Выбіраем аброжак ад кляшчоў для сабак: на што звярнуць увагу

Ліпеня 2019

Відэа: #2Маши - "Мы выбираем" (Ліпеня 2019).

Anonim

Ispravno odabrana ovratnik štiti vašeg ljubimca od bloodsuckers i omogućuje znatne uštede u liječenju Svaki vlasnik kućnog ljubimca zna, koliko je teško zaštititi psa od krpelja i buha za šetnju. I još teže izliječiti psa i riješiti krvopije-parazite. Liječenje je skupo i može trajati dugo. Stoga je izgled antitijelnih ovratnika s radošću dočekao četveronožne amatere. Ali ovdje je važno odabrati pravu ovratnik - biti učinkovit i istodobno siguran.

Kako ovratnik

Bilo koja od buhe okovratnik za pse je tekstilna traka impregniran antiparazitno sredstvo. Djeluje jednostavno: životinjski ovratnik se zagrijava iz kože, a hlapljive tvari koje impregniraju proizvod počinju se odvojiti. Pada na kožu i kaput životinje, a zatim prodrijeti u lojalne žlijezde pasa.

Kada kupite potrebno je pažljivo proučiti upute - postoje ogrlice koje se mogu koristiti već od 3 tjedna stara, proizvode koje preporučuju upotrebu 3 mjeseca

Nakon 48 sati, ljubimac dobiva osloboditi od parazita gotovo u potpunosti - buhe i krpelje, ako žive na njemu, propadnu. Otrov koji emitira ovratnik ne ispire se vodom i isporučuje se u pravi iznos za cijeli rok trajanja takve zaštite.Ali da je njegova koncentracija bila dovoljna, potrebno je nositi proizvod bez njegovog uklanjanja.

Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca napomenuli su da su pronašli buhe na psu tijekom trošenja proizvoda. Stoga neki smatraju da je nedjelotvorna. Zapravo, većina ovratnika sadrži supstancu koja ubija buhe i ne odvaja ih. Stoga, paraziti mogu ponovno napasti životinju, ali umrijeti nakon ugriza. Kako bi kragne još učinkovitiji i da ih spasi od tog nedostatka, neki vlasnici štenaca impregniran sa sredstvom za odbijanje repelenata.

Štenci također trebaju biti zaštićeni od krvavih parazita. No, predmeti za odrasle nisu pogodni i mogu izazvati bolesti ili alergije

repelenata brzo erodiraju - u roku od mjesec dana za odbijanje svojstvima ovratnik prema dolje, a zatim nestaju.

Što su ogrlice

Ovratnik može biti:

 • impregnirane kemikalije koje ubijaju novčića i buhe
 • sadržavaju eterična ulja ili ekstrakte iz bilja, insekticidi
 • Ultrazvuk

ovratnici impregnirane kemikalije mnogo učinkovitiji od onih koji su zasićeni eteričnim uljima. Međutim, oni imaju svoje značajne nedostatke: oni mogu biti potencijalno opasni za zdravlje ljudi i životinja.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Ovratnik ne bi trebao biti zbijeno-dolikuje vrata - pod to bi trebalo uključiti 2 prsta

tvari koje ubijaju parazite spadaju u prilično moćan otrova.Iako proizvođači i napisati da ovratnike su sigurni za pse i ljudsko zdravlje, dok u isto vrijeme imaju fer upozorenje u uputama da nakon kontakta s ovratnikom, potrebno je oprati ruke sapunom i vodom kad ulazi bebe usta - Odmah zatražite liječnički savjet.

To je također nije preporučljivo spavati u istoj sobi sa psom. Ova upozorenja upućuju na to da ovratnici nisu tako bezopasni. Ozbiljni proizvođači čak sugeriraju protuotrov koji se moraju poduzeti kako bi neutralizirala toksični učinak tvari sadržanih u ovratnik.

Prije nego što stavite proizvod potrebno je oprati pas šampon protivobloshinnym

Što bi moglo biti posljedice nosi ogrlicu

Nisu svi psi i štenci se mogu staviti na ovratniku.

To se ne preporučuje ako:

 • Pas star
 • Pas trudne ili doje
 • To je štene mlađe od 6 mjeseci
 • Ne nosite proizvod na bolesnim životinjama i one oporavljaju od bolesti.

u uporabi mogu manifestirati nuspojave, kao što su alergijske reakcije i raznih dermatitis; svrbež, kihanje, salivacija, suzenje, prekomjernom živčanog sustava.

Neki uzgajivači vjeruju da je moguće dugoročne posljedice korištenja protivobloshinnyh proizvoda - naime, razvoj bolesti bubrega, jetre, štitnjače, dišni sustav. Međutim, svaka ozbiljna istraživanja na ovom području je provedena i statistike nisu provedena, tako da nema dokaza da je buha ovratnike su uzrok koji se razvio nakon godina bolesti.

Da bi se smanjio potencijalni rizik mnogi se savjetuje da ne nose proizvod stalno i staviti ga na, ako planirate dugo ostati u prirodi, u zemlji.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Buhe u kućne ljubimce (video)

  Pros ogrlice

  • Oni su jeftiniji od cijene tretmana za buha i krpelja
  • Jednostavan je za korištenje
  • Učinkovito

  Pravila odabira

  • Morate odabrati proizvod na temelju pojedinačnih karakteristika štene, naime: težinu, dob, zdravstveno stanje.
  • Ovisno o težini štene, dozira se količina kemikalija uključenih u proizvod. Za velike pse su dizajnirani ovratnici s više moćnih komponenti. Ako se takve stvari stavljaju na patuljaste pse, potonji se mogu razboljeti.
  • Da bi se izbjegle moguće nuspojave ne bi trebao kupiti proizvode s kemijskim sredstvima za oslabljenih kroničnih bolesti i starih životinja i štenaca - u ovom slučaju to je bolje da se zaustavi izbor na ultrazvučnih ovratnicima i proizvoda impregniranih s eteričnim uljima.
  • Trebate kupiti samo proizvode poznatih, dokazanih proizvođača i isključivo u specijaliziranim prodavaonicama. Tada možete računati na kvalitetu proizvoda - neće se pojaviti nuspojave, a istodobno će biti posljedica njezine primjene.
  • Važan je datum proizvodnje proizvoda. Ako se proizvodi davno, njegova svojstva već su oslabljena i nema smisla da je stekne.
  • Pakiranje proizvoda mora biti tvornica i cjelina. Ako je oštećeno, zaštitne su zaštitne osobine proizvoda i bit će manje učinkovite.

  Možete naučiti kako odabrati lijek za krpelje vašeg psa.

  Da bi se smanjio potencijalni rizik mnogi se savjetuje da ne nose proizvod stalno i staviti ga na, ako planirate dugo ostati u prirodi, u zemlji

  Kako nositi ogrlicu

  Prije nego što stavite proizvod potrebno je oprati psa protivobloshinnym šampon. Idealno, dodatni kapi trebaju biti primijenjeni na grebenu. Nakon toga nosite ovratnik. Da biste to učinili, malo je rastegnut - to aktivira aktivnu tvar. Nakon što je traka blago bijela, može se nositi.

  Ovratnik ne smije čvrsto stati na vrat - trebao bi sadržavati 2 prsta. Za vrijeme kupanja bolje je ukloniti, tako da ne oprati aktivne tvari.

  Ovratnik impregnirane kemikalije su mnogo učinkovitiji od onih koji su impregnirani s eteričnim uljima

  Kako zaštititi štenaca

  Štenci također trebaju biti zaštićeni od krvopije parazita. Ali proizvodi za odrasle ne mogu stati i mogu uzrokovati pogoršanje zdravlja ili alergija. Proizvođači su uzeli u obzir tu činjenicu i pojavili su se zaštitni proizvodi za štence do 6 mjeseci. U pravilu, takvi proizvodi nemaju miris.

  Kada kupite potrebno je pažljivo proučiti upute - postoje ogrlice koje se mogu koristiti već od 3 tjedna stara, proizvode koje preporučuju upotrebu 3 mjeseca. U ovratnicima za vrlo mlade štenad izuzetno niska koncentracija aktivnih tvari.

  Možda ste zainteresirani i za članak "Upotreba celandina u borbi protiv buha".

  Ispravno odabrana ovratnik štiti vašeg ljubimca od bloodsuckers i omogućuje znatne uštede u liječenju.