Спосабы пазбаўлення ад мурашак ў кватэры

Ліпеня 2019

Відэа: Our Miss Brooks: House Trailer / Friendship / French Sadie Hawkins Day (Ліпеня 2019).

Anonim

Mravi u stanu isporučuju puno neugodnosti mrave u stanu isporučuju mnogo neugodnosti. Često se pojavljuju u proljeće. Insekti radije dolaze u skupine, nije ih lako izvaditi, ali to je moguće.

Načini penetracije

Da biste dobili osloboditi od mrava u stanu, morate razumjeti odakle dolaze. Dom ili faraonski paraziti žive u stanu cijelo vrijeme. Oni vole toplinu, jednostavno ne mogu provoditi zimu na ulici. U stanu su pokrenuti iz sljedećih razloga.

 • Kontaminacija podruma ili prostorija susjeda. Štetočari samo traže nova mjesta za organiziranje gnijezda. Često dolaze u stan kroz smeće, ventilacije.
 • Možete staviti maternicu ili gnijezu zajedno s kućanskim aparatima, namještajem, hranom.
 • Ako su mravi lopovi, znate, dolazili su iz podruma ili s ulice. Takve vrste rijetko stvaraju kolonije i djeluju sami. U kući se mogu nalaziti kukci - drvorezo, često se susreću u ruševnim prostorijama.

Ako uzgajaju mravi, znaš, došli su iz podruma ili na ulici

Vrste droga i njihova uporaba

Kako mogu vidjeti mrave iz stana? Postoji mnogo različitih sredstava. Što je bolje reći nedvojbeno, lijek se odabire na temelju zahtjeva za sigurnošću, uvjetima korištenja, hitnosti procesa i proračuna. Sve što tržište nudi može se analizirati za niz karakteristika.

Mravi u stanu se boje sljedećih sredstava, silaznim redoslijedom trovanja:

 1. Ne znam kako se nositi s mravima? Insecticidal aerosoli pomoći će. Daju učinak za nekoliko sati. Međutim, to je privremeno. Korištenje aerosola može uništiti radne mrave, ali ne i gnijezda. Stoga se broj brzo vraća. Ali ako je poznato mjesto gnijezda, tada se koriste aerosoli.
 2. Borba protiv domaćih mrava može se obaviti s gelovima. Daju rezultat, čak i ako se ne zna gdje se nalazi maternica i gnijezdo. Što da radim? Samo stavite kapljice agenta na mjesta staza za insekte. Mravi su zainteresirani za kapljice gela i nose ih za uterus kao delikatnost. Insekti se mogu povući za razdoblje od 2-8 tjedana.
 3. Svatko zna kako se riješiti mrava s posebnim olovkama. Dano sredstvo daje dobar učinak.
 4. Ako postoje paraziti, možete koristiti narodne lijekove. Učinak daju borovom kiselinom, kukuruznim brašnom, kvasacom, boraksom.
 5. Mravi u stanu će nestati ako stavite posebne zamke. Međutim, nisu svi alati ove vrste dobri, ali vrlo učinkovit ultrazvuk znači, na primjer, Pest Odbija . Više o tome možete pročitati na ovoj stranici.

Gelovi

Kako se riješiti mrava na najlakši način? Nanesite gelove! Samo nanesite nekoliko kapi na zidove i uglove. Učinkovitost je prilično visoka. Morat ćemo pričekati nekoliko tjedana.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od mrava, naši čitatelji savjetuju Pest-Reject repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Gel za "FAS" je vrlo dobro iz crvene mrave

Najpopularnije vrste:

 • "Globol" (Njemačka). Kako dobiti mravi s njom? Samo nanesite proizvod na zidove. Jedna kap može ubiti 500 pojedinaca.
 • "Fas" . Ako postoje paraziti, vrijedi upotrijebiti ovaj alat. Posebno dobro pomaže crvenim mravima.
 • Raptor . Mali se insekti ne pojavljuju u stanu, ako koristite gel "Raptor".

Aerosoli

Kako se nositi s domaćim mravama s aerosolima? Raspršite oblak tvari na parazite. Otrov će pasti u spiralu, biti će apsorbiran tijelima.

Popularno znači:

 • Mali kukci ne podnose "Raptor" . Sastav spreja je Deltametrin, Cypermethrin i Piperonyl Butoxide. U ovom slučaju ne postoji neugodan miris.
 • "Borba" . Uništavanje domaćih mrava u ovom slučaju je djelotvorno i brzo. Odsutan je neugodan miris.
 • Raid. Što učiniti ako postoje paraziti? Koristite "Reid"! Ovaj će lijek brzo riješiti problem. Međutim, neki potrošači vjeruju da to nije učinkovito kao i gore navedene opcije.

Sprejevi su najučinkovitiji u borbi protiv mrava

zamke

Što ako je stan zauzete kuće parazita? Stavite zamke ispunjene insekticidnim otrovom. Često su plastični spremnici s mamcima. Životinje i djeca ne mogu doći do njega. Najpopularnije varijante su: "Combat SuperAttack" i "Raptor".

