Адкуль з'яўляюцца двухвостки і як ад іх пазбавіцца?

Можа 2019

Відэа: РАЗМОВЫ пра МОВУ (Можа 2019).

Anonim

uholaža, obično se nazivaju dvorepci, dobio je ime po karakteristici & ldquo; pinceta & rdquo; na kraju trbuha.

Često se griješi za žohare. Ovaj svejeda insekti da užitak može konzumirati mladica, lišće, cvijeće, vrt i biljke. Blizanci su uglavnom noćni. Osim neugodan, po mnogima, čak i odvratan izgled, oni su vrlo bolni ugriz.

Gdje mogu naći konobu?

uholaža, sastali su se u gradskom stanu, u većini slučajeva je jedan zastupnik. No, u vikendice i drvenih kuća, pored kojih je osobni zemljište, oni padaju na oku je često dovoljno. Obično ih privlače mokre i prljave prostorije. Mogu ući kroz pukotine i pukotine. Moraju biti zapečaćene na prvom mjestu.

Kako se riješiti nepozvanih gostiju u kući?

Display dvuhvostok od kuće pomoću pesticida ne radi, jer je njihova upotreba u stambenim područjima nije dopušteno. Preporučljivo je da se eliminiraju potencijalne njihova staništa - tamnu sobu s visokom vlagom.

Za zaštitu od jesti biljke kuće tretiraju lonce van octa. Njegov miris će uplašiti insekte. Vrlo djelotvoran događaj uključuje pažljivo proreze za rukovanje i mjesta u stanu, koji je izabran za ostanak kukce, borne kiseline. Ova metoda je ekonomična i vrlo učinkovita.Na mjestu Nizorinke. nema načina da se upoznaju s drugim narodnim metodama borbe protiv tih insekata. Najprikladnije je formirati hrskavice žumanjaka pomiješanih s borovom kiselinom. To će olakšati naknadno čišćenje. Imajte na umu da insekti ne trebaju doći do vode, što će smanjiti učinak na nulu.

Osim toga, diklorvos je izvrsna pomoć. Moraju obraditi mjesta zagušenja prstiju. Ako ne možete pronaći problematična područja, možete se obratiti SES-u. Nakon tretmana s posebnim pripremama, blizanci će nestati.

Dva dijela iz pomoćnih prostorija

Uz stan i vrt, dvostruka lista može iskoristiti predgrađe ili garažu kao mjesto stalnog boravka. One mogu biti izbačene iz tih prostorija jednostavnim metodama. Za početak preporučujemo da prikrijete sve postojeće utore. Način borbe protiv upotrebe praha borne kiseline također je savršen i donijet će željeni učinak. Osim toga, možete koristiti i specijalizirane otrove kućanstva, čija je akcija usmjerena protiv insekata. Druga metoda borbe je tretirati sobu s octom. Štetnici više neće moći živjeti na tretiranim područjima, jer ih se odvraća od specifičnog mirisa octa. Nakon tretmana, preporuča se ne otvoriti prostor za nekoliko dana. Nakon graviranja s kemikalijama, garaža mora biti temeljito prozračena.