Ультрагукавой отпугиватель насякомых: выбіраем выгляд і ацэньваем эфектыўнасць

Чэрвень 2019

Відэа: УЛЬТРАЗВУКОВОЙ МОДУЛЬ HC-SR04 ARDUINO. Дальномер DIY (Чэрвень 2019).

Anonim

Standardna repeller insekata emitira ultrazvuk s vrlo visokim kapaciteta standardnom repeller insekata emitira ultrazvuk s vrlo visokim kapacitetom. Ovaj princip djelovanja također je karakterističan za industrijski tip ultrazvučnih glodavaca ili repelera za insekte.

Industrijski uređaji najčešće se koriste u skladištima ili otvorenim područjima teritorija. Treba imati na umu da je ultrazvuk znatne snage štetan za ljude i kućne ljubimce, pogotovo ako je rad uređaja trajne prirode.

Karakteristike i načelo rada

Klasični primjer upotrebe ultrazvučnih uređaja protiv domaćih insekata - komarac od komaraca. Insekti koriste ultrazvuk, koji je proizveden njihovim krilima, kao sredstvo komunikacije. Suptilan zvuk ima određenu frekvenciju i služi se upozoriti na komarce o bilo kakvoj opasnosti.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od insekata, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbija repelere. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Insekti koristiti ultrazvuk, koji je napravio krila kao sredstvo komunikacije

ultrazvuk i uživati ​​životinje poput šišmiša, koji ga koriste za orijentaciju u prostoru i otkrivanje plijena.

Koristeći princip ultrazvučnog djelovanja kod životinja prilikom izrade uređaj bi se osigurala učinkovitost takav uređaj plaši insekata i nekih glodavaca i izgona iz prostorije.

To treba imati na umu da su takvi sinantropskih kukci kao kućni ljubimci stjenice, žohara i različite vrste mrava kućanstva, ultrazvuk za komunikaciju ne uživaju. Iz tog razloga, uporaba ultrazvučnih repelenata s niskom potrošnjom za njihovo izbacivanje iz kuće ne djeluje.

Upotreba ultrazvučnog princip djelovanja kod životinja prilikom izrade uređaj bi se osigurala učinkovitost repelenata takvi insekti uređaja i neke glodavaca i izgona iz prostorije

protiv nekih insekata i životinja se može koristiti

Sposobnost ultrazvuka utjecati na neke vrste živih organizama pokazao više prije trideset godina. Učinkovitost visokofrekventnih oscilacija usmjerenih protiv bakterija su proučavali, što je omogućilo da se prijave ultrazvučnih vrste emitera u medicinskoj praksi.

Ultrazvuk ne učinkovito korištenje i kod kuće otjerati glodavce kao što su štakori i miševi, kao i madeža, palicama i drugim životinjama koje doživljavaju ove fluktuacije kroz organa sluha. Relativno insekata, posebice žohari, ultrazvučni uređaji nisu dokazano učinkovit za rastjerivanje, i bilo kakve izjave o učinkovitosti nosio vrlo upitna.

testiranje i ultrazvučno ispitivanje uređaja za kukaca odbijajući ne dopušta nam s povjerenjem kako bi potvrdili svoju visoku učinkovitost. Kao što praksa pokazuje, takvi uređaji imaju neznatan učinak na insekte. U svakom slučaju, ako želite koristiti za pogon štetnika iz stambenih prostora ultrazvučnih instrumenata treba dati prednost certificiranih proizvoda iz pouzdanih proizvođača.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od insekata, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbija repelere. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

ultrazvukom repeller žohara (video)

Omiljeni proizvođači

Na današnje vrijeme u našoj zemlji pronaći na prodajnim ultrazvučnih uređaja za odvraćanje kućnih štetočina nije teško. Proizvodi se razlikuju ne samo u vanjskoj zemlji dizajna i proizvodnje, već iu vrijednosti, što nije uvijek dostupno prosječnom potrošaču. Međutim, nekoliko ultrazvučnih uređaja, koji su smješteni kao sredstvo odbijanja domaćih štetočina, već su stekli popularnost na tržištu.

«AR-115" od proizvođača u Hong Kongu

Stacionarna vrsta ultrazvučne komaraca repeller. proizvođaču visok stupanj učinkovitosti uređaja za izbacivanje iz prostorija komaraca zbog upotrebe ultrazvučne tehnologije zračenja, neugodan za kategoriju insekata, kao imitacija zvuka emitirane letećih vretenca, koji su prirodni neprijatelji komaraca. Noćno svjetlo ugrađeno u repeler omogućuje vam lakše kretanje u stambenom prostoru noću. Uređaj ima indikatora rada i ultrazvučni repeller napaja preko mreže 220 V. Prema tehničkoj dokumentaciji, uređaj u mogućnosti pružiti uklanjanje komaraca uključeni u pedeset četvornih metara.

«LS- 915" od proizvođača u Tajvanu

Fiksni verzija ultrazvučnog komaraca repeller se odnose na kvalitetnijim uređajima. Ovaj proizvod je namijenjen za protjerivanje komaraca iz prostorije igrajući zvuk, karakterističan za muške komaraca. Takav ultrazvučni odbojnik je bezopasan za ljude i kućne ljubimce. Dopušteno je koristiti ne samo u zatvorenim prostorima, već i na ulici. Ultrazvučni uređaj ima ugrađeni indikator rada s radnim rasponom od najviše dvadeset četvornih metara. Reverzna strana otpuštanja opremljena je posebnim priključkom koji olakšava vješanje na zid.

„K-3969” - prijenosni verzija ultrazvučnih repeller leti štetnika

„K-3969” od proizvođača u Kini

Prijenosni verzija ultrazvučnih repeller leti štetnika. Najučinkovitije od komaraca i komaraca. Raspon je ne više od pet metara. Prednost ovog ultrazvučnog uređaja je trofazna metoda rada koja omogućuje odabir najučinkovitije varijante za odbijanje štetočina insekata. Ultrazvučni remler djeluje pomoću baterija, što ga čini prikladnim za upotrebu u odsustvu struje.

"Ultimate 5 in 1" ili "TM-9034"

Novi među kućanskim ultrazvučnim uređajima. Koristi se u svrhu protjerivanja glodavaca, kao i nekih vrsta štetnika insekata koji puze. Djelovanje ultrazvučnog otpada temelji se na korištenju magnetske rezonancije, iona i ultrazvučnih tehnologija. Elektronički ultrazvučni repeler ima ugrađenu noćnu svjetiljku. Uređaj je učinkovit za kontrolu štakora, miševa, bugova, buha, žohara, mrava, pauka i drugih štetnika.

„Tornado OK-01” - Mosquito Repeller radi na principu korištenja određene frekvencije zvuka, koja je slična učestalosti zvuka zujati i komarac alarmnih muškaraca

„Tornado OK-01”

ultrazvučni komarac repeller djeluje na principu korištenje posebnog frekvencije zvuka, koja je slična učestalosti zvuka zujati i alarmni komaraca mužjaci signala.Vrsta zvuka valova ultrazvučnog uređaja protiv komaraca gotovo je nevidljiva ljudima i domaćim životinjama. Ako je potrebno, moguće je podesiti glasnoću zvuka koju proizvodi instrument. Uređaj može funkcionirati i u samostalnom i stacionarnom načinu rada.

Typhoon LS-500

Ultrazvuk za suzbijanje žohara, kukaca, krpelja i buha. Zamrzivač se može instalirati u prostorije za kućanstvo ili kućanstvo, gdje postoji veliki broj puzavih štetočina kukaca u kućanstvu. Osnova operacije je rad mikrokontrolera koji stalno mijenja frekvenciju, kao i trajanje zračenja ultrazvučnih valova. Ova metoda ne dopušta insekti da se naviknu na rad uređaja.

Kako odabrati ultrazvučni reaktor glodavaca i insekata (video)

Naravno, možete isprobati ove ultrazvučne uređaje kako bi odbijaju domaće štetočine kod kuće. Međutim, sudeći prema brojnim pregledima potrošača takvih proizvoda, nije potrebno nadati se vrlo visokoj učinkovitosti ovih ožiljaka. Nadalje, treba imati na umu da takvi uređaji, prema priloženim uputama, ne mogu utjecati na domaće štetočine kroz zidove i zatvorena vrata što značajno smanjuje prikladnost njihove upotrebe.