Выкарыстанне дзёгцевага мыла ад блох

Чэрвень 2019

Відэа: Як вярнуць “законную сілу” праву на выкарыстанне БЧБ сцяга? (Чэрвень 2019).

Anonim

katran sapun protiv buha - pomaže manje učinkovit od skupih kolegama kao što su kapi, sprejeva, ogrlice, ali bez negativnih posljedica za životinje koja se liječi. Prirodne komponente odbijaju buhe, ubijaju ličinke i jaja, dezinficiraju kožu i ne uzrokuju alergijske reakcije. Jedina nuspojava može se smatrati surovim mirisom katrana, koji će se erodirati oko 3-4 dana nakon posljednjeg panika.

Prošla su desetljeća navikli na stalnu potrošnju na sve vrste "čarobnih" znači. Ako tvoj dragi ljubimac buši, žurimo do veterinarske klinike i postavimo kružnu sumu kako bismo se riješili. Ali je li vrijedno poslušati takvo ponašanje? Uostalom, "baka" katranska sapuna od buha u mačaka i drugih domaćih životinja gotovo je jednako učinkovita!

Što je katranska sapun

Lijek se sastoji od dvije značajne komponente - breza katrana i prirodnog sapuna, bez okusa. Trebate prirodni antiseptik koji odbija parazite i ne uzrokuje štetu zdravlju životinje? Kat sadrži bogatu tamnosmeđu, gotovo crnu boju i vrlo specifičan miris.

Crni sapun odavno pomaže ljudima s odlukom nevolje:

 • Uklanja ljubimce od buha
 • pomaže nositi se s nizom dermatoloških problema (psorijaza, ekcem, akne, Demodex gljiva)
 • Dries masnu kožu
 • ima izraženu liječenje rana svojstva

Nema mirisa i boje izrađene crni sapun proizvod nepopularan kod kuće, ali sasvim neophodne za liječenje raznih kožnih bolesti, kao i pouzdan da biste dobili osloboditi od parazita na kućne ljubimce.

katran sapun, da biste dobili osloboditi od parazita je vrlo korisno s obzirom na:

 • Niske cijene proizvoda
 • Apsolutna antialergijski
 • Sigurnost za zdravlje životinja, to se može nositi čak i novorođenče mačke i pse
 • pristupačne cijene čestu uporabu u trčanje slučajevi do 2 puta tjedno

Prirodne komponente nisu agresivne, stoga nemojte imati takav učinak ubojice na parazite kao skupe lijekove. No, paraziti su potpuno uništeni životinji!

Oslobodite se buha od kućnih ljubimaca s katranskim sapunom

Glavni aktivni sastojak koji odbija parazite je betonski katran. Koristi li normalan sapun sa sapama? Bez sumnje. Intenzivan miris je šala! Nijedan pojedinac ne može pružiti, tako da paraziti odmah bježe iz tretirane životinje. Sapun sadrži oko 10% koncentriranog cimeta ekstrahiranog "destilacijom" od breskve.

Pravilno liječenje kućnih ljubimaca

Tar sapun će se spasiti od buha ako se pravilno koristi. Također se zove prašina.

Što učiniti kada postoji mnogo buha i životinja ima stalni pristup ulici? Tada će sapun koristiti često dovoljno. Maksimalna dopuštena frekvencija je jednom tjedno. Međutim, moguće je kombinirati liječenje katranom s nošenjem ožiljka za ožiljke i insekti se neće usuditi pristupiti kućnom ljubimcu! Psi se mogu češće prati od mačaka, budući da izravno dolaze u kontakt s ulicom. Oprati svoje ljubimce prije odlaska u krevet tako da vuna ima vremena da se potpuno osuši za jutarnju šetnju.

U domaćim mačkama problem progona parazita je rijedak. Uglavnom, infekcija se javlja nakon dodira s obućom ili odjeća ljudi, kada kupujete stari tapecirani namještaj ili tepiha, kreće na „ubili” u prostoriju u kojoj je obavljena popravak prošli u danima SSSR-a.Dovoljno je prati mačku 1-2 puta da riješi problem.

Obrada životinja:

 1. Kućni ljubimac je smješten u čistu kupaonicu. Poželjno je sudjelovati dvije osobe (jedna čuva i smiruje kućnog ljubimca, druga obavlja tretman)
 2. Vuna životinje pažljivo je češljana. Vrijedi primijeniti malu količinu katranskog sapuna na češalj. U procesu češljanja, mnogi paraziti će pobjeći, pa je vrijedno trošiti više vremena na njihovo mehaničko uništenje.

Izbjegavajte širenje insekata oko apartmana!

 • Katarski sapun se utrlja u kožu pokretima za masažu, a zatim se sapuna pjena primjenjuje po cijeloj vuni.
 • Životinja ostaje u sapunu oko 5-10 minuta, a zatim se mora isprati s obilnom količinom čiste vode.
 • Postupak se može ponoviti ako je potrebno u 3-4 dana. Uz malu infekciju dva tretmana dovoljna je eliminacija.

Sapun uništava samo ličinke i jaja, pričvršćena na vunu ili životinjsku kožu, pa se smatra da nije dovoljno moćan. Nakon što se buhe ne bi potpuno uništile, kroz vrijeme se mirno može vratiti u kaput. Preporučljivo je provesti prvo liječenje izvan dnevnog prostora, a kod kuće oprati podove slabom otopinom katranske sapune.

Katar je siguran za zdravlje kućnog ljubimca, iako nema takav snažan učinak kao i skupo kemije. Ali liječenje životinje je mnogo jeftinije, bez ikakvih negativnih posljedica za stanje kože i životinjske kose!