Цифокс ад блашчыц і прусаў інструкцыя па ўжыванні

Чэрвень 2019

Відэа: Заставляют Проходить Испытания!!! - PORTAL #25 (Чэрвень 2019).

Anonim

Kad se pojavljuju greške i žohari, odmah ih treba ukloniti. Za borbu i potpunu uništavanje tih insekata, možete koristiti lijek s dobrim recenzijama pod nazivom Cyfox. Međutim, prijava se mora izvršiti strogo prema uputama.

Koriste se tijekom rada predstavnika Svetišta i drugih sličnih organizacija. Zanimljivo je da se koristi i za borbu protiv muha, buha, štakora i svrbeža, domaćih mrava. Sredstvo je koncentrat insekticikaricida.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Što se tiče uputa za primjenu, emulzija mora biti pripremljena neposredno prije korištenja Cifox. Dovoljno je razrijediti vodom iz vodoopskrbe. Otopinu treba miješati pet minuta. Osam sati, rezultirajuća emulzija će savršeno obavljati svoje funkcije. Primjena takvih sredstava za borbu bila je prikladna, ona se prodaje u obliku prskalica velikih kapljica. Za stjenica morati koristiti 0, 05% emulzija, ali kako bi uništiti žohara - 0, 1% otopina.

Cytofax od grešaka kako se primjenjuje - upute

Danas se preporučuje korištenje Cytofaxa od kukaca kod kuće, uključujući borbu protiv žohara i grešaka. Prema uputama, indikacije za uporabu su uništenje tzv. Sinatropnih insekata. Također, prema pregledima, njegova primjena se provodi u borbi protiv gnus i u liječenju akumulacijskih posuda. Upute kažu da prvo morate razrijediti Cifox u običnoj vodi (treba ga miješati pet minuta). Omjer bi se trebao razlikovati ovisno o problemu insekata u stanu. Ako je bedbugs, a zatim 0, 05%, ako žohara - 0, 1%.

Kako Cyphox utječe na bugove

Glavni učinak ovog lijeka u borbi protiv žohara i drugih parazita je insecto-acaricide efekt. To dovodi do potpunog uništavanja insekata u sobi. Savršeno pomaže protiv tih parazita u krevetu. Najaktivnija akcija je tijekom prvih 20 minuta. Međutim, važna je akcija također važna, koja traje mjesec dana.

Koliko Cyphox košta od bedbugs

Ovaj lijek se uglavnom prodaje u polimernom spremniku, volumena od 0 litre ili više. Također se može naći na prodajnim mjestima u litrama od 5 litara. Do danas, prosječni trošak naručivanja tsifoka iz bedbugova varira od 200 do 700 rubalja. To je oko pola litrenog paketa. Trošak ovisi o regiji prodaje. U Moskvi, na primjer, cijene su veće - oko 550 rubalja. Za volumen od 50 ml će morati platiti oko 180-200 rubalja.

Analogues Tsifoks od bugova koji su učinkoviti

Postoji mnogo lijekova na tržištu, pri čemu će primjena učinka u borbi protiv žohara i drugih parazita biti pozitivna.Insekticid je Carbophos. Ako ga koristite u zatvorenom prostoru, tada će za tri dezinfekcije paraziti biti potpuno uništeni. Prema uputama, može se koristiti samo uz uporabu zaštitne opreme. Aplikacija se provodi pištoljem za raspršivanje.

Sljedeća opcija je Forsyte. Djelotvorno je u borbi protiv velikog broja različitih štetnika, uključujući žohare. Međutim, njegova glavna svrha je odrasle osobe, ne može se nositi s jajašima. U usporedbi s drugim sredstvima manje je opasno za zdravlje, no ipak se može koristiti samo s zaštitnim sredstvima.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Prašina je prašak s dugim vremenom izlaganja. Počinje raditi od trenutka kad kukac troši prašak. Njegov plus je da prema uputama ne treba otopiti ili čak ni posipati. Samo je posipajte u problematičnim područjima.

Da li Zyfox pomoć od bedbugs - povratne informacije od kupca

Kao što recenzije pokazuju, ovo je učinkovit alat, ali samo ako ga koristite u skladu s uputama. Ako ga primijenite u nekom drugom obliku, ne možete postići željeni efekt. A odgovori stručnjaka koji rade na sanitarnim i epidemiološkim postajama garancija su potpune uništenja žohara i drugih štetnika.