Разнавіднасці зялёных блашчыц і барацьба з імі

Ліпеня 2019

Відэа: Суп овощной с зелёным горошком и куриной грудкой. Рецепт первого блюда. (Ліпеня 2019).

Anonim

stjenica zelena - zelena razne bube

Zeleno, drvenastog smrad bug (Palomena prasina) pripada klasi insekata, krilatog podrazreda, red Hemiptera, podred kukaca. Živi na listopadnim stablima i zeljastim biljkama. U običnim ljudima zovu se šuma, vrt, kruška.

U našoj regiji živimo nekoliko varijanti ove vrste kukaca Hemiptera: Izbor

naših čitatelja! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

  • šuma bug - ima hitina naslovnicu bakar-smeđe boje, veličine do 2 cm
  • bikuspidalan branitelja -. Oker smeđe boje, naziv je zbog nakupljanja zuba, jesti gusjenice.
  • SAD - prisutan je u šumskom području Rusije, jede pupoljke, nanoseći im do daljnjeg stezanja i sgnivaniyu.

Zeleni bube pada na vrt parcelama ili poljoprivrednih kultura za ljude da postanu štetnika. Benefit koji su pronašli u narodnoj medicini u borbi protiv alkoholizma. Od tih, napraviti tinkturu, koji ima miris votke i gorkog okusa. Njegova pour alkoholičara, predstavljajući se za originalni votke i jedan gutljaj ovog tinktura je nepovjerenje alkohola.

Vrt zelena bug

U etimologiji takve vrste kao vrt nije - to je uobičajena drvosječa. Dobio je popularno ime za život u vrtu, u malini, i u osnovi ga jede.

Vrtni zaštitnik ima ovalni, prirodno zeleno obojeno tijelo koje mu dopušta da bude gotovo nevidljivo na lišću biljaka ili stabala. Boja se mijenja zajedno s biljkom, na početku se pojavljuju tamne, smeđe mrlje, a do jeseni postaje smeđa na sve. Tako zadržava svoju zaštitnu funkciju boje i ostaje nevidljiva na biljkama.

Sadrži prtljažnik, kroz koji se ubrizgava u organsku pecivu hrane. Probijanje mesa biljke na mjestu ugriza, a proboscis je isisan kao sok.

Neugodan miris je zbog mirisnih žlijezda koje se aktiviraju u opasnosti i miris pomaže u odvraćanju neprijatelja. Kroz miris insekata međusobno komuniciraju i privlače ženke.

Vrtna bura ima krila i može letjeti, ali to nevoljko. Krilo s krilima je mala i teško mu je da podigne svoje tijelo u zrak i leti, pa letjeti u ekstremnim slučajevima i na kratkim udaljenostima.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Woody green bug

Vrsta drveća razlikuje se od svog vrtnog kolege u boji kititinous shell. Ova sorta ima boju od prljavog zelenog do smeđe boje. U svim ostalim aspektima, u strukturi tijela identična je vrtu.

Propagira na biljku iz koje se hrani - ne voli letjeti. Zima doživljava pod koru drveta ili zakopana u listovima, jako specifično miris nije.

Što zelene greške jedu?

Zelena se vrsta hrani sokom zeljastih biljaka i bobica. Nadkusyvaya njih, oni se uvelo enzim koji otapa u biljno tkivo i sisa nastalu hranjiv sok. Za vrt je posebno ljubio maline.

Šumski zaštitnik može proći kroz koru mladih stabala i isisati sok.

On se također može naseliti u vrtu i postati prijetnja žetvi kupusa i rotkvica. U ljudi takvih insekata također se zove vrt.

Druga varijanta - kruška rasti korijenje u voćaka - kruške, jabuke, šljive, ayvah, i drugi, i uništavaju usjeve. I dalje se mogu pojaviti u staklenicima i jesti krastavce.

Kako da biste dobili osloboditi od zelenih buba - njihov kontrolni

Zelena smrada - vrt, drva i drugima svoje vrste - su zlonamjerni štetnika. Potrebno je stalno pratiti žetvu. Pojava oštećenih, jesti lišća prvi je znak prisutnosti štetnika. Moramo odmah preuzeti borbu, bez čekanja na povećanje broja stanovnika i oštećenja cijelog usjeva.

Metode borbe podijeljene su na kemijske, agrotehničke i narodne.

Kako da biste dobili osloboditi od zelenih buba na biljkama

Loading …

Kako bi se spriječilo povećanje broja kukaca i opasnosti su oni, morate se pridružiti s njima u borbu odmah nakon otkrivanja u vrtu, u vrtu ili u stakleniku.

Da biste dobili osloboditi od ovih štetnika na biljkama, možete upotrijebiti kemijsko prskanje. Primjenjuju se insekticidi kontaktnog ili crijevnog tipa djelovanja koji ubiru insekta ulaskom unutra.

Najčešći alat - to hlorofos "Antiklop". Primjenjuju i biološka sredstva, koji su položeni u mjestu entomopatogene gljive i bakterije koje uzrokuju bolesti insekata.

Ako je njihov broj mali, to može pomoći mehaničko djelovanje - dobili osloboditi od insekata može se okupili rukom u posebnoj posudi (može se sipa u njega i kerozin).

Ali, to je vrijedno napomenuti da je ova metoda je neučinkovit, jer oni stapaju s bojom biljke i možete preskočiti žena.

učinkovitiji i preventivna metoda odlaganja će biti čišćenje otpalo lišće - to kao zimske odraslih; mamac i atrakcija u vrtu ptice koje se hrane slatko branitelja; kopaju u vrtu ili u vrtnom tlu. To bi trebao staviti cimicifuga - ukrasna biljka, čiji miris odbija zelene bube.

R ' zanimljivi metode kontroliranja uključuju obradu voda biljnih infuzije pelin, kamilica, luk oguliti, senfa. Liječenje se mora ponoviti više puta, infuzije može se naizmjence ili mješoviti. stjenice također odvraća začinsko bilje za miris - kim, bosiljak, Regan i drugi.

Alati temeljeni na otrovne tvari - terpentin, kerozin, prašine i slično u borbi s drvenim greške ne primjenjuju, jer oni mogu biti opasne za okoliš i ljude udaraju biljke.

Za uništavanje sredstva koja se koriste samo prirodni i bezopasan za ljude i biljke.

Zelena Bug u stanu što učiniti i kako se boriti?

Pojava ove vrste kukaca ne treba bojati stana. Oni su potpuno bezopasni za ljude, kao što se hrane biljnom soku, ovo mjesto nije pogodno za njihove živote, ne razmnožavaju u zatočeništvu i umrijeti.

U stan dolaze kroz prozore, vrata u potrazi za toplinom na hladnom udarcu ili skloništu, na primjer, bježeći od šumskog požara; tijekom aktivne reprodukcije.

Borba protiv njih u stanu ne zahtijeva kemijska sredstva. Možete ih se riješiti prikupljanjem i bacanjem na ulicu. Možete se slomiti, ali zašto? Što vam je to učinilo?

mreže protiv komaraca na prozorima i kanalima zraka će ih zaštititi od ulaska u njihov stan.

Zelena greška je opasna za osobu?

zdravo …

Zeleni strijelac (šuma, vrt) uopće nije sklona ugristi ljude, jer to nije toplokrvni insekt. Dakle, nema apsolutno ništa za strah od njegovog ugriza.

Griješiti osoba, osim bed bugova, može biti grabežljivac. Ovo je vrsta velikog insekata (do 20 mm), s dugim prtljažnikom, lovnim paukovima. Njegov ugriz bolan je za čovjeka, ali sam kukac rijetko uđe u stan s ljudima.

Što učiniti ako zagristi zelenu grešku - prvu pomoć s grlom

Drveni škriljevac ne ugriza osobu čak iu slučaju opasnosti, za razliku od kreveta, domaćih rođaka čiji se ugriz može odrediti znakovima.

Zeleni parazit u tom smislu je apsolutno mirni insekt, stoga je moguće utvrditi zalogaj znakovima, ali samo to će ugristi drugu vrstu insekata.

Kontrola ležaja

Otkrivanje živih bića u vašem prebivalištu, koje niste završili - situacija nije ugodna. Pored tihog užasa i nelagode, mnogi i dalje osjećaju sramotu i strah da ih drugi mogu prepoznati. Na tečaju su narodni lijekovi i neovisni pokušaji da se neželjeni gosti izvuku uz pomoć kemije iz trgovine.

Brzo, točno i precizno riješite insekte i glodavce, možete se služiti uslugama tvrtke "Bug control".

Tvrtka služi više od 18 područja Moskvi, Kazan, Tula, Novosibirsk i pruža istrebljenje usluge (istrebljenje insekata), dezinfekciju (uništenje infektivnih agenata), od glodavaca (istrebljenje štakor), deodorization (umjetno uklanjanje neugodnih mirisa), čišćenje kuće.

Ne možete samo naručiti uslugu, već i kupiti insekticide za samoodbranu upotrebu. Korišteni lijekovi "Bug control" su pouzdani i djelotvorni. Tvrtka koristi u svom radu insekticida takve

„Fufanon super” - uništavanje insekata: žohari, komarci, stjenica, mravi, muhe, buhe.

  • "Force site" - uništava ne samo bedbugs, ali i njihove ličinke.
  • "Tetracin" - mamac muha, buha, komaraca, drugih insekata.
  • "22 Ministarstvo poljoprivrede", "Ksulat Sa 25" (slično "carstva"), "Sinuzan", "Malathion" - protiv insekata.
  • Svi proizvodi različite brzine djelovanja na kukce, prije uporabe, pročitajte upute i staviti zaštitu i bolje povjerenje profesionalcima.

Recenzije

Recenzije, oni koji su naručili usluge ove tvrtke su pozitivni. Tvrtka "Klop control" jamči pouzdanost i pruža kontrolu nad uslugom - zaposlenici tvrtke provjeravaju rezultate svog rada nakon njega.

Trošak dezinsekcije ovisno o apartmanu je od 1800 do 3 tisuće p