Чаго баяцца пасцельныя блашчыцы і чым іх цкаваць?

Ліпеня 2019

Відэа: ПП ВЛОГ : Мы в КИЕВЕ! Как мы добрались, квартира и мое ПИТАНИЕ (Ліпеня 2019).

Anonim

Da biste se riješili neprijatelja i vodili stvarno djelotvornu propast, trebate znati što se boje. Isto vrijedi i za insekte u krevetu. Postoji mnogo narodnih lijekova i kemijskih preparata, zbog čega će bed bugovi ostaviti vaš život neko vrijeme ili zauvijek. Sljedeći čimbenici mogu dovesti do smrti ili barem neutralizacije štetnika:

  • promjena temperature udobnosti;
  • osvjetljenje;
  • pijani mirisi tansy i pelina, kao i parfemi;
  • kemija.

Važno je znati! Paraziti vode su indiferentni na učinke vode.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Što ne vole bed bugove i što se oni boje?

Nije slučajno da krvni krvavi krvnici, koji izvode ljudske ugrize, to čine noću (3-4 sata noći je vrhunac). Čim se uključi svjetlo, bježe. Ta se činjenica može koristiti za otkrivanje mjesta akumulacije kućnih štetnika u kući.

Miris pelina pomaže da izvede štetnike na krevetu jedan ili dva dana. Wormwood je jedan od najpoznatijih narodnih lijekova za borbu protiv čovjeka s parazitima koji sisaju krv.Također među narodnim lijekovima koji se koriste u stanu su tansy. Njeni rodni paraziti također se ne sviđaju pa možete postaviti ovu travu pokraj kreveta.

Jesu li bed bugovi bojali mraz i hladno

Domaći insekti ne vole hladnoću i mraz. Mnogi bedbugs čak pobjeći iz šuma na područjima kada temperaturni režim mijenja. Ugodno je živjeti i jesti na 20-30 stupnjeva. Ali ako je soba već 10 stupnjeva, tada osjećaju nelagodu. Ako je stan manje od 10 stupnjeva, paraziti će se točno traže nova staništa, jer su se bojali hladno jako puno. Slično tome, ne sviđaju se kada ima više od 38 stupnjeva, tako da se mogu zarezati promjenom režima temperature.

Bedbugs se boji svjetla?

Svijetla rasvjeta je još jedan zastrašujući čimbenik za ove insekte (baš kao i krpelji). Ova slaba točka može koristiti jednu stranu: oštar zaokret svjetla noću upoznati glavne mjestima gdje su koncentrirani i ubiti ih sa jednostavnim fizički tretman - papučama ili u novinama.

Jesu li kućni bube strah od vode?

Učitavanje …

Postoje određeni mitovi: da je u apartmanima, koji često mokro čišćenje, manja je vjerojatnost kućnih štetočina. Je li istina? Jesu li bedrages bojali vode? Odgovor na pitanje je nedvosmislen: Ne. Činjenica je da su ravnodušni prema djelovanju vode. Isti stav kao i na vodu, oni moraju imati magnetsko polje. Dakle, nemoguće ih je napuniti vodom.

narodnih lijekova, koji su se bojali stjenica

strah od stjenica - narodnih lijekova za stjenica pomoći nositi se s njima. Jedna od najčešćih metoda (osobito u domovima u kojima dijete živi) je jetkanje po mirisu pelina ili tansy.Domaći paraziti ne vole ih užasno. Još jedna 100 posto opcija je otopina octa. Mješavina octa, naftalena i alkohola daje odličan rezultat.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Što se žele?

Prva je temperatura koja je najprikladnija za osobu. To je oko 20-30 stupnjeva. Također vole ljudski miris, zbog čega najčešće žive u kući u krevetu. Po grižnjima nije teško razumjeti da ih privlači još više ljudska krv. Štoviše, ti kućni štetnici, za razliku od istih žohara, hrane se isključivo na krvi.

Kako zarobiti bugove?

Poput ljepljive vrpce za muhe, proizvodi se Velcro za žohare. Oni su učinkoviti ne samo za žohare, već i za bedugove. Takve zamke jednostavno bi trebale biti postavljene na svoje omiljeno mjesto - ispod podnožja, na mjestima raskida pozadine, u unutarnjim dijelovima kreveta ili sofe.

Podsjećamo na vodu. Samo stavite noge kreveta u čvrstu posudu s vodom. Budući da kukci ne mogu letjeti, oni se spavaju uglavnom kroz noge. I na taj će način biti začepljen vodom, odakle neće moći izaći.

Budući da su osim ovih krvi malo onih koji vole, vrlo je teško njihati na drugi način. Lure efektivne zamke razvijene su tek 2015. godine, a sada troše mnogo novca.