drugim prostorijama u kojima se uzgajaju na prozor Geranium moljac je stavio vrlo rijetko. Eterična ulja koja su oslobodila geranije tijekom rasta dobro su odbijena i pomažu u uklanjanju insekata.
 • širiti u cijelom stanu miris eteričnih ulja neugodni kukci, i oni brzo napustiti prebivalište

Uz sve navedene aktivnosti, što svakako ne može biti jedini način da se bave moljaca, ali je korisno kao profilaktička sredstva, preporuča se izvesti ovi ispod akcije.

Sve žitarice i ostale namirnice moraju se kupiti u najmanjim količinama, a ako je potrebno napraviti zalihu takvih proizvoda, potrebni su skladištenje, staklene ili plastične posude.

 • Jednom tjedno možete primijeniti aromaterapiju. Miris eteričnih ulja rasprostranjenih u stanu neugodan je za insekte i brzo napuštaju svoje stanište.
 • Također vam nudimo čitanje članka u kojem govorimo o opasnim lepršama.

Sredstva protiv moljaca (video)

Jednom moljac je bio u mogućnosti da biste dobili osloboditi od potpunosti, ne zaboravite o prevenciji da će zaboraviti na proždrljivost kukaca.