Kako bi dobili osloboditi od kuće mravi po kućama s električnim ispuštanja ili naljepnice je besmisleno. Oni će uništiti radne pojedince, ali maternica će ponovo i opet reproducirati potomstvo.

Zamke uništiti samo radnik mravi

Olovke i prah

Kako uništiti dom mrava jeftino? Koristite olovke ili prašine. Njihova uporaba se ne razlikuje od upotrebe gelova. Međutim, učinkovitost nije visoka kao ona aerosola. Mravi imaju tendenciju da se ne jede kredu i travu zaglibio u objektu.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od mrava, naši čitatelji savjetuju Pest-Reject repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

brownies paraziti imaju negativan stav prema sljedećim sredstvima:

 • Crayon "Mashe" . Sa svojom pomoći crtaju linije na namještaj, zidove, na mjestima gdje se često pojavljuju insekti. Proizvođač stalno ažurira sastav lijeka koji eliminira ovisnost mrava.
 • Piretrum . Ako ne znate kako ubiti mravi, pokušajte ponovo. Proizvod ima prirodni sastav: sjeckani cvjetovi kamilice koji sadrže najsnažniji insekticid.

Kako da biste dobili osloboditi od mravi (video)

Tradicionalne metode

Kako uništiti mrave u stanu pomoću narodnih lijekova. Mali radnici uzrokuju puno problema, jer se pojavljuju u različitim proizvodima, neizbježno ih uništavaju. Zašto je narodni način primjene poželjan? Činjenica je da kemijski preparati sadrže otrovne tvari koje mogu ući u ljudsko tijelo. Prirodni lijekovi nemaju takvih nedostataka.

Insekti možete otrovati na različite načine:

 • pomoću metoda odbijanja;
 • ograničavanje pristupa određenim mjestima;
 • uništavanje pojedinih mrava;
 • radi na koloniji.

Repellers metode

U tom slučaju, morate učiniti sljedeće: paraziti ne mogu tolerirati jake mirise, tako da je koriste različite biljke - cimet, estragon, češnjak. Listovi tih vrsta su položeni na mjestima gdje mravi često prolaze. Češnjak utrlja različite površine. Nezaobilazna prepreka za insekte je traka suncokretovog ulja.

Mravi ne podnose oštre mirise pa koriste tansy

Pristup za blokiranje

Kako izvući mravi iz stana? Ograničiti pristup vodi i hrani. Spremite proizvode u zapečaćenoj posudi. Umivaonik treba biti obrisan suhom, možete uliti traku suncokretovog ulja uz njegovu konturu. Važno je da u kuhinji nema mrvica ili prolivenih hrana. Nakon nekog vremena primijetit ćete da će se broj insekata značajno smanjiti.

Kako uništiti koloniju

Što učiniti da biste dobili osloboditi od mravlje obitelji? Koristite bornu kiselinu. Djeluje na hitinoznom pokrovu insekata, jedući ga. Radnici dovode otrov u mrtvačnicu i zarazu drugima. Ali borna kiselina sama po sebi nije atraktivna, stoga trebate napraviti mamac sa svojom upotrebom.

Mravi trebaju ograničiti pristup vodi i hrani

Recepti za mamce

 1. Uzmite mljevenu smjesu i dodajte joj borovu kiselinu.
 2. Izvadite žumance od tvrdog kuhana jaja i kuhanog krumpira. Potrebno je samljeti obje sastojke, dodati borovu kiselinu i žlicu šećera. Zatim možete oblikovati kugle i staviti ih na staze mrava.
 3. U jednakom volumenu, uzmite šećer i borovu kiselinu. Razrijedite vodom. Izlijte tanjure i postavite ih na mjesta gdje obično idu mravi.

Nudimo Vam i čitanje članaka na našem web mjestu, koji detaljno opisuje način na koji možete pobijediti mrave s narodnim sredstvima.

Folk lijekovi za mrave (video)

Preventivne mjere

 • Što učiniti kako bi se spriječilo pojavljivanje parazita u kućanstvu? Prevencija uključuje održavanje čistoće kuće. Također treba poštovati čistoću u wc-u i kupaonici.
 • Kantu za smeće treba izvaditi barem jednom dnevno. Svakako uklonite mrvice sa stola. Redovito čistite kuhalo.
 • Što ako imate kućne ljubimce? Promijenite njihovu hranu i vodu barem jednom dnevno. Od poda do hrane za kućne ljubimce strogo je zabranjeno! Ako još uvijek bacite komad hrane na pod, pazite da obrisete pod.
 • Skupni proizvodi trebaju biti pohranjeni u limenke s poklopcem. Također se preporučuje da se sve napravi tako da noću na umivaoniku i pločici nema kapljica vode tako da se mravi ne mogu opijati.
 • Važno je znati da mravi mogu puzati od svojih susjeda, pa im trebate objasniti koliko je važna prevencija.

Mravi dolaze samo u one stanove gdje im je hrana i voda za njih. Za borbu protiv njih koriste se insekticidi i narodni lijekovi. Najbolji učinak promatra se od kemikalija, narodne pripreme su sigurne za ljude. Izbor je tvoja, ali najbolje je slijediti preventivne mjere kako bi insekti šetali po vašoj kući.