Віды і эфектыўнасць отпугивателей мурашак

Ліпеня 2019

Відэа: Валянцін Стэфановіч пра адсутнасць эфектыўных механізмаў супрацьдзеянню катаванняў у Беларусі (Ліпеня 2019).

Anonim

Vlasnici privatnog vlasništva, često imaju poteškoća s pojavom mrava, osobito ako se pojave, ne samo u dvorištu, ali iu stanu. Ultrazvučni mravljač je relativno novi alat na vrhuncu popularnosti.

Što je ultrazvučni repeller

Uređaj je elektronički uređaj čija se radnja temelji na emisiji visokofrekventnih valova. Sredstva za uništenje su kako slijedi: uređaj ima veličinu sličnu paketu cigareta, oblik može biti bilo koji, četvrti i okrugli. Tijelo obično sadrži samo prekidač i prekidač.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv mrava, našim čitateljima savjetuje Pest-Reject repeller. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovitom obradom mrava, žohara, kukaca i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Scarers su podijeljeni u dvije vrste:

  • ultrazvuk;
  • Magnetna rezonancija.

U Ovisno o repeller napajanje, pomaže da biste dobili osloboditi od mravi, razvrstavaju se u sljedeće vrste:

  • Stacionarna rade samo na mrežne veze. Sa svojom primjenom, raspon je obično ne više od 100 metara.Glavna namjena - zatvorene sobe.
  • Mobilni uređaj, koji radi s raznih baterija. Često je to mali uređaj prikladan za česte pokrete.
  • Kombinirana je najpopularnija opcija. Ovaj otpad od insekata i mrava može raditi i iz mreže i iz nekoliko baterija.

Važno! Objavljeni ultrazvučni signali su previsoki za ljudski sluh, stoga ne brinite o ometanju zvukova.

Kako funkcioniraju otpadnici insekata

Načelo rada opreme je vrlo jednostavno. Nakon kupnje, proizvod mora biti spojen pomoću baterija ili utičnice i pričekati navedeni vremenski interval kako bi se postigao željeni rezultat.

Unatoč jednostavnosti upotrebe, lijek ne smije trajno uključiti u sobama, naročito u prostorima za opuštanje i spavanje ljudi. To je zbog činjenice da neke kupljene opreme mogu negativno utjecati na psihu i povećati rizik od razvoja živčanih poremećaja bez ikakvog razloga.

Učinkovitost uporabe električnog aparata

Prema programerima, alat koji emitira zvuk ili generira magnetske valove mora destruktivno djelovati na središnji živčani sustav insekata. Međutim, učinak zastrašivanja nije toliko eksplicitan kao što je opisan. Činjenica je da mravi ne snimaju magnetske valove i nemaju slušne organe. Magnetski valovi utječu na neke insekte, osobito na pčele. Ultrazvuk djeluje na komarci, jer ih sami koriste. No, za mrave, niti jedan od tih čimbenika neće biti nadražujući, pa čak i više neće ih natjerati da napuste njihova staništa.