Драўняныя блашчыцы ў кватэры - як пазбавіцца ад іх?

Ліпеня 2019

Відэа: У Беларусі выявілі амаль 40 відаў жывёл і раслін, якія лічыліся знІіклымі (Ліпеня 2019).

Anonim

Čini se da čak iu velikim gradovima, drvene greške padaju u kućište. U prirodi, ovi štetnici se nalaze u drveće i grmlje, ali kad su se u kući, svaka osoba je dati popis pitanja o tome kako to izgleda kao kukca nego opasno njene različite vrste, i kako da biste dobili osloboditi od njih.

Šumski bug izgleda i jede (fotografija)

Izvana, ovaj štetnik izgleda kao mali zeleni buba. U različitim razdobljima godine insekti mogu promijeniti boju: u toplom vremenu postaju zeleni, au jesen se smeđu. Ova imovina u suštini pomaže u maskiranju između trave ili pada lišća. Na fotografiji možete vidjeti da šumski drobnik doseže do 16 mm duljine. Njegovo je tijelo ravno, ali dovoljno široko, a na vrhu prtljažnika možete vidjeti preklopljena krila. Obično ovaj parazit ne leti, ali za vrijeme ekstremne situacije odlazi, zahvaljujući tome što se ovaj neočekivani posjetitelj može pojaviti u stanu kroz prozor.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Otkrivajući ove vrste insekata u stanu, mnogi su zainteresirani ne samo kako se riješiti, već i kako ovo maleno stvorenje jede.Budući da zeleni štetnik živi u šumi, hrani se biljnim sokom. Kao metoda za reprodukciju, leže jaja na biljci. Budući da se ovaj parazit ne hrani u stanu, najčešće ne uzgaja potomstvo. Parazit se hrani isključivo na biljkama pa ne predstavlja prijetnju ljudima. Iako ti štetnici ne grizu, svi će se morati riješiti njih i povući se iz svojih domova.

Wood Defender

Borba za preživljavanje dovodi do činjenice da ovaj parazit pažljivo analizira temperaturu i vlažnost okolnih stanja. U slučaju leta s nepovoljnog mjesta, može se pojaviti u stanu. Odgovor na pitanje "Drvena greška je mjesto gdje živi stanovnik" nalazi se u šumama i grmljem, gdje se nalaze ugodnije uvjete. Ako ih neki slučajevi natjeraju da se bore za preživljavanje i traže novo stanište, paraziti počinju migrirati, a mogu se naći u stanu blizu incidenta.

Sljedeći događaji smatraju se razlozima zašto se čistač počinje boriti i migrirati:

  • Flood;
  • Vatra u šumi;
  • Previsoke ili niske temperature;
  • Pojava otrovnih para i drugih incidenata.

Woody bug red

Danas je zastor zastupljen u mnogim vrstama, ali ne i svaki od njih je opasno za ljude. Crveni buba izgleda karakteristično - ima crnu i crvenu boju, a hrani se sokom ili mrvicama biljaka. Borba s ovim stvorenjem važna je u vrtu i vrtu, ali u stanu straža ne šteti, a lako se boriti s njom.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera.Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Woody Bug

Među štetočinama koje se mogu naći u stanu, ponekad je crvenokoso branitelj. Ima karakterističnu boju i osebujni izgled. Ovi paraziti nisu podjednako opasni za ljude, i mogu se brzo ukloniti.

Zarađuju li bugovi drveća?

Skelar ili smrdljiva i ostale vrste tih štetnika, isključujući posteljinu, obično ne ugristi. Oni imaju samo jedno sredstvo za hranu - proboscis, čija svojstva strukture nisu nimalo opasna za ljude. Ali često su zbunjeni s drugim vrstama parazita koji su opasniji i mogu ugristi.

Što da radim ako zaglušam stablo?

Učitavanje …

Prije nego se možete riješiti nepoznatog insekata koji se pojavio u kućištu, može ostaviti loš miris ili čak ugristi. Da biste dobili osloboditi od ugriza bilo koje vrste ovog štetnika, dovoljno je samo tretirati ga alkoholom. Kada je ugriza natečena. trebate se posavjetovati s liječnikom, jer to može biti simptom alergijske reakcije na otrov insekta.

Woody bugovi od alkoholizma

Postoji narodni lijek koji pomaže riješiti alkoholizam. Da biste pripremili drogu od alkoholizma, morate prikupiti znatnu količinu tih kukaca i napraviti tinkturu (oko 100 grama kukaca se ulije s 500 grama alkohola ili votke i inzistiraju na tamnom mjestu tjedan dana). Vjeruje se da će to omogućiti ne samo borbu protiv alkoholizma, nego i zauvijek zaboraviti na taj problem.

Kako se riješiti bugova u stanu, kući i balkonu?

Kako biste dobili osloboditi od štetnika u kućištu, ne morate se boriti protiv dezinfekcije. Kupnja posebnih alata relevantna je, ali samo ako se redovito treba boriti štitovima. Njihov izgled u kućištu je jedinstven, pa je dovoljno baciti branitelja na ulicu ili ga ubiti. Ne raste u stanu.

Drveni bugovi u stanu - kako ih se riješiti?

Kako bi spriječili pojavu štetnika u kući, a da se ne bore protiv njih u budućnosti, preporučuje se instalirati mreže protiv komaraca. Također je potrebno provesti dezinfekciju u preventivne svrhe i odmah nakon otkrivanja parazita. Sami možete koristiti razne diklope i prašine ili nazvati profesionalnu tvrtku koja će profesionalno i uz jamstvo obraditi i ubiti bugove.

Sredstva protiv drvenih grešaka

U slučajevima kada se stan nalazi u blizini vrta, potrebno je redovito borbu protiv pojave insekata. Da biste razumjeli kako uništiti drvene greške, valja razmotriti raspon trgovina kemijskim sredstvima kućanstva. Danas se nude različiti aerosoli koji paraliziraju živčani sustav nametnika. O tome što znači da se najučinkovitije možete pročitati ovdje: