Якія бываюць крэйды ад блашчыц, іх перавагі і недахопы

Ліпеня 2019

Відэа: Week 6 (Ліпеня 2019).

Anonim

Insekticidna olovka - univerzalni alat, poznat svima od sovjetskih vremena. Ako se bedugovi ubrzo rastu, to znači da je moguće potpuno ograničiti.

Jela djeluje poput virusa: kukci, kada su u kontaktu s drugim pojedincima, inficiraju čitavu populaciju.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Vodič za aplikacije

Postoje tri moguće upotrebe za olovku:

  1. 1Primjena linija o mogućim načinima premještanja bedbugs. Zaštitne "granice" - dobar način za sprečavanje dolaska bedbugs iz susjednih apartmana.
  2. 2 Dezintegracija praha, prethodno stvorena sjeckanim kredom. Ova opcija omogućuje primjenu aktivne tvari u deblji sloj. U tom slučaju izbjegavajte prašak u ustima, dišnim putevima i očima. Prašak se lako podiže s nacrtom pa se preporuča raspršiti samo u zatvorene niše.
  3. 3 Priprema otopine iz krede razrijeđenog u vodi i primjenom tekućine na površinu četkom. Otopina dovoljne konzistencije bit će slična tekućem kiselom vrhnju. Razvedena u ovoj vrsti olovke je prikladna za obradu uskih proreza.

Popularne bojice

  • Čista kuća je univerzalna olovka plave, sive ili blijedo žute, bez mirisa. Aktivna tvar je alfa-cipermetrin (0, 2%). Primjenjuje se u širokim prugama (2-4 cm) duž svih mogućih načina kretanja bedbugs. Jedan dovoljno plitak za površinu od 20 m 2 . Djelotvorno dugo (4-5 tjedana).
  • Mashenka je najpoznatija univerzalna kreda. Značajka to znači da je kombinacija ova dva aktivna tvari - zeta-cipermetrin (0, 1%) i deltametrin (0, 05%), uz uvjet neuro-paralitički učinak na greške. Olovka ima produženu akciju.

  • Titanic je univerzalna insekticidna kredom. Aktivne tvari - cipermetrin (0, 1%) i fipronil (0, 04%) zahvaljujući kojima je proizvod učinkovit i ima dugotrajan učinak do 2 mjeseca. Jedna olovka ima 30 m 2 sobe.
  • Brownie - univerzalna olovka za uništenje bedbugs i drugih insekata. Aktivna tvar je deltametrin (0, 15%). Jedna od raka dovoljna je za obradu 20-30 m 2 soba. Dugo traje na obrađenim površinama.

Svi crvene boje insekticida karakteriziraju niske cijene i sigurnost za ljude i kućne ljubimce. Bolje je koristiti proizvode koji sadrže dvije aktivne tvari. Danas je najpoznatija olovka Mashenka. Poput ostalih bojila, mnogo je inferiorna u učinkovitosti od tekućeg trovanja i nije prikladna za teško zagađeno stanovanje. U takvoj situaciji može se dobro kombinirati s najučinkovitijim sredstvima: tekući otrov će uništiti oko 80% populacije bedbugova, a preživjeli će biti zgušnjavani.

Najbolji način korištenja krede od greške je za preventivne svrhe.