Віды фумігатар ад прусакоў

Чэрвень 2019

Відэа: ВИДЫ И СВОЙСТВА ФУНДАМЕНТОВ (Чэрвень 2019).

Anonim

Proizvodnja pripravaka i uređaja za borbu protiv insekata ne prestaje. Svake godine nove se stavke pojavljuju na policama trgovina. Kako odabrati tako veliku količinu robe je upravo ono što će spasiti nepozvani susjedi jednom zauvijek? Razmislite o jednom od najpopularnijih i traženijih sredstava za uništavanje žohara - fumigator.

nadimljavanje i kako se to radi

Mnogi loše zamisliti princip rada, prednosti i nedostatke nadimljavanje. Dugo se koriste u svakodnevnom životu radi zaštite od žohara i komaraca, ali ne i svi uređaji rade punom učinkovitošću. Da bi napravili pravi izbor, shvatit ćemo koji od najučinkovitijih je najučinkovitiji. Započnimo s glavnim i odredimo što je fumigation i princip rada.

Smola se temelji na zagrijavanju tvari koja sadrži insekticide u svom sastavu. Isparavanje kad se grije, uđe u zrak i smrtno djeluje na insekte. Ove komponente imaju uobičajeno ime - "fumigants", stoga ime uređaja - fumigator, uređaj za grijanje otrovnih tvari.

Trgovačke mreže nude veliki izbor različitih izmjena takvih uređaja. Oni se mogu podijeliti svojom svojstvima u dim, električnu i vodu. Svaki od njih je dobar na svoj način. Sve tri vrste kombajna rade na principu zagrijavanja otrovne tvari i otrovne pare uzimajući u zrak, što dovodi do masovne smrti insekata, ali oni su apsolutno bezopasan za ljude.Ispod je opis svake vrste uređaja za uništenje Prusaka.

dima fumigators

dima fumigators može biti u obliku spirale, koja gori, dodjeljuje otrovne pare, a to odbija insekte. Najučinkovitiji detektor dima je Raptor. U potpunosti uništava populaciju žohara u tretiranom području. Razmislite o tome što je pušačka bomba Raptor.

Ono se razlikuje od svih ostalih repelenata, gelova i zamki zbog svoje sposobnosti da se brzo širi cijelim područjem i time uništava sve insekte. To se postiže na tri glavna načina:

 1. Uzimajući u spiracles žohara, a zatim u hemolymph, pod uvjetom potpune paralize i predstojeću smrt.
 2. Insekticid je kontaktni otrov i, dobivanje na ljusci, prodire izravno u kukac.
 3. Otrovne tvari u sobi liječenja riješiti na namještaj, na podu, zidovi i preživjeli pojedinci će biti u kontaktu s kontaminiranom površinom, i stalak na nogama i hitina ostataka otrova. Kada čistite antene, otrov će ući u crijeva i dovesti do njihove smrti.

Od cijelog asortimana dame iz žohara, dame s peridotitima su najučinkovitije. Takvi brendovi poput Tsifum, City, Raptor i Quiet Evening su vrlo popularni. Pri korištenju, preporuča se lijepljenje roštilja za ventilaciju papirom ili gazom. Jedini veliki nedostatak kada radite s dame je stabilan specifičan miris dugo vremena, ali ne više od tjedan dana. Potrebno je imati na umu opreza pravila kada koristite dimne signale:

 1. Svi kućni ljubimci i ljudi bi trebali napustiti služio sobu
 2. Svi predmeti i kućne potrepštine potrebne za dobro zapakirati
 3. Ne ostavljajte otvoriti prozore i balkonska vrata
 4. Potrebno je osigurati pristup dim u kupaonicama i sobama
 5. Sav namještaj je potrebno odmaknuti od zidova, stolova i ormara otkriti
 6. Ventilacija treba zapečatiti gaze traku
 7. Ako imate Protupožarni sustav, to bi trebao biti bez napona i senzori su zatvorene, tako da se nije radio

Električni fumigator

Sljedeća u svojoj kvaliteti i popularnosti - fumigator s grijaćim elementom pod pločama obrađenim posebnim sastavom.

Ovaj fumigator je električni aparat pomoću kojeg se provodi grijanje posebnih ploča s insekticidima ili tekućinom u posebnim bocama. U većini slučajeva upotrebljavaju se repelente i komarce protiv komaraca. Za učinkovitu kontrolu insekata, koristi se tekućina. Jedna boca tekućine radi tri puta duže od jedne ploče. Popularni fumigatori kao što su Reid, Mosquitol, Fumitox, Piknik i Raptor su popularni. Raid ima funkciju podešavanja i ima timer. Tekućina koja se koristi u njoj može imati miris eukaliptusa ili biti općenito bez mirisa.

Zanimljiv i novitet - ultrazvučni fumigator Raptor. Pomoću nje možete se riješiti ne samo od žohara, već i miševa, mušica, mrava i drugih parazita na površini do 80 m². Ovaj uređaj je siguran za ljude, životinje i ne predstavlja opasnost za okoliš.

Jednostavnost korištenja i niska potrošnja energije čine Raptor popularnim, a niske cijene pristupačne za sve segmente stanovništva.

Da biste započeli s radom, trebate priključiti dimnjak u utičnicu, koja nije niža od 20 cm od poda. Indikatorska žaruljica će vas obavijestiti o aktivaciji, nakon čega morate odabrati način rada na niskim ili visokim frekvencijama. Za insekte, morate odabrati visoke frekvencije. Nakon nekog vremena, nemojte se bojati oštre invazije kukaca - ovo je privremeni fenomen povezan s nelagodom. Za nekoliko tjedana štetnici će posve nestati. Glavni uvjet nije da isključite Raptor sve dok žohari ne nestanu u potpunosti.

Uništavanje na taj način mnogo je jeftinije od primjene kemije. Nemojte se truditi pripremiti sobu. Uređaj apsolutno ne emitira štetne kemijske spojeve!

Instaliranje uređaja u blizini zavjesa, zavjesa i tepiha, time smanjujete performanse. Pozdravlja se više djelovanja za korištenje nekoliko fumigatorija. Jedan uređaj je dizajniran za površinu do 80 m².

Aquafumiators

Najpopularniji je aquafumigator. Mnogo pozitivnih recenzija dobilo je droga Raptor.

Koja je ljepota ovog uređaja? Vrlo je jednostavno koristiti. Vi samo trebate sipati vodu u poseban spremnik. Glavni uvjet za siguran rad s ovim lijekom je napustiti sobu sve dok se ne postigne gusta isparavanja. Mjere opreza i priprema prostorije su isti kao i kod rada s dimnim bombi. Vrijedi vodeni aparat je jeftiniji od ostalih uređaja.

Glavna supstanca koja sadrži akumulator je citoenotrin. To je apsolutno sigurno za ljude, ali oštećivanje žohara. Preporučljivo za upotrebu u kućama s malom djecom. Kada se koristi, ne samo da žohari umiru, već i svi insekti koji se nalaze na tretiranom području.

Kako funkcionira akvakultura? Otrov je smješten u posebnu posudu. Da biste započeli postupak, trebate staviti akumulator u drugu posudu i dodati malo tekućine. Reakcija počinje otpuštanjem pare koja sadrži cito-otrin ili druge tvari. Para prodire u teško dostupna mjesta, ventilacijske otvore, namještaj i čak u posteljinu. Dakle, ako postoje i bugovi koji žive tamo, možete zaboraviti na njih.

Kao i sve takve uređaje, akvafumigator ima dvije mane:

 1. Snažan specifičan miris
 2. Ne uništavaju jaja kukaca

Prvi nedostatak je eliminiran temeljito emitiranja tretiranog prostora.Drugi se ponovno obrađuje nakon kratkog vremena.

Prilikom obrade dom žohara morate slijediti neke savjete proizvođač:

 1. Za obavljanje jela i proizvoda
 2. Otpustiti ormarima i noćne ormariće od stvari i ostaviti otvorena vrata
 3. Isključite protupožarni alarm u prisustvu
 4. Postavi akvafumigator u sredini sobe na ravnu horizontalnu površinu
 5. cvijeće, domaće životinje ne bi trebalo biti u sobi koja se liječi
 6. ponovno liječenje žohara 3 tjedna za prevenciju

Uporabom gornje metode za suzbijanje insekata, itd Sigurnost vila, možete riješiti lošeg susjedstva jednom i za sve.