Адкуль бяруцца блашчыцы ў кватэры

Ліпеня 2019

Відэа: Адкуль бяруцца рэвалюцыі? (Ліпеня 2019).

Anonim

stjenica - ektoparazit od ljudi i toplokrvnih životinja - hraniti svoju krv prije u borbi protiv parazita, trebao bi biti da saznate gdje se uzimaju greške. Prilikom otkrivanja insekata, šanse ih poraziti povećavaju. Postoji nekoliko mjesta gdje se pojavljuju bugovi u stanu.

Izvori infekcije

 • Uz odjeću. Ako ste posjetili zaraženu sobu, onda se kukci mogu sakriti u naborima odjeće. Oni također mogu biti u cipelama.
 • Od susjeda. Penetrirajte kroz ventilaciju, pukotine zidova, pukotine. Oni mogu puzati po zidovima.
 • Kuće insekata pojavljuju se s životinjskom vunom - oni su glavni nosači parazita.
 • Iz vreće ili kovčega. Ako ste bili na godišnjem odmoru, a sanitarna situacija u mjestu vašeg privremenog stanovanja ostavila je mnogo želje, možete postati vlasnik krvavih parazita.
 • Zajedno s namještajem. Na primjer, kupnja fotelja ili kauča u starinskom dućanu može dovesti do invazije bedbugs.

Kuće insekata pojavljuju se životinjskom vunom - oni su glavni nosači parazita

Važno! Više infekcije, više truda ćete morati poduzeti. Istodobno moraju boriti sve susjede, tako da domaći paraziti ne prolaze između soba.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od bugova, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova!Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Metode za detekciju

Domaći različiti bugovi otići otpadne tvari. Mogu se vidjeti golim okom. Postoje paraziti u vašoj kući ako:

 • krvne mrlje na krevetu ujutro;
 • spava loše noću;
 • Primijetite ugrize na koži, izgledaju poput komaraca;
 • na pokućstvu i pozadini nalaze se crne točkice.
Crne točke na pozadinu - prati otpadne proizvode bugova

Ako je kuća predstavila simptomi bi trebali obratiti složiti. Teško je sami izvesti parazite. Podsjetimo da je kukac može biti polaganje 60 jaja, tako da je soba uskoro će biti prepun insekata. Prije pozivanja servisa provjerite da su insekti zapravo jesti, ali ne brkati simptome s ujeda komaraca.

U potrazi za bedbugs u krevetu

Često u kući, paraziti sakriti u krevetu. Da biste ih pronašli, morate ukloniti posteljinu. Onda je krevet pregledan. Ako je madrac star, često nema smisla obraditi ga. Ako postoji financijska prilika, bolje je kupiti novi.

Ako je proizvod novo, pažljivo pregledajte sve šavove, prisutnost rupa kroz koje se mogu pojaviti paraziti.

Sljedeći je korak provjeriti slučaj. Češće se insekti skrivaju u izvorima ležišta, zglobovima, mjestima pričvršćenja. Ako vidite jaja ili odrasle osobe, ne možete spavati na krevetu.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od bugova, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Najčešće greške su se skrivali u krevetu vrela, zglobova, tla spajala

Važno! Prisutnost insekata na madracu ukazuje na to da će se brzo proširiti po stanu.

Potraga za parazitima na kauču, a ne samo

Paraziti kod kuće često se skrivaju u platnenim sofama. Pogotovo ako su ih kupili u sovjetskim vremenima. Namještaj je pažljivo obrađen ili odbačen. U kući se traženje parazita provodi uz pomoć povećala. Pomoću njegove pomoći provjeravajte elemente namještaja namještaja, zglobova, nabora materijala. Ako postoje pukotine, nedostaci u materijalu, kukci će se sakriti u njima. Prisutnost crnih točaka ukazuje na prisutnost parazita.

Posebna pozornost treba posvetiti zidovima parazita. Budući da su mali, vrlo je teško pronaći. Jasno, potrebno je pretražiti teško dostupna mjesta. Kontrola bi trebala biti u namještaju, pod podmetačima, iza žbuke, u utičnicama. Skrivanje kukaca u pozadinu, pogotovo ako su topli tonovi. Za provođenje pretrage potrebno je u cijelom stanu: u odjeći, uključujući donje rublje, na zidovima, zavjesama, podu.

Kuća bugova često žive u platnenim sofe

Više možete saznati u detalje kao što možete vidjeti ako postoje greške u dnevnoj sobi, i kako oni mogu biti eliminiran čitajući ranije objavljeni članak na našoj web stranici.

NAPOMENA!

Za brzo dobili osloboditi od stjenica postoje samo tri održive opcije:

 • Poziv dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupnja jeftinog elektroničkog otpada (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Gdje drugdje tražiti

  Uzroci stjenice u stanu su poznate, ali to ne znači da oni izgledaju lako. Osim tih mjesta, trebali biste pogledati u kupaonicu, uključujući ogrtače, papuče.Ako postoje životinje, mora se nalaziti kvaka u vunu za parazite. To se osobito odnosi na mačke. Teškoća je što se životinje mogu popeti na krevet i nositi insekte. Da biste isključili infekciju kupanja kućnog ljubimca posebnim šamponom, poseban ovratnik će vam pomoći.

  Kako otkriti bed bugove (video)

  Odakle bugovi još dolaze? Često žive pod parketnim pločama. U tom slučaju, pretraživanje ne smije biti provedeno u središnjem dijelu prostorije, već u tamnim uglovima gdje nema vibracija. Nemojte isključivati ​​prozore i prozore. Tamo također može započeti parazit. U svakom slučaju, čak i ako pretraživanja nisu uspješna, a sumnje ostaju, trebali biste nazvati službu za dezinfekciju. Stručnjaci će točno odrediti postoje li bedobovi u stanu.

  Prevencija i prevencija

  Što uzrokuje parazite? Većinom zbog nedovoljno kvalitetnog čišćenja. Preventivne mjere uključuju redovito čišćenje prostora. Važno je popraviti pukotine na vrijeme, kako biste očistili namještaj. Borbe protiv borbe mogu biti narodna i kemijska sredstva.

  S dolaskom bugova u kući, čovjek nemirna sna i doživljava puno nelagode

  • u procesu prelaska na uzrok bugova mogao biti neadekvatan tretman uvezenog namještaja i novih proizvoda. Od građevinskih tvrtki treba tražiti da uklone nedostatke sanitarnog poretka, ako ih ima. Ako se bedugovi pojavljuju u fazi izgradnje, soba treba biti podvrgnuta kontroli štetočina.
  • Zbog onoga što postoje paraziti, pa je to od prerane popravke. To je pravodobno za brtvljenje pukotina u prozorske, podove, letvica i dovratnici, kreč stropova, tapeta treba biti najmanje pojave problemi.
  • Obratite posebnu pozornost na čišćenje. Pazite da na posteljinama, zglobovima namještaja i pozadini ne postoje proizvodi vitalne aktivnosti insekata. Potrebno je redovito čistiti pomoću usisavača, pregledati tepisi i tapecirani namještaj, često mijenjati posteljinu i odmah ga operirati, a ne potopiti.

  Kako se riješiti bedbugs (video)

  Uzroci bedbugs u sobi može biti drugačiji. Često se paraziti donesu zajedno sa starim namještajem, oni se također mogu naseliti na životinje, pa čak i na vašu odjeću, dok ste daleko. Potraga za insekata treba biti na teško dostupnim mjestima, pomoću povećala. Glavni znakovi njihove prisutnosti su krv na plahtama i crne točkice na namještaju i pozadini